تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 461 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تونستم بزنم
    البته خیلی بد توضیح دادی
    اسمش NO LOOK هست که اخیرا رونالدو هم یه چشمه هایی ازش میومد
    بعدش هم مگه ما کوریم خب با همین سایز پیش فرض هم بنویسیم میبینیم باور کن
    ..

.................................

بچه به چه ربطی داره که من با چه فونتی مینویسم...سرت به کار خودت باشه....حالا جوااااااب سوالمو بده بچه!

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه اتفاق عجیب داره برام میفته در کریر مود مدیریت و لول بازی روی لجندری 3 بار پشت سرهم قهرمان شدم تو لیگ البته با کیبورد و اجبارا assist و با کلی ستاره و بازیکن خوب
    تا یکی دوماه پیش آرزوم بود به لیگ قهرمانان برسم الان راحت قهرمان میشم
    فکر میکنم هوش فیفا و لجندری داره برام تکراری و عادی میشه و دست فیفارو میخونم
    اگر پیشرفت کرده بودم که مقابل یوزر هم خوب میبودم ولی مقابل یوزر مثل قبلم
    و اینکه ترکیب مورد نطر یوزر C A T A L O N I A هم خیلی کمک کرد البته اون ترکیب رو برنمیدارم یکی از تیمها شبیه همون ترکیب رو داره از او استفاده میکنم و خیلی تاثیرگذاره قبلا هر ترکیبی بر میداشتم بعد از کمی موفقیت تندتند میباختم ولی با این ترکیب خیر
    و یه چیز دیگه اینکه مثل اینکه فیفا خیلی علاقه داره ما از بازیکنان جوونمون استفاده کنیم من بازیکنای جوون رو کنار چندتا ستاره استفاده میکنم

و یک ضعف مسخره در زمان کرنر زدن حریف اینکه هر چی بازیکن کوتاه میاد برای دفاع
    Last edited by SevenCity; 15-03-2012 at 17:56. دليل: assist

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه اتفاق عجیب داره برام میفته در کریر مود مدیریت و لول بازی روی لجندری 3 بار پشت سرهم قهرمان شدم تو لیگ البته با کیبورد و اجبارا manual و با کلی ستاره و بازیکن خوب
    تا یکی دوماه پیش آرزوم بود به لیگ قهرمانان برسم الان راحت قهرمان میشم
    فکر میکنم هوش فیفا و لجندری داره برام تکراری و عادی میشه و دست فیفارو میخونم
    اگر پیشرفت کرده بودم که مقابل یوزر هم خوب میبودم ولی مقابل یوزر مثل قبلم
    و اینکه ترکیب مورد نطر یوزر C A T A L O N I A هم خیلی کمک کرد البته اون ترکیب رو برنمیدارم یکی از تیمها شبیه همون ترکیب رو داره از او استفاده میکنم و خیلی تاثیرگذاره قبلا هر ترکیبی بر میداشتم بعد از کمی موفقیت تندتند میباختم ولی با این ترکیب خیر
    و یه چیز دیگه اینکه مثل اینکه فیفا خیلی علاقه داره ما از بازیکنان جوونمون استفاده کنیم من بازیکنای جوون رو کنار چندتا ستاره استفاده میکنم

و یک ضعف مسخره در زمان کرنر زدن حریف اینکه هر چی بازیکن کوتاه میاد برای دفاع
    نمیدونم ما خیلی ناواردیم یا شما خیلی واردی یا کلا cpu تو فیفای شما تعطیله .
    یه نگاه بکن چی گفتی .
    روی لجند و لجند سه بار قهرمانی که ازش میگذریم چون شدنیه .
    ولی دیگه به خدا با کیبرد و منوال توی کتم نمیره . به خدا نمیره .
    اصلا امکان نداره با کیبرد بشه روی منوال بازی کرد

ما رفتیم دسته ایکس باکس گرفتیم ولی بازهم توی منوالش مشکل داره چه برسه با کیبرد

نمیخوام بگم دروغ نگو . به جاش میگم اشتباه میکنی .
    یا بازیت مشکل داره که اینقدر میگی اسونه . یا کیبردت انالوگه . یا هم اینکه خودت ... .
    شرمنده ها ولی هر کار میکنم اینکه میگی با کیبرد روی منوال بازی میکنی و میبری توی چیزم نمیره .

