من خودم یکی از شاکیان این تی وی هستم(البته بخاطر یه دونه پیکسل سوخته

)
ولی از حق نگذریم از نظر سرعت تصاویر اگه در تنظیمات موتیشن فلو روی حالت یکنواخت باشه و سورس استفاده شما هم مشکلی نداشته باشه(منظورم چیزی که در حال پخشه)خیلی تصاویره نرمی نشون میده و اینو در مقایسه با پلاسمای vt30 پاناسونیک میگم و من خودم gta v رو در پلاسما بازی میکردم یه جور حالت کندی خفیفی احساس میشد که البته مهم نبود ولی وقتی ایکس باکس رو زدم روی این تی وی متعجب شدم از نرمی بازیها و اون دوستانی که میگن ایراد داره حتما تنظیمات تی وی درست نبوده وگرنه واقعا در این زمینه خوب عمل کرده و در مقایسه با vt30 تصاویر دیجتال تی وی ضرقامی خیلی بهتره و من راضی هستم و در مورد نور صحفه و کنتراست هم که دوستان میگن پایینه حتما حالت پاور سیور رو از قسمت تنظیمات خاموش کنید چون در این حالت از حداکثر کنتراست و نور استفاده نمیشه و بعد از خاموش کردن اون تنظیمات نورش بحدیه که چشم رو تو شب اذیت میکنه و خودم نورشو تو شب کم میزارم و البته این تیوی ضعفهایی هم داره مثل عمیق نشون ندادن رنگ مشکی که در led ها چیزه معمولیه و مشکلات نرمافزاری مثل عدم نشون دادن زیرنویس فارسی و برنامه های غیر کاربردی در ایران.
در مورد زیرنویس هم شما اگه بهترین تی وی در این ضمینه مثل ال جی یا سامسونگ هم بخری باز مشکلاتی با زیرنویس داری و خودم در این ضمینه رفتم دستگاه پخش فایل اندروییدی رو از لینک زیر خریدم و هزار جور تنظیم پخش زیرنویس داره و کلی هم قابلیت نرم افزاری و حتی بازی کردن بازیهای اندروییدی و غیره هم داره و تنها با 380 تومن میشه همه این امکانات رو داشته باشید و نگران ضعفهای نرمافزاری خود تی وی هم دیگه نیستید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]