تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 461 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

.
    شما الان فکر کردی دیگه الان واسه خودت داری فیفا 11 میزنی و ما داریم با پی سی فیفا 10 میزنیم اره ؟ همون یه سال پیش هم همین موضوع مطرح شد و نتیجه این شد که خیلی هم از هم دور نیستن (با تشکر از doctor+)
    شما خیلی از پی سی مثل اینکه متنفری . البته حق میدم . تمام کنسول باز ها همینطورین . جرات نمیکنی باهاشون یه بحث مشترک راه بندازی .
    مثل همون تاپیک Darksiders که ....
    +
    زمانی که فیفا 2005 بود شما کجا بودی ؟ با کنتلر 360 درجه دریبل میزدی ؟ در ضمن توی فیفا 11 با همون دسته اشغال ps2 هم میشه 360 درجه دریبل زد .

به قول دوستمون باید حتما خدا باشی تا نقد کنی ؟ راستی اسم این تاپیک رو خوندی ؟ نوشته فیفا 12 نه فیفا 12 کنسول .
    تازه اینهم که قراره مشترک بیاد . شما الان با خودت فکر کردی پی سی باز با کیبرد جلوی یه بازیکن با دسته انالوگ دار کم میاره ؟ نمیدونم چند نفر دسته دار حرفه ای رو با همین کیبرد تا حالا زدم .

راستی شما هم از برداشت بدی یه وقت نکنی
    من برداشت بد نمی کنم ، به سوالاتی که مطرح کردی جواب می دم
    اول این که خواب من به هدف خودم رسیدم و ان این که برام معلوم شد شما فیفا pc رو بازی می کنید پس دیگر به نقد هاتون خرده نمی گیرم چون طبیعی می باشد و خیلی هاش یکسال پیش در نت مطرح می شد و خیلی ها هم حل شده

بله نظر من اینه که این دو تا خیلی هم از هم دورند.....

عزیز دل اون موقعی که مافیا 1 اومد و یا فار کرای 1 بنده هم pc بازی میکردم چون ps2 عقب افتاده بود همانجوری که ممکن اگر تا سال دیگه کنسول های جدید نیان اون شرایط تکرار بشه و برای من فرقی هم نمی کند فقط مسئله اینجاست که فعلا پول اضافه نداشتم که بدم pc گرون بخرم و اعصاب اضافه نداشتم که دلم برای بازی هایی همچون فیفا از سال 2008 تا به حال و یا مرتال کمبات ها و یا بکس و و و و خیلی های دیگر لک بزند، اینو گفتم که رفع برداشت از شما بشه و نظر شخصیم هست اینجا هم جاش نیست ادامه بدیم.

حق هم نمی خواد به من بدی[من از خودم و عقل خودم مطمئنم که بهترین شرایط رو با بهترین سود و بهترین حالت امکان پذیر رو برای خودم فراهم می کنم] ، خواستی هم بحث بکنی اگه جای خوب پیدا کردی و اگر اهل بحثی من مشکلی ندارم

لطفا سریع هم برچسب نزنید

زمانی که فیفا 2005 اومد بنده رفتم و خریدمش 5 تا cd هم بود ولی طبق معمول بعد ازچند دست دلمو زد چون اون موقع تازه تازه بود که pes داشت وارد pc شده و آرزوی ما رو برآورده می کرد{سالها بود که انحصار کنسول ps2 بود و ما افسوسشو می خوردیم بابامونم پول نمی داد بخریم}

کلا از نظر من فیفا تا سال 2008 که سیاست هاشون واسه کنسول های نسل جدید عوض شد اصلا فوتبال نبود

کنترل 360 درجه هم ربطی به فلش نداره گل پسر، برو یکم تو آرشیو های پارسال جستجو کن تا بفهمی که در بیسیک گیم پلی بازی اضافه شده،و چون تعداد جهات اصلی در بازی زیاد شده برای آزادی عمل در حرکت بخاطر محدودیتی که در فلش بخاطر وجود 4 جهت اصلی و 4 تا فرعی است مجبوریم از انالوگ برای استفاده بهینه کارکرد بگیریم.

خواب بله، در فیفا 11 pc که فیفا 10 کنسول باشد دریبل 360 درجه موجود است و اگر دسته ps2 اشغال باشه یا نو باشه یا هرچی اگه انالوگ داشته باشه و ازش استفاده کنی ،بله دارین نهایت کارکرد 360 درجه رو دارا می شین

نخیر ولی نباید باعث انحراف بشین، بله اینجا در مورد فیفا 12 مطلب بنویسید کسی هم حرفی ندارد ولی وقتی قرار است در مورد 11 صحبت کنید حتما باید ذکر کنید که طرف صحبت شما نسخه pc هست وگرنه باعث اشتباه امثال بنده و زیر سوال بردن تلاش یکساله سازندگان در رفع بعضی از ایراداتتون می شوید.

خدا رو شکر که فیفا 12 مشترک شد ، بخاطر اینکه روزنه امیدی شد برای خودم تا بتونم دوباره رو کامپیوتر بازی کنم {آخه کنسولم سوخته } ، و این که خوش بحالتون که یکدفعه 2 سال پیشرفت رو میبینید{که یا کاملا خوشحال می شوید و یا اینکه انتظاراتتون رو بر آورده نمی کنه که انشالله که اینجوری نشه}

من هم در مورد pc بازها هیچ جوری فکر نکردم و نمی کنم ، هر جور که راحتین حال ملت رو بگیرین و ببرینشون به من چه

بعدشم مگه هرکی می خواد با pc بازی بکنه مگه قسم خورده که با کیبورد بازی کنه خیلی ها هم با دسته بازی می کنند،مثل خودم و مطمئنا هیچ فرقی با کسی که در کنسول بازی می کنند نخواهند داشت{البته به شرط اینکه نسخه ها یکی باشد}

2. 4 کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز برای هزارمین بار با شرایطی روبرو شدم که سال هاست داره در Career Mode فیفا تکرار میشه.

برای ثبت در تاریخ! عکسی از این لحظه ی دردناک گرفتم :

عکس هولناک بالا تصویریه از رده بندی 10 تیم اول لیگ دست دوم انگلیس در فیفا 11 نسخه ی PC
    و تیم چهارم جدول تیمی ست که من مدیریتش می کنم.

به تعداد کمتر بازی های تیم من نسبت به رقبا توجه کنید.
    فیفا با این کار، هیجان و ترس و دلهره ی هر بازی رو در من از بین برد. حس رقابت رو نابود کرد و انگیزه ای برای ادامه ی بازی باقی نگذاشت.

نمی دونم این مسئله در فیفا 11 کنسول وجود داره یا نه. اما اگر وجود داشت، امیدوارم در فیفا 12 وجود نداشته باشه.
    Last edited by Yi Yi; 31-07-2011 at 23:12.

4. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

اینکه شما گفتین رو ، اگر منظورتون عقب جلو بودن بازی هاتون است که در نسخه کنسولی هم هست، اون هم بخاطر تعداد بازی ها و تعویق افتادن و اینجور چیز هاست که بعضی اوقات در دنیای واقعیت هم می افتد ولی در فیفا نوساناتش زیاده و بعضی اوقات خیلی زیاده روی می کنه که یه بدی دارد که بعضی اوقات مثلا شما ششمید با 3 بازی کمتر و مدیریت شما رو زیر سوال می بره و احتمال اخراج کردن وجود داره که اینجاش تو ذوق می زنه
    Last edited by joopiter23; 01-08-2011 at 00:01.

6. 3 کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به تعداد کمتر بازی های تیم من نسبت به رقبا توجه کنید.
    فیفا با این کار، هیجان و ترس و دلهره ی هر بازی رو در من از بین برد. حس رقابت رو نابود کرد و انگیزه ای برای ادامه ی بازی باقی نگذاشت.
    اینکه خیلی عادیه مخصوصا تو لیگ انگلیس... اتفاقا این موضوع شبیه سازی این بازی رو می رسونه
    تو لیگی مثه آلمان این قضیه کمتر دیده میشه ولی تو انگلیس به خاطر زیاد بودن تعداد جام هایی که تیم ها در اون هستن خیلی پیش میاد... همین فصل پیش تیمای بالای جدول لیگ برتر دو سه تا بازی کم و زیاد داشتن

8. 15 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینکه خیلی عادیه مخصوصا تو لیگ انگلیس... اتفاقا این موضوع شبیه سازی این بازی رو می رسونه
    تو لیگی مثه آلمان این قضیه کمتر دیده میشه ولی تو انگلیس به خاطر زیاد بودن تعداد جام هایی که تیم ها در اون هستن خیلی پیش میاد... همین فصل پیش تیمای بالای جدول لیگ برتر دو سه تا بازی کم و زیاد داشتن
    1. نکته اینجاست که جام های حذفی برای تیم من هفته ها پیش به پایان رسید. چون من همشون رو باختم.
    2. از اون طرف چرا فیفا از بین این همه تیم تصمیم گرفته که تیم من کم ترین بازی رو داشته باشه؟! و متاسفانه بارها تیم من در فیفاهای مختلف، در اواخر فصل تیمی بوده که کمترین بازی رو داشته.
    3. درسته. این طبیعی ست که تیم ها در مقاطع مختف فصل ، تعداد بازی های متفاوتی داشته باشند، اما اینکه در فیفاهای مختلف اغلب اوقات تیمی که کمترین بازی رو داره تیم منه، کمی غیرطبیعیه.

10. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

1. نکته اینجاست که جام های حذفی برای تیم من هفته ها پیش به پایان رسید. چون من همشون رو باختم.
    درسته تیم شما حذف شده ولی تیمی که تو لیگ قرار بوده طبق برنامه باهاش بازی کنید حتما بازی داشته

الان شما نگاه کن تو همون 10 تیم فقط یه تیم هستکه 40 بازی داره و بقیه 38 و 39 هست.

آره اینو قبول دارم که اغلب تیم های ما بازی های کمتری داره ولی دقت کنی همیشه تو یکی سری زمان ها از فصل مخصوصا تو لیگ انگلیس تعداد بازیا برا بعضی تیم کمه و حتی نسبت به تیم صدر سه تا بازی کمتر هم دیده میشه..

در مجموع همینکه به ایمل زده میشه میگن فلان بازی تاریخش عوض شده و اینطور چیزا خیلی جو career mode رو جالب تر میکنه ولی خوب این مد مربی گری مشکلات جدی هم داره که اجتناب ناپذیره و امسال باید دید چکار کردن
    +
    همچنین یه فایل صوتی هم از گزارشگری بازی منتشر شده که در اون گزارشگر بازی به بازگشت یه بازیکن از مصدومیت خبر میده..خیلی جالبه گوش کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Masoud King; 01-08-2011 at 19:30.

12. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

در مجموع همینکه به ایمل زده میشه میگن فلان بازی تاریخش عوض شده و اینطور چیزا خیلی جو career mode رو جالب تر میکنه ولی خوب این مد مربی گری مشکلات جدی هم داره که اجتناب ناپذیره و امسال باید دید چکار کردن
    در نظر داشته باشید که فیفا یه بازی تخصصی مربیگری هم داره,باید یه جوری تعادل برقرار کنه که اون بازیش هم فروش خودش رو داشته باشه.

14. 7 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

16. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

18. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

» پیش نمایش بازی Fifa 12:

در سالهای نه چندان دور,همیشه این Fifa بود که زیر سایه سنگین Pro Evolution Soccer (حداقل از نظر کیفیت)محو میشد,زیرا فیفا علی رغم کیفیت نه چندان جالب در آن سالها باز هم همیشه از نظر فروش بسیار خوب عمل میکرد.اما با ورود به نسل جدید,سازندگان این بازی دریافتند که اگر میخواهند بازار را به کنترل خود درآوردند باید تغییرات اساسی ای در بازی خود ایجاد کنند,نتیجه آن شد که نسخه کنسولی این بازی مجددا و از پایه طراحی و ساخت شد و توانست نام خود را احیا کند.در آن سوی میدان نیز رقیب تمایل چندانی برای رقابت از سوی خود نشان نداد و وضعیت کاملا برعکس شد.به نظر میرسد سازندگان فیفا دست از روند رو به رشد خود برنداشته و به در دست داشتن بازار راضی نشدند,زیرا هر سال فیفا با تغییرلت مثبت روانه بازار میشود و امسال نیز تولید کننده بازی آقای دیوید روتر FIFA 12 را به عنوان یک انقلاب نه تکامل معرفی کرد.

باز هم بهترین
    شاید طرفدران وسواسی این بازی از نتیجه تغییرات بنیادین و اساسی در بازی محبوب خود نگران باشند,ولی آقای روتر به آنها اطمینان خاطر داده FIFA 12 با حفظ تمام نکات مثبت نسخه های قبلی و داشتن نکان خلاقانه جدید در گیم پلی باز هم به عنوان بهترین بازی فوتبال خود را به گیمرها معرفی کند.آقای روتر این آیتمهای جدید را تحت عناوینی همچون مکانیزم جدید دریبل زنی(که Precesion Dribbling نام دارد),سیستم های تکنیکی تدافعی و مهم تر از همه موتور فیزیکی کاملا جدید(با نام Impact Engine)معرفی کرد,که به گفته وی ترکیب این آیتم ها به همراه ویژگی های که این بازی تاکنون داشته منجر به خلق تجربه های منحصر به فرد جدیدی خواهد شد.هر چند کاملا مشخص است که به کاربردن چنین جملاتی در ابتدای معرفی یک بازی جدید بیشتر زمینه بازاریابی و جلب توجه دارد,ولی آقای روتر و تیم همراهش در سالهای اخیر نشان داده اند همیشه به قول هایی که داده اند عمل کرده اند.اولین موردی که در تمام مصاحبه ها از سوی سازندگان بازی به آن اشاره شده است,Precision Dribbling است که علی رغم معرفی سیستم چرخش 360 درجه ای در فیفا 10,به بازیکنان حرفه ای اجازه خواهد داد توپ را در هر نقطه ای از زمین که علاقه دارند حمل کنند.آقای Aaron McHardy تولید کننده گیم پلی بازی در این مورد میگوید:ما میخواهیم نسل جدیدی از کنترل را در فیفا 12 به گیمرها معرفی کنیم و به کمک آن مناطق بیشتری از زمین را در اختیار آنها قرار دهیم.اگر شما نسخه های قبلی را بازی کرده باشید حتما میدانید مناطق کناری و گوشه های زمین در دسترس نبودند و یک کنترل اشتباه از شما منجر به از دست دادن توپ میشد.ولی حالا این مشکل حل شده و شما میتوانید توپ را در شرایط سخت و محیط های محدود و کوچک به خوبی کنترل کنید,نظیر آنچه لیونل مسی با توپ انجام میدهد و مدافعان حریف را با حرکات ریز از پیش رو بر میدارد.فیفا 12 همانند نسخه های قبلی بازی تنها در حرکت در نقاط جدید زمین و دادن فضاهای بیشتر به بازیکنان پیشرفت نکرده,بلکه در زمینه دفاع کردن و بستن راه مهاجمین حریف نیز بازی دستخوش تغییرات بنیادینی شده است.حتما میدانید تا کنون برای پرس کردن مهاجمین حریف کافی بود دکمه X (در ایکس باکس) و مربع (در پلی 3)را به طور ممتد فشار دهید تا یکی از مدافعین به سمت بازیکن حامل توپ رفته و وی را تحت فشار قرار دهد(یا با فشردن دکمه B یا دایره مدافع دومی را نیز برای این کار ارسال کنید).این سیستم اتوماتیک هرگونه خلاقیتی را در زمینه کارهای تدافعی از بازیکن میگرفت,ولی در فیفا 12 این سیستم اتوماتیک به طور کلی از بازی حذف شده و شما باید با زمان بندی دقیق و تفکر قبلی بازیکن خود را برای پرس کردن مهاجم حریف ارسال کنید,زیرا در غیر این صورت در نبرد تن به تن شکست خواهید خورد و فضای وسیعی را برای حرکت به حریف خواهید داد.ولی اگر اینکار را به درستی انجام دهید امکان هرگونه حرکت را از حریف میگیرید.به گفته سازندگان بازی این تصمیم بسیار سخت و بزرگی برای آنها بوده است که سیستم دفاع کردن را به طور کلی تغییر دهند,ولی آنها معتقدند برای هرچه واقعی تر شدن بازی و بالاتر بردن هیجان آن باید دست به چنین تصمیم سختی میزنند.

» گزارشگرهای فیفا

حتما شما هم به عنوان یک طرفدار فیفا و کسی که سالهاست این بازی را دنبال میکنید,میدانید سالیان سال است که Martin Tyler و Andy Gray به عنوان گزارشگرهای مجازی این بازی ایفای نقش میکنند.اما اینبار و با انتشار فیفا 12 دیگر شاهد حضور آقای Andy Gray به عنوان مفسر در بازی فیفا نخواهیم بود,بلکه سازندگان بازی تصمیم گرفته اند از بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و باشگاه های آرسنال و لسترسیتی یعنی Alan Smith به جای Andy Gray استفاده کنند.به نظر میرسد این تصمیم مسئولین شرکت EA بی ارتباط با ماجرایی که برای آقای Gray در شبکه Sky Sport پیش آمد و منجر به اخراج وی از این شبکه شد نیست.سازندگان بازی قول داده اند در فیفا 12 بیش از ده هزار خط گزارش جدید به بازی اضافه شود,که در صورت عملی شدن این وعده,کمی از تکراری شدن گزارش های بازی در دراز مدت کاسته خواهد شد.لازم به ذکر است Martin Tyler و Alan Smith تنها تیم گزارشگری فیفا 12 نخواهند بود و تیم گزارشگری دیگری متشکل از Clive Tyldesley و Andy Townsend نیز در بازی وجود خواهند داشت که گیمرها بسته به سلیقه خود متوانند یکی از این 2 تیم را انتخاب کنند.

» آماری از فیفا

فیفا 11 با تمام کم و کاستی هایی که داشت باز هم بهترین بازی فوتبالی بود که در سال گذشته عرضه شد و فوتبال دوستان با توجه به آمارها,از این بازی بیشتر از رقیب دیرینه اش استقبال کردند.این بازی تا به امروز آمار خیره کننده ای از خود به جای گذاشته است.در مراسم معرفی فیفا 12 در کنفرانس شرکت [EAدر نمایشگاه E3 امسال,آقای پیتر مور اعلام کرد بیش از 43 میلیون نفر در سراسر جهان فیفا 11 را بر روی پلتفرم های گوناگون تجربه کرده اند و بیش از 1.3 میلیارد بازی آنلاین در فیفا 11 انجام شده است!این آمار خیره کننده دلیلی بود که آقای پیتر مور فیفا را به عنوان بزرگترین عنوان گیم ورزشی در جهان معرفی کند.

» FIFA و IOS

IOS مطمئنا یکی از سیستم عامل های محبوب نزد سازندگان بازیهای کامپیوتری برای ساخت بازی است.امسال نیز همانند دوسال گذشته فیفا بر روی IOS عرضه خواهد شد,از تغییراتی که امسال در این نسخه از بازی به وجود آمده میتوان به استفاده از IPod یا IPhone به عنوان کنترلر برای نسخه IPad این بازی اشاره کرد.به طوری که وقتی میخواهید نسخه IPAD این بازی را انجام دهید,میتوانید از وسیله های مذکور استفاده کرده و منوی کنترل بازی را به آنجا منتقل کنید.همچنین برای اولین بار امکان انحام نسخه IPad این بازی بر روی تلویزیون های خانگی به طور Full SIze فراهم شده و شما میتوانید تصویر بازی را از روی IPad بر روی HDTV خود منتقل کنید.

» کلام آخر

مسئولان شرکت EA Sports و تیم سازنده بازی قول داده اند این بار و در FIFA 12 هیچ تفاوتی بین نسخه کنسولی و PC نباشد و حتی از موتور Impact Engine نیزدر نسخه PC استفاده شود.سال گذشته برای اولین بار شرکت EA دست به یک حرکت مثبت زد و نسخه ای نصف و نیمه از نسخه کنسولی فیفا 11 را برای PC عرضه کرد که این بازی از لحاظ گیم پلی شباهت های زیادی با فیفا 10 کنسولی داشت.FIFA 12 در تاریخ 27 سپتامبر سال جاری میلادی برای X360 و PS3 و PC و PSP و Wii و IOS و 3DS در آمریکای شمالی و در تاریخ 30 سپتامبر برای دیگر نقاط جهان عرضه خواهد شد.
    منبع:wwebest.ir
    Last edited by gta6767; 03-08-2011 at 15:42.

20. 14 کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •