الان چه ربطی داشت به MW2 !؟
+
راستی منظورت اینه که داستان MW2 بد بود !؟![]()
الان چه ربطی داشت به MW2 !؟
+
راستی منظورت اینه که داستان MW2 بد بود !؟![]()
Last edited by marmolak kocholo; 11-05-2011 at 13:25.
وای عکسا که میبینم نمیتونم برای بازی صبر کنم. مکس پین 2 فوق العاده بود. امیدوارم این بازی هم زیبا باشه. برای پی سی میاد دیگه؟
واقعیتش اینه من توی اوج تینیجری مکس پین رو بازی کردم و بهترین بازی بود که توی ذهنم نقش بسته , فکر نکنم دیگه هیچ بازی بتونه جای اون رو بگیره . اون محیط های سرد و روایت داستان بازی به سبک فیلم های نوآر . اسلو موشن های مکس ( من عاشق این حرکت های مکس بودم ) و ... دیگه تکرار نمیشه . آخه این کله کچل مکس پین و برزیل و آمریکای جنوبی کجا و زمستون NY و ساختمون های با شکوهش کجا .
وای گفتی و ما رو بردی به خاطرات سالهای دور. اون دمو هایی سیاه و سفیدی که مکس با اون صدای گیرایش داستان و تعریف میکرد و آدم میخکوب میکرد!! صحنه های فوق العاده اکشن و اسلو موشن های مکس. چقدر فاز میداد وقتی شیفت و میگرفتی و اسلوموشن میپریدی و شلیک میکردی . هییییی یادش بخیر. البته از اون مراحل کابوسش که روی نرو بود باید فاکتور گرفت
این بازی هم باید بیاد ببینیم چیه
شما اگر دقت کنی میبینی که اکثر بازیهایی که دارن ساخته میشن تقریبآ سیر داستانیشون رو از اون حالت خطی و یک نواختی در آوردن و همین داستان پردازیه کاملآ جدید رو طوری که دیگه خسته کننده نباشه رو پیش گرفتن..نمونشم زیاده mw1,mw2,black ops,moh,assassin creedها و خیلی هستن که تو این چند ساله این روش رو واسه روایت داستانیشون دارن استفاده می کنن.اگه اینطوری باشه فکر نکنم داستانش راضی کننده باشه.داستانش میشه یه چیزی تو مایه های call of duty:modern warfare 2
+
در ضمن mw2 یکی از بهترین سبکهای داستانی رو داشت![]()
موافقم.در ضمن mw2 یکی از بهترین سبکهای داستانی رو داشت
من همیشه به دوستام میگم MW2 داستانش رو میشه تمام و کمال توی 1 صفحه پشت و رو نوشت...(حتی با تعریف MW)
ولی اون قدر زیبا روایت شده بود + کاراکتر های دوست داشتنی که ضعف های داستانی رو کاملا پوشش میداد.
داستان این جور بازیها خوب هم باشه بازیباز رو جذب شخصیت های داستان نمیکنه و نمیتونه مثل بازیهایی مثل مکس پین1 و مافیا1 اون تله پاتی رو که باید بین بازیباز و شخصیت اصلی بازی برقرار کنه و این باعث میشه که یه بازی بیادماندنی مثل پین1 به وجود نیاد
نخیر ...هنوز نیومدهمکس پین 3 اومده ؟!؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)