در ضمن اون ترکیبی هم که گفتی خیلی باهات موافقم . خداییش بهترین ترکیبی بوده که واسه من جواب داده .
    معمولا تیم های انگلیسی نمیتونن روی همچین ترکیبی بازی کنن اما من خوب دارم راهش میبرم .

4-3-1-2 رو میگی دیگه اره ؟

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بدور از هرگونه بحث سیا/سی ، با هر نژادی ، با هر دینی ، با هر مذهبی ، عده ای بیگناه در نقطه ای از دنیا سال هاست در خون خود می غلطند ...
    رسانه هایی که در اختیار کامل دشمنان این مردم می باشد سعی در پیشبردن اهداف خود و بازی با افکار جهانیان را دارند و سال هاست که به موفقیت رسیده اند ،
    نفوذ آنها در بسیاری از مجامع بین المللی ، مقر های مرکزی اکثر تشکیلات جهان ، همه و همه مثالی روشن از قدرت این گروه دارد...
    اینبار نمیخوام مثل مقاله ی قبلی نتیجه گیری و جمع بندی رو درون مقاله ذکر کنم ، نتیجه گیری و جمع بندی به عهده ی خود شما ...

پرچم‌های خونین بارسا در اعتراض به میهمان ویِژه ال‌کلاسیکو +عکس
    دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۲

سرباز رژیم اشغالگر قدس از سوی باشگاه بارسلونا برای دیدن این دیدار دعوت شد و این در حالی بود که مردم فلسطین و مظلومین مناطق اشغالی روی سکوهای گران قیمت نیوکمپ هیچ جایگاهی نداشتند و بارسلونا ادعا می‏کرد این کار را برای گسترش صلح و دوستی انجام داده است.

به گزارش جهان به نقل از آنا، پربیننده‌ترین بازی فوتبال جهان شب گذشته یک مهمان ویژه صهیونیست داشت.

شب گذشته دیدار دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در شهر بارسلون و در ورزشگاه یکصد و بیست هزار نفری نیوکمپ برگزار شد، رقابت داغی که نهایتاً با نتیجه تساوی دو بر دو پایان یافت.

این دیدار با دیدارهای گذشته دو تیم، تفاوت داشت چرا که باشگاه ورزشی بارسلونا از یک "سرباز خاص" برای تماشای دیدار و حضور در ورزشگاه دعوت کرده بودند.

گیلعاد شالیط سرباز اسیر شده توسط گروه مقاومت اسلامی فلسطین، شب گذشته مهمان ویژه نیوکمپ بود.

رسانه‌های عربی منطقه شب گذشته گزارش دادند که یک فروند جنگنده اسرائیل با نقض حریم هوایی غزه، گذرگاه رفح را بمب‌باران کرده‌اند. این عملیات دقیقاً ساعتی قبل از آغاز بازی در اسپانیا و حضور شالیط در استادیوم بود.

گیلعاد شالیط سرجوخه وظیفه ارتش اسرائیل بود که در ژوئن سال ۲۰۰۶ میلادی در مجاورت خط مرزی غزه و اسرائیل توسط "حماس" به اسارت درآمده و به نوار غزه منتقل شد.

این اولین اسیر فلسطینیان در برابر هزاران مسلمان فلسطینی‌تبار دربند در زندان‌های اسرائیل بود.

آقای شالیط بعد از حدود ۵ سال در اکتبر ۲۰۱۱ در فرآیند و توافق مبادله اسرا آزاد شد.

باشگاه ورزشی بارسلونا ارتباط زیادی با سران اسرائیل دارد و حالا این ارتباطط با دعوت از شالیط برای تماشای بازی پرطرفدار لیگ اسپانیا علنی‌ترشد.

در سال 2011 پس از قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان اروپا، "پپ گواردیولا" سرمربی این تیم راهی تل‌آویو شد تا 5 روز در اسرائیل جشن قهرمانی بگیرد.

پیشتر نیز برخی بازیکنان شاخص بارسلونا از جمله " جرارد پیکه" به سرزمین‌های اشغالی فلسطین سفر کرده بودند. انتشار تصاویر وی با کلاه یهودی و انجام اعمال صهیونیست‌ها در کنار "دیوار ندبه" آن زمان واکنش های زیادی درپی داشت.

شکیرا خواننده غربی و کلمبیایی الاصل که ارتباط زیادی با اسرائیل دارد، هم‌اکنون همسر مدافع سرشناس بارسلونا است.

دربی ال‌کلاسیکو شب گذشته با تساوی تمام شد، اما 4 کوک فلسطینی نیز در جریان حمله همزمان جنگنده‌های اسرائیلی به نوار غزه راهی بیمارستان شدند.

حالا فلسطینیان، معترض هستند که چرا باید "شالیط"، سرباز صهیونیست باید در یک بازی فوتبال آن هم از سوی یک تیم پرطرفدار دعوتنامه حضور در ورزشگاه داشته باشد ولی کودکان فلسطینی باید از هراس بمب‌های خوشه‌ای اسرائیل از تلویزیون هم نتوانند بازی را تماشا کنند.

در همین حال، نامه هم نوشت: مردم خشمگین فلسطین و مسلمانان آندلوس، بارسلونا و مادرید شب گذشته در مناطق مختلف از جمله غزه، مناطق اشغالی و شهر بارسلونا همچنین در اطراف نیوکمپ به نشانه اعتراض به سیاست‌های بارسلونا پرچم خونین این باشگاه را بالای سر گرفتند.

طبق این گزارش، شب گذشته تیم فوتبال بارسلونا در نیوکمپ پذیرای رئال مادرید بود و دو تیم در نهایت به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند اما این تنها نتیجه نسبتا عادلانه ال کلاسیکودربی اسپانیا بود و روی سکوهای نیوکمپ هرگز شاهد رعایت عدالت نبودیم.

سرباز رژیم اشغالگر قدس از سوی باشگاه بارسلونا برای دیدن این دیدار دعوت شد و این در حالی بود که مردم فلسطین و مظلومین مناطق اشغالی روی سکوهای گران قیمت نیوکمپ هیچ جایگاهی نداشتند و بارسلونا ادعا می‏کرد این کار را برای گسترش صلح و دوستی انجام داده است.

هیچ کدام از فلسطینیان دعوت بارسلونا را قبول نکرده بودند و در نامه های خود به روابط عمومی بارسلونا نوشتند: در کنار کسی که دستش به خون فرزندانمان آلوده شده نخواهیم نشست و شما برای ایجاد صلح و دوستی بهتر است راه دیگری پیدا کن

مان مخابره: 1391/7/17 ساعت: 10:10 سرویس: نامه > ورزش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حاشیه ال کلاسیکو دربی دیشب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مردم خشمگین فلسطین و مسلمانان آندلوس، بارسلونا و مادرید شب گذشته در مناطق مختلف از جمله غزه، مناطق اشغالی و شهر بارسلونا همچنین در اطراف نیوکمپ به نشانه اعتراض به سیاست‌های بارسلونا پرچم خونین این باشگاه را بالای سر گرفتند.

به گزارش نامه، شب گذشته تیم فوتبال بارسلونا در نیوکمپ پذیرای رئال مادرید بود و دو تیم در نهایت به تساوی 2 بر 2 رضایت دادند اما این تنها نتیجه نسبتا عادلانه ال کلاسیکودربی اسپانیا بود و روی سکوهای نیوکمپ هرگز شاهد رعایت عدالت نبودیم.

هیچکدام از فلسطینیان دعوت بارسلونا را قبول نکرده بودند و در نامه های خود به روابط عمومی بارسلونا نوشتند: در کنار کسی که دستش به خون فرزندانمان آلوده شده نخواهیم نشست و شما برای ایجاد صلح و دوستی بهتر است راه دیگری پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با رد دعوت از سرباز اسرائیلی به نیوکمپ
    باشگاه بارسلونا 3 فلسطینی را برای تماشای ال‌کلاسیکو دعوت کرد
    خبرگزاری فارس: باشگاه بارسلونا ضمن رد شایعه دعوت از سرباز اسرائیلی برای تماشای ال‌کلاسیکو، از ۳ فلسطینی دعوت کرد تا با حضور در ورزشگاه نیوکمپ یکی از حساس‌ترین دربی‌های جهان را تماشا کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از خبرگزاری فرانسه، حماس به نشانه اعتراض به دعوت یک سرباز اسرائیلی به ال‌کلاسیکو شانزدهم مهر تماشای این دیدار را تحریم کرد.
    باشگاه بارسلونا نیز در واکنش به این خبر، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تقاضای سفارت فلسطین را برای صدور بلیت برای محمود السارساک، فوتبالیستی که به مدت 3 سال در زندان‌های اسرائیل اسیر بود و پس از اعتصاب غذا سرانجام امسال آزاد شد، پذیرفت. این باشگاه همچنین برای جبریل راجوب رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین و سفیر فلسطین در این کشور نیز بلیت‌هایی صادر کرد.
    دعوت از شالیت، سرباز اسرائیلی که توسط نیروهای نظامی غزه از سال 2006 تا 2011 به اسارت درآمده بود، اعتراضات گسترده‌ای از سوی گروه‌های فلسطینی در بر داشت.
    بر اساس بیانیه‌ای فلسطینی دعوت شالیت سرپوش دیگری بر جنایات رژیم صهیونیستی به بهانه فوتبال است. چگونه یک باشگاه فوتبال محترم که داعیه فرهنگ و بشردوستی دارد یک جانی و تبهکار مانند شالیت را دعوت می‌کند تا او را تکریم کند؟
    انتهای پیام/خ

اعتراض فلسطینی ها به بارسلونا

شبکه های عربی منطقه خاورمیانه به حضور یک سرباز رژیم صهیونیستی طرفدار بارسا در ال کلاسیکو اعتراض کردند و حضور این سرباز در این بازی هنوز هم یکی از سوژه های خبری رسانه های خارجی است. بسیاری از رسانه های خارجی هم در کنار الجزیره اسپورت و دوبی اسپورت و دوری الکاس و ابوظبی اسپورت کماکان به بحث دعوت باشگاه بارسلونا از سرباز رژیم اشغالگر قدس با نام گیلعاد شالیت که سال گذشته با بیش از هزار زندانی فلسطینی مبادله شد می پردازند و عکس های مختلفی از وی منتشر کرده اند و پرسیده اند که چرا باید این سرباز در الکلاسیکو حضور داشته باشد. حضور وی با واکنش منفی مسلمانان و فلسطینی ها مواجه شد تا جایی که در برخی تظاهرات پرچم های خونین بارسلونا به نشانه اعتراض به این اتفاق برافراشته شد و البته درگیریهایی هم پیش آمد. برخی مقامات باشگاه بارسا از اینکه حضور این سرباز در ورزشگاه نیوکمپ رسانه ای شده عصبانی شده اند. البته مثل اینکه دوستان بارسایی هم مثل برخی مدیران فوتبال ما فراموش کرده اند در فوتبال هیچ چیز پنهان نمی ماند.

سفر به سرزمین های اشغالی از جیب امیر قطر/
    جرارد پيكه، بازيكن تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا همراه نامزدش شکیرا به سرزمین های اشغالی سفر کرده است.
    به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، مدافع بارسلونا که پیشتر اعلام نامزدی اش با خواننده کلمبیایی خبرساز شده بود این بار در اقدامی جنجالی خشم مسلمانان طرفدار این تیم را برانگیخت.
    جرارد پيكه که در تعطيلات تابستاني به پیشنهاد شکیرا راهي بيت المقدس شده در حضور عکاسان و خبرنگاران در مقابل دیوار ندبه قرار گرفت.

انتشار تصاویر پیکه با كلاه يهودي روبروی 'ديوار ندبه' در بيت المقدس در حالیکه که شکیرا نیز او را همراهی می کند خشم مسلمانان هوادرا این تیم را برانگیخت که این مسئله می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش محبوبیت او و باشگاه بارسلونا داشته باشد.
    سفر هفته پیش گواردیولا سرمربی این تیم به تل آویو و حضور در کنسرت خواننده زن صهیونیست نیز با اعتراض گسترده رسانه ها عربی و هوادران مسلمان بارسلونا روبرو شده بود.

سفرهای پی در پی اعضای باشگاه بارسلونا به سرزمین های اشغالی در حالی صورت می گیرد که این باشگاه برای اولین بار در تاریخ 112 ساله خود با عقد قرارداد 150 میلیون یورویی با موسسه قطر كه يك NGO بين‌المللي است و از سال 1995 با رياست شيخ‌احمد بن‌خليفه‌آل‌ثاني، امير قطر افتتاح شده، سود سرشاری را به دست آورده است.

کد خبر: ۲۸۶۸۸۵
    تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۴

مسعود اوزيل هافبک تيم رئال مادريد اسپانيا پس از ديدن تصوير کودک فلسطيني که با لباس وي به شهادت رسيده بود شروع به گريستن کرد.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ اوزيل با ديدن تصوير حميد ابودقة که در زمان شهادت به دست صهيونيستها تنها دوازده سال بيشتر نداشت به شدت منقلب شد وشروع به گريستن کرد.

وي در ادامه با بي گناه برشمردن کودکان فلسطيني خواستار آزادي غزه از دست صهيونيستيها شد.
    گفتني است حميد ابودقة در زمان به شهادت رسيدن از سوي ارتش رژيم صهيونيستي پيراهن مسعود اوزيل در تيم رئال مادريد اسپانيا را به تن داشت.

مسعود اوزيل هافبک تيم رئال مادريد اسپانيا پس از ديدن تصوير کودک فلسطيني که با لباس وي به شهادت رسيده بود شروع به گريستن کرد.
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اوزيل با ديدن تصوير حميد ابودقة که در زمان شهادت به دست صهيونيستها تنها دوازده سال بيشتر نداشت به شدت منقلب شد وشروع به گريستن کرد.

وي در ادامه با بي گناه برشمردن کودکان فلسطيني خواستار آزادي غزه از دست صهيونيستيها شد.
    گفتني است حميد ابودقة در زمان به شهادت رسيدن از سوي ارتش رژيم صهيونيستي پيراهن مسعود اوزيل در تيم رئال مادريد اسپانيا را به تن داشت.
    ب

کد خبر: ۲۸۶۸۸۵
    تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۴

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ اوزيل با ديدن تصوير حميد ابودقة که در زمان شهادت به دست صهيونيستها تنها دوازده سال بيشتر نداشت به شدت منقلب شد وشروع به گريستن کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرویس خبر: ورزشی - جهان
    کد خبر: 216727
    تاریخ مخابره: ۱۳۹۱/۹/۲
    زمان مخابره: ۲۰ : ۲

رونالدو کفش طلای خود را به کودکان فلسطینی هدیه کرد

بازیکن رئال مادرید کفش طلای خود را برای کمک به کودکان فلسطینی به بنیاد خیریه این باشگاه داد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، شبکه خبری تلویزیونی راشاتودی اعلام کرد، رونالدو مبلغ یک و نیم میلیون یورویی را به کودکان فلسطینی اعطا کرد و کفش طلای خود را که در سال 2011 به دست آورد به بنیاد خیریه باشگاه داد.

تاکنون رونالدو و بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید واکنشی رسمی به این خبر رسمی نداشته اند.

رونالدو سال گذشته بیشتر کفش‌هایش را در بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید به نفع کودکان فلسطینی به حراج گذاشت.

اهدا کفش طلائی‎ رونالدو به کودکان غزه
    سایت شبکه خبری راشاتودی از کمک یک و نیم میلیون یورویی کریستیانیو رونالدو به کودکان فلسطینی خبر داد.
    به گزارش ایسنا، شبکه خبری تلویزیونی راشاتودی اعلام کرد، رونالدو مبلغ یک و نیم میلیون یورویی را به کودکان فلسطینی اعطا کرده است. او همچنین کفش طلای خود را که در سال 2011 به دست آورد به بنیاد خیریه باشگاه داده است.

تاکنون رونالدو و بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید واکنشی رسمی به این خبر رسمی نداشته اند.

براساس گزارش دیگری، موسسه خیریه رئال مادرید 167 مدرسه را در 66 کشور مختلف احداث کرده است.

البته این برای نخستین بار نیست که رونالدو در اقدامی خیرخواهانه شرکت می‌کند. او سال گذشته بیشتر کفش‌هایش را در بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید به نفع کودکان فلسطینی به حراج گذاشت.

او پس از انتقال از منچستریونایتد به رئال مادرید با دریافت 93/9 میلیون یورو عنوان پردرآمدترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا را از آن خود کرد.
    کد خبر:143603 -

کریستیانو رونالدو کفش طلایش را فروخت/کمک ۱،۵میلیون دلاری رونالدو به کودکان غزه

پیام آفتاب: کریستیانو رونالدو کفش طلای خود را که در سال ۲۰۱۱ کسب کرده بود به باشگاه رئال مادرید تحویل داد تا غول‌های اسپانیا مبلغ ۱،۵میلیون یورویی، پول حاصل از فروش آن را به مدارس غزه اهدا کنند. کریستیانو رونالدو یا باشگاه رئال مادرید هنوز در این باره اظهار نظری نکرده‌اند.
    کد خبر: ۱۹۶۹۴
    تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۹/۲ - ۱۷:۱۳
    تعداد بازدید: ۱۱۹

ستاره پرتغالی رئال مادرید با فروش کفش طلایش به کودکان غزه کمک چندین میلیون دلاری کرد.
    به گزارش پیام آفتاب و به نقل از راشاتودی، کریستیانو رونالدو کفش طلای خود را که در سال 2011 کسب کرده بود به باشگاه رئال مادرید تحویل داد تا غول‌های اسپانیا مبلغ ۱،۵میلیون یورویی، پول حاصل از فروش آن را به مدارس غزه اهدا کنند. کریستیانو رونالدو یا باشگاه رئال مادرید هنوز در این باره اظهار نظری نکرده‌اند.
    بر اساس گزارش‌های مختلف، باشگاه رئال مادرید به ساخت 167 مدرسه در 66 کشور کمک کرده است.
    این اولین باری نیست که رونالدو در کارهای خیرخواهانه شرکت می‌کند. وی سال گذشته اکثر کفش‌های ورزشی خود را در حراجی باشگاه به مزایده گذاشت تا به مدارس غزه کمک کند.
    رونالدو پس از انتقال از منچستریونایتد به رئال مادرید با مبلغ 93.9 میلیون یورو گران‌قیمت‌ترین فوتبالیست جهان در تاریخ فوتبال لقب گرفت. علاوه بر این قرارداد وی با رئال مادرید به ارزش 12 میلیون یورو در هر سال او را یکی از پردرآمدترین بازیکنان فوتبال جهان کرده است.

فارس

Last edited by CRIS Joon CR7; 23-11-2012 at 12:29.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نمیدونم ما خیلی ناواردیم یا شما خیلی واردی یا کلا cpu تو فیفای شما تعطیله .
    یه نگاه بکن چی گفتی .
    روی لجند و لجند سه بار قهرمانی که ازش میگذریم چون شدنیه .
    ولی دیگه به خدا با کیبرد و منوال توی کتم نمیره . به خدا نمیره .
    اصلا امکان نداره با کیبرد بشه روی منوال بازی کرد

ما رفتیم دسته ایکس باکس گرفتیم ولی بازهم توی منوالش مشکل داره چه برسه با کیبرد

نمیخوام بگم دروغ نگو . به جاش میگم اشتباه میکنی .
    یا بازیت مشکل داره که اینقدر میگی اسونه . یا کیبردت انالوگه . یا هم اینکه خودت ... .
    شرمنده ها ولی هر کار میکنم اینکه میگی با کیبرد روی منوال بازی میکنی و میبری توی چیزم نمیره .

در ضمن اون ترکیبی هم که گفتی خیلی باهات موافقم . خداییش بهترین ترکیبی بوده که واسه من جواب داده .
    معمولا تیم های انگلیسی نمیتونن روی همچین ترکیبی بازی کنن اما من خوب دارم راهش میبرم .

4-3-1-2 رو میگی دیگه اره ؟
    فول ASSIST بازی میکنم اشتباه شد اگر دقت کنید گفتم اجبارا MANUAL در واقع میخواستم بگم اجبارا ASSIST چون با کیبورد اصلا و ابدا نمیشه با MANUAL بازی کرد داشتم تو دیکشنری اینارو کپی پیست میکردم که تلفظشو پیدا کنم که متاسفانه MANUAL جایگزین شد البته این گاف خوراک و سوژه ی این بچه هم شد

در ضمن فقط به زبون سادست گفتن 3 بار قهرمانی پشت سرهم تو لیگ شدنیه بنده چشو چالم رو گذاشتم و خیلی با دقت بازی کردم خیلی زحمت کشیدم که حالا با یه پست این همه زحمتم نادیده گرفته میشه تنها تکنیکمم دریبلهای کشویی بود

بله همون ترکیب رو میگم
    Last edited by SevenCity; 15-03-2012 at 20:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقایون یه سوال دارم،
    من یه سیستم قدیمی دارم با این مشخصات:
    cpu: intel 3
    ram: 512
    gpu: fx5200 128m
    میدونم فیفا 12 رو نمیکشه، فقط میخوام بدونم آیا میشه باهاش قسمت منیجر رو بازی کرد یا نه، چون این قسمتش سنگین نیست و راحتتر اجرا میشه، با فیفا 09 هم که حداقل سیستمش بیشتر از این سیستم بود منیجرش رو راحت میتونستم بازی کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقایