بچه ها می دونستید گیم اسپات به دراگون داده :
8.0 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قابل توجه وحید![]()
![]()
بچه ها می دونستید گیم اسپات به دراگون داده :
8.0 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قابل توجه وحید![]()
![]()
بچه ها دو سوال رومنسی :
1- توی فروم گیم اسپات خوندم که دشمنی هم تا ته زیاد بشه میشه رومنس داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نوشته بود یا دوستی یا دشمنی رو تا ته زیاد کنید تا بشه رومنس داشت !!!!!!!!!! چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
2- باید حتما 2 تا گیفت رو به مریل بدم تا باهام رومنس بکنه؟ بعدش یک جا خوندم که اگه رابطه پر باشه نمیهش گیفت هارو داد!!!!! این طوریه واقعا؟ اونایی که رومنس داشتن و اچیو گرفتنو می گم ، شما دوتا گیفت رو دادین؟
ایول چه خبر جدیدی!بچه ها می دونستید گیم اسپات به دراگون داده :
8.0 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قابل توجه وحید![]()
![]()
بابا اینو که همون اول بچه ها اومدن گفتن!
منم اشاره کردم که گیم اسپات گفته: در ابتدا سوال پیش میاد که بازی از شماره قبلی بهتره یا نه؟ جواب نه هستش اما بازی هنوز بزرگه
شهاب تو هم خیلی باحالیمن هم يه چند روزي هست كه بازي رو گرفتم ..
اولش از امتياز Edge واقعا تعجب كردم .. وقتي كه بازي رو هم انجام دادم بيشتر تعجب كردم ...
از نظر گيم پلي بايد بگم بهتر از Origins شده .. من كلا از اكشن نوبتي خوشم نمياد .. كاش Final Fantezy هم يه كاريش كنن :دي
اين امكان عوض كردن شخصيت ها در مبارزه ها هم خوبه ...
از نظر گرافيك به نظرم يكم ضعيفه .. نسبت به بقيه ي بخش هاي بازي !
درسته وسعت بازي بالاست ولي من وقتي گرافيك اين گيم Witcher 2 رو ديدم واقعا تعجب كردم ..
يه مشكلي كه هست به نظرم اينه كه ديگه در نشون دادن خون خيلي زياده روي كردن .. سر تا پاي يارو خون ميشه ..!
در كل انتظار بيشتري از اين بخش داشتم ...
از نظر صداگذاري بايد بگم خيلي عالي كار شده ..
وقتي جهت حركت رو عوض ميكنين صداي شخصيت هم عوض ميشه.. ( اين تيكه رو بايد بازي كرده باشين تا بفهميم چي ميگم )
از نظر لهجه و نوع زير و بم بودن صدا ها هم نسبت به شخصيت ها خيلي خوب بود ...
از نظر داستان ، به نظرم براي يك بازي كلاسيك خيلي خوبه ... ولي به نظرم نياز به آشنايي به زبان انگليسي در حد بالا داره .. شايد گذاشتن اين شكلك ها براي ديالوگ ها كمي آسون تر كرده باشه بازي رو ... ولي بازم نياز به زبان انگليسي زياده ... يه مشكلي هم كه هست اينه كه وقتي شخصيت ها حرف ميزنن زير نويس نميشه حرف ها شون ...
در كل اين وسط EA وحيد رو روسفيد كرد :دي![]()
پستتو بخوام دونه دونه نقل قول کنم یکمی ممکنه قاطی بشه به خاطر همین یه دفعه جواب میدم
اولا با گفتن اینکه Origins مبارزاتش نوبتیه یعنی بازی محبوب مارو میگی در اصل سبکش نقش آفرینی ژاپنیه!
اصلا به این صورت نیست مبارزاتش به صورت کلاسیک بود و اگه به صورت نوبتی بود که این قدر موفق نمیشد!
در مورد گرافیک نسبت به قبل پیشرفت زیاد نداشته ولی ضعیف هم نیست و راضی کننده ست
این EA رو هم خوب اومدی خود منم کلا از این شرکت زیاد خوشم نمیاد
اصلا به هیچ وجه دوس ندارم ببینم که ناشر بازی های بایوور اونه! کاش بایوور یه کاری می کرد
EA کلا به درد سبک RPG حتی به عنوان ناشر هم نمی خوره و بهتره سمت همون سبک هایی که تخصص داره بره
الان بازی هنوز بزرگه ولی اگه این EA نبود بازی می تونست مثل شماره قبلی مدعی اصلی GOTY باشه که الان اصلا به این صورت نیست....
بعد در مورد Edge هم هیچ وقت نباید تعجب کرد چون کلا این سایت تعطیله. کافیه فقط امتیاز های دیگه اونو ببینی!
من نمی دونم چرا حالم از هر چی RPG ایه به هم می خوره! دوایی واسه این درد وجود داره؟!اگه قراره ویچر بره همینو برای شروع بره که بهتره!دوای این درد : Witcher و Fable 2
ویچر رو روی کامپیوتر و دوربین ایزومتریک بازی کن
فیبل 2 رو روی کنسول 360 بازی کن .
یه نسخه واست پیچیدم که یه ماهه خوب بشی
چون ویچر هم یکمی پیچیده ست و مبارزاتش به صورت کلاسیکه برای شروع شاید خوب نباشه
با توجه به این که شما Fallout رو دوس داشتی پس معلومه با این سبک مشکل نداری چون اونم سبک CRPG هستش!
مشخصه که با شیوه مبارزات کلاسیک یه سری بازی های CRPG مشکلی داری که این به این راحتی ها حل نمیشه
به نظر من بهترین انتخاب فعلا همین DA2 هستش که مبارزاتش تلفیقی از اکشن و کلاسیکه و به خاطر همین برای شروع خوبه
اگه با این شیوه مبارزات خودتو وفق بدی و خوشت بیاد مطمئنا معتاد اون میشی ولی هیچ تضمینی نیست که این قضیه درست بشه
اونایی که از این سبک خوششون میاد اکثرا جزو طرفداران بازی های قدیمی این سبکن و به خاطر همین دیگه سبک مورد علاقه شون شده
بعدشم اگه یه نفر از دوربین ایزومتریک خوشش نیاد و بازی های استراتژی رو هم به کل دوس نداشته باشه هم احتمالش کمه که بتونه RPG هایی که دوربین ایزومتریک دارن رو بره!
تو چه گیری دادی به رومنس1- توی فروم گیم اسپات خوندم که دشمنی هم تا ته زیاد بشه میشه رومنس داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نوشته بود یا دوستی یا دشمنی رو تا ته زیاد کنید تا بشه رومنس داشت !!!!!!!!!! چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
2- باید حتما 2 تا گیفت رو به مریل بدم تا باهام رومنس بکنه؟ بعدش یک جا خوندم که اگه رابطه پر باشه نمیهش گیفت هارو داد!!!!! این طوریه واقعا؟ اونایی که رومنس داشتن و اچیو گرفتنو می گم ، شما دوتا گیفت رو دادین؟
اولی رو امتحان نکردم نمی دونم
در مورد مریل هم باهاش رومنس داشتم ولی دقیقا یادم نیست که بهش 2 تا هدیه دادم یا نه ولی:
محتوای مخفی: رومنس
Last edited by vahidgame; 15-03-2011 at 21:27.
یعنی اون رومنسی که تو خونه بود با ایزابلا اصلی نبود !؟ ( من رومنس دیگه ای ندیدم فکر کنم همون یکی باشه فقط ! )( اون رومنس نیستا ! ) همین! یعنی خودش می نویسه کی بری.
راستی امروز با مریل یک پیش رومنس داشتمبهش گفتم بیا پیش من زندگی کن
اینقدر خوشحال شد.
قبلش هم سیو کرده بودم با اندرس پیش رومنس داشتمحالم بهم خورد
لود کردم بهش گفتم ( من با ایزابلا رابطه دارم
نیاوردمت که با هم رومنس کنیم ، رفت
)
البته واسه من مهم نیستا فقط یکم کنجکاو شدم![]()
من تازه ریشه ها رو تموم کردم و شماره 2 رو شروع کردم.
کلا بازی سریع شده ، کمی ساده تر شده ، گرافیک بهتر شده ، مدل سازی ها بیشتر به این بازی میاد ، در مورد داستان هم چیزی نمیتونم بگم.
در کل عالیه.
تنها سوالی که دارم اینه که آیا این بازی تونسته طرفداران قدیمی سبک نقش آفرینی رو راضی نگه داره یا نه؟
اگه جواب مثبت باشه که عالیه چون من مطمئنم این بازی ، کسانی که به نقش آفرینی علاقه ندارن رو هم جذب میکنه.
و یه سوال دیگه از اونایی که هر دو بازی رو تموم کردن:
به داستان این نسخه و ریشه ها چه امتیازی میدین؟
Last edited by JUSTIN11; 16-03-2011 at 13:45.
دوستان این پچی که واسه ویندوزه و گرافیک رو حالی به حالی میکنه رو لینکش رو لطف میکنید ؟
تو این تاپیک تو پست اولش داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انقدر همه جا ایراد گرفتن آدم با اکراه بازی میکنه ، قیافه م همه ش شبیه ِ این سمایلی سبزهاس توی یاهو :-& وقتی بازی میکنم !
من قبل اینکه دوستیم با ایزابلا پر بشه تو خونم باهاش حرف زدم و 2 تا گزینه لاس رو زدم بعدش رفتن رو تخت تمام سلاحاشونو یه ور انداختن و روه هم ............. همشم نشون داد
این اسمش چیه ؟
جزء داستانه ؟ یا ........
بله ولی ایزابلا رو یه ست میماله میره بعد بر میگرده
اقایون من تو تریلر هاش دیدم حاجی یه شمشیر اژدها داره بعد با جادو های خاص این یارو arishok رو میکشه من با این worrior رفتم تا اخر هیچ خبری نبود برنامه چیه باید چی کار کنیم ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)