تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 53 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من خودم یکی از شاکیان این تی وی هستم(البته بخاطر یه دونه پیکسل سوخته)

ولی از حق نگذریم از نظر سرعت تصاویر اگه در تنظیمات موتیشن فلو روی حالت یکنواخت باشه و سورس استفاده شما هم مشکلی نداشته باشه(منظورم چیزی که در حال پخشه)خیلی تصاویره نرمی نشون میده و اینو در مقایسه با پلاسمای vt30 پاناسونیک میگم و من خودم gta v رو در پلاسما بازی میکردم یه جور حالت کندی خفیفی احساس میشد که البته مهم نبود ولی وقتی ایکس باکس رو زدم روی این تی وی متعجب شدم از نرمی بازیها و اون دوستانی که میگن ایراد داره حتما تنظیمات تی وی درست نبوده وگرنه واقعا در این زمینه خوب عمل کرده و در مقایسه با vt30 تصاویر دیجتال تی وی ضرقامی خیلی بهتره و من راضی هستم و در مورد نور صحفه و کنتراست هم که دوستان میگن پایینه حتما حالت پاور سیور رو از قسمت تنظیمات خاموش کنید چون در این حالت از حداکثر کنتراست و نور استفاده نمیشه و بعد از خاموش کردن اون تنظیمات نورش بحدیه که چشم رو تو شب اذیت میکنه و خودم نورشو تو شب کم میزارم و البته این تیوی ضعفهایی هم داره مثل عمیق نشون ندادن رنگ مشکی که در led ها چیزه معمولیه و مشکلات نرمافزاری مثل عدم نشون دادن زیرنویس فارسی و برنامه های غیر کاربردی در ایران.

در مورد زیرنویس هم شما اگه بهترین تی وی در این ضمینه مثل ال جی یا سامسونگ هم بخری باز مشکلاتی با زیرنویس داری و خودم در این ضمینه رفتم دستگاه پخش فایل اندروییدی رو از لینک زیر خریدم و هزار جور تنظیم پخش زیرنویس داره و کلی هم قابلیت نرم افزاری و حتی بازی کردن بازیهای اندروییدی و غیره هم داره و تنها با 380 تومن میشه همه این امکانات رو داشته باشید و نگران ضعفهای نرمافزاری خود تی وی هم دیگه نیستید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من خودم یکی از شاکیان این تی وی هستم(البته بخاطر یه دونه پیکسل سوخته)

ولی از حق نگذریم از نظر سرعت تصاویر اگه در تنظیمات موتیشن فلو روی حالت یکنواخت باشه و سورس استفاده شما هم مشکلی نداشته باشه(منظورم چیزی که در حال پخشه)خیلی تصاویره نرمی نشون میده و اینو در مقایسه با پلاسمای vt30 پاناسونیک میگم و من خودم gta v رو در پلاسما بازی میکردم یه جور حالت کندی خفیفی احساس میشد که البته مهم نبود ولی وقتی ایکس باکس رو زدم روی این تی وی متعجب شدم از نرمی بازیها و اون دوستانی که میگن ایراد داره حتما تنظیمات تی وی درست نبوده وگرنه واقعا در این زمینه خوب عمل کرده و در مقایسه با vt30 تصاویر دیجتال تی وی ضرقامی خیلی بهتره و من راضی هستم و در مورد نور صحفه و کنتراست هم که دوستان میگن پایینه حتما حالت پاور سیور رو از قسمت تنظیمات خاموش کنید چون در این حالت از حداکثر کنتراست و نور استفاده نمیشه و بعد از خاموش کردن اون تنظیمات نورش بحدیه که چشم رو تو شب اذیت میکنه و خودم نورشو تو شب کم میزارم و البته این تیوی ضعفهایی هم داره مثل عمیق نشون ندادن رنگ مشکی که در led ها چیزه معمولیه و مشکلات نرمافزاری مثل عدم نشون دادن زیرنویس فارسی و برنامه های غیر کاربردی در ایران.

در مورد زیرنویس هم شما اگه بهترین تی وی در این ضمینه مثل ال جی یا سامسونگ هم بخری باز مشکلاتی با زیرنویس داری و خودم در این ضمینه رفتم دستگاه پخش فایل اندروییدی رو از لینک زیر خریدم و هزار جور تنظیم پخش زیرنویس داره و کلی هم قابلیت نرم افزاری و حتی بازی کردن بازیهای اندروییدی و غیره هم داره و تنها با 380 تومن میشه همه این امکانات رو داشته باشید و نگران ضعفهای نرمافزاری خود تی وی هم دیگه نیستید.

عزیز من کنراست پایین و مشکی نامناسب با تنظیمات درست بشو نیست با بهترین کالیبره هم مشکل داره باز. شما بر چه اصلی میگی همه lcd مشکل عدم مشکی عمیق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    w904....h853.....f8000.....h929.......و چند مدل دیگه مشکی بسیار عمقی دارن برای بار هزارم میگم کنتراست پایین و مشکی عمیقی نداره این tv.
    خیلی جالب شما 804 رو با vt30 مقایسه کردی این پلاسما رفرش 600 داره ولی 804 رفرش120 که تفاوت فاحش هست به جز برایتنس بیشتر 804 در تمام زمینه های کیفی قابل مقایسه با vt30 نیست لطفا رو هوا نظر ندید.
    lg و سامسونگ به هیچ وجه مشکل زیرنویس نداره لطفا اول امتحان کنید بعد با قاطعیت اظهار نظر کنید.
    تقربیا تمام tv های دنیا تصاویر صدا و سیما رو افتضاح نشون میدن بدون شک.

4. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mercedes-Benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

عزیز من کنراست پایین و مشکی نامناسب با تنظیمات درست بشو نیست با بهترین کالیبره هم مشکل داره باز. شما بر چه اصلی میگی همه lcd مشکل عدم مشکی عمیق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    w904....h853.....f8000.....h929.......و چند مدل دیگه مشکی بسیار عمقی دارن برای بار هزارم میگم کنتراست پایین و مشکی عمیقی نداره این tv.
    خیلی جالب شما 804 رو با vt30 مقایسه کردی این پلاسما رفرش 600 داره ولی 804 رفرش120 که تفاوت فاحش هست به جز برایتنس بیشتر 804 در تمام زمینه های کیفی قابل مقایسه با vt30 نیست لطفا رو هوا نظر ندید.
    lg و سامسونگ به هیچ وجه مشکل زیرنویس نداره لطفا اول امتحان کنید بعد با قاطعیت اظهار نظر کنید.

عزیزم ما تلوزیونمونو از بالا بندازیم تو کوچه و تی وی رو که شما میگی بخریم، همه پی درست میشه؟
    آقا اصن این مدل بدترین تی وی دنیاس. تمومش کن دیگه. شما بردید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در مورد مشکی عمیق که منم گفتم مشکل داره ولی اونقدرا هم دیگه بد نیست و کنتراستش در حده قابل قبوله با اینکه ممکنه از بقیه هم رده هاش کمتر باشه به قول شما و و در مورد vt30 من این تی وی رو چندین ساله دارم و رو هوا هم نظر نمیدم و کانالهای ایران درسته کیفیتشون اشغاله ولی من نسبت به vt30 گفتم در w804 بهتره و البته که تصویر vt30 خصوصا در اچ ادی و گرمی رنگها و مشکی عمیق خیلی بهتره و در مورد نرمی تصویر هم در حالت موتیشن فلو یکنواخت واقعا تصاویر نرمتری نسبت به vt30 دیدم و در مورد مشکل زیرنویس هم منظورم تنظیمات اضافه ای هست که در دستگاه فوق هست مثل جابه جایی زیرنویس و تنظیم زمان زیرنویس در صورت ست نبودن و تعویض فونت و رنگ و بزرگی و کوچکی که این تنظیمات در کمتر تی وی هست یا حداقل من ندیدم.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

اقا تا حالا کسی فیلم زیرنویس ندیده با این tv ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا تا حالا کسی فیلم زیرنویس ندیده با این tv ؟
    من با روش گفته شده در تاپیک زیر مشکل زیرنویس رو حل کردم.

فقط در ابتدا شبکه به صورت بی سیم بود که با لگ پخش میشد ولی با کابل شبکه این مشکل هم حل شد.

9. 2 کاربر از Armin383 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یه چند روزیه من سونی مدل w804 خریدم ومشکل در پخش زیرنویسو دارم تو فرومهای ذیگه هم نگاه کردم ولی هرکاری میکنم بازهم تلویزیون فونت فارسیو نمیشناسه به جاش علامت سوال میذاره آیا شما راهکاری برای این مسئله داری؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یه چند روزیه من سونی مدل w804 خریدم ومشکل در پخش زیرنویسو دارم تو فرومهای ذیگه هم نگاه کردم ولی هرکاری میکنم بازهم تلویزیون فونت فارسیو نمیشناسه به جاش علامت سوال میذاره آیا شما راهکاری برای این مسئله داری؟
    با تشکر
    با سلام و سپاس
    از روی usb کلا" زیرنویس رو پخش نمیکنه البته فارسی رو
    به صورت بیسیم اگر مودم وایرلس داشته باشید مشکلی نیست ولی بعضا" مکث داره با کابل شبکه درست میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه بین تی وی پاناسونیک ET5 و سونی W700 کدام برای خرید بهتره ؟ در مورد Et5 کسی از دوستان review ای سراغ داره که بذاره؟ توی یه فروشگاه که ET5 رو با سونی R470 و R500 مقایسه میکردم جزئیات تصویر در ET5 خیلی بهتر بود ولی رنگ و روشنایی تصویر در مدلهای سونی ذکر شده بیشتر بود و یه جورایی پاناسونیکه تاریک تر بنظر میومد اما جزئیات تصویرش خیلی بهتر بود مثلا یه تصویر گل رو که در پاناسونیک دیدم گلبرگهاشو نشون میداد اما سونی ها اصلا گلبرگها رو واضح نشون نمیدادن و یه جورایی یه تصویر کلی از گل رو نشون میدادن یا چمن های ورزشگاه که تو پاناسونیکه واضح بود اما تو سونیها نه. حالا نمیدونم در مورد W700 هم همینطور باشه یا نه. ولی فکر نمیکنم بین W700 و R500 خیلی اختلاف کیفیتی در تصویر باشه . یه مورد هم این بود که فروشندهه خیلی اصرار داشت سونی رو ببرم و وقتی گفتم رنگهای پاناسونیک رو بیشتر کن گفت کنترلش رو ندارم و حاضر نبود اینکار رو بکنه. اولشم که اصلا حاضر نبود پاناسونیکه رو روشن کنه و همش میگفت تصویرش در مقابل این سونیها افتضاحه. بنظرم اومد سونیها خیلی بیشتر واسش سود دارن یا اینکه میترسن رو دستشون بمونه. یه مورد دیگه که خیلی مهمه اینکه این تی وی پاناسونیک که در موردش صحبت کردم اسم کاملش TH-L42ET5R بود که تو بعضی سایتها با TC یا TX شروع شده (TC-L42ET5B) و آخرش هم بجای R حرف B گذاشته شده البته میخواستم ببینم اینا چه تفاوتی باهم دارن چون یه جا نوشته بود TC و TX برای اروپا و آمریکا هست و اصلا از TH صحبتی نشده بود حالا میخوام بدونم مال کجاست و چه چیزایی نسبت به مدلهای مشابه کم داره.
    با تشکر فراروان از همه دوستان ممنون میشم که راهنمایی کنید.
    Last edited by 1580; 31-03-2014 at 15:47.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

با سلام و سپاس
    از روی usb کلا" زیرنویس رو پخش نمیکنه البته فارسی رو
    به صورت بیسیم اگر مودم وایرلس داشته باشید مشکلی نیست ولی بعضا" مکث داره با کابل شبکه درست میشه
    میشه بگین این روش شبکه چجوریه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •