من برداشت بد نمی کنم ، به سوالاتی که مطرح کردی جواب می دم
اول این که خواب من به هدف خودم رسیدم و ان این که برام معلوم شد شما فیفا pc رو بازی می کنید پس دیگر به نقد هاتون خرده نمی گیرم چون طبیعی می باشد و خیلی هاش یکسال پیش در نت مطرح می شد و خیلی ها هم حل شده
بله نظر من اینه که این دو تا خیلی هم از هم دورند.....
عزیز دل اون موقعی که مافیا 1 اومد و یا فار کرای 1 بنده هم pc بازی میکردم چون ps2 عقب افتاده بود همانجوری که ممکن اگر تا سال دیگه کنسول های جدید نیان اون شرایط تکرار بشه و برای من فرقی هم نمی کند فقط مسئله اینجاست که فعلا پول اضافه نداشتم که بدم pc گرون بخرم و اعصاب اضافه نداشتم که دلم برای بازی هایی همچون فیفا از سال 2008 تا به حال و یا مرتال کمبات ها و یا بکس و و و و خیلی های دیگر لک بزند، اینو گفتم که رفع برداشت از شما بشه و نظر شخصیم هست اینجا هم جاش نیست ادامه بدیم.
حق هم نمی خواد به من بدی[من از خودم و عقل خودم مطمئنم که بهترین شرایط رو با بهترین سود و بهترین حالت امکان پذیر رو برای خودم فراهم می کنم] ، خواستی هم بحث بکنی اگه جای خوب پیدا کردی و اگر اهل بحثی من مشکلی ندارم
لطفا سریع هم برچسب نزنید
زمانی که فیفا 2005 اومد بنده رفتم و خریدمش 5 تا cd هم بود ولی طبق معمول بعد ازچند دست دلمو زد چون اون موقع تازه تازه بود که pes داشت وارد pc شده و آرزوی ما رو برآورده می کرد{سالها بود که انحصار کنسول ps2 بود و ما افسوسشو می خوردیم بابامونم پول نمی داد بخریم}
کلا از نظر من فیفا تا سال 2008 که سیاست هاشون واسه کنسول های نسل جدید عوض شد اصلا فوتبال نبود
کنترل 360 درجه هم ربطی به فلش نداره گل پسر، برو یکم تو آرشیو های پارسال جستجو کن تا بفهمی که در بیسیک گیم پلی بازی اضافه شده،و چون تعداد جهات اصلی در بازی زیاد شده برای آزادی عمل در حرکت بخاطر محدودیتی که در فلش بخاطر وجود 4 جهت اصلی و 4 تا فرعی است مجبوریم از انالوگ برای استفاده بهینه کارکرد بگیریم.
خواب بله، در فیفا 11 pc که فیفا 10 کنسول باشد دریبل 360 درجه موجود است و اگر دسته ps2 اشغال باشه یا نو باشه یا هرچی اگه انالوگ داشته باشه و ازش استفاده کنی ،بله دارین نهایت کارکرد 360 درجه رو دارا می شین
نخیر ولی نباید باعث انحراف بشین، بله اینجا در مورد فیفا 12 مطلب بنویسید کسی هم حرفی ندارد ولی وقتی قرار است در مورد 11 صحبت کنید حتما باید ذکر کنید که طرف صحبت شما نسخه pc هست وگرنه باعث اشتباه امثال بنده و زیر سوال بردن تلاش یکساله سازندگان در رفع بعضی از ایراداتتون می شوید.
خدا رو شکر که فیفا 12 مشترک شد ، بخاطر اینکه روزنه امیدی شد برای خودم تا بتونم دوباره رو کامپیوتر بازی کنم {آخه کنسولم سوخته} ، و این که خوش بحالتون که یکدفعه 2 سال پیشرفت رو میبینید{که یا کاملا خوشحال می شوید و یا اینکه انتظاراتتون رو بر آورده نمی کنه که انشالله که اینجوری نشه}
من هم در مورد pc بازها هیچ جوری فکر نکردم و نمی کنم ، هر جور که راحتین حال ملت رو بگیرین و ببرینشون به من چه
بعدشم مگه هرکی می خواد با pc بازی بکنه مگه قسم خورده که با کیبورد بازی کنه خیلی ها هم با دسته بازی می کنند،مثل خودم و مطمئنا هیچ فرقی با کسی که در کنسول بازی می کنند نخواهند داشت{البته به شرط اینکه نسخه ها یکی باشد}![]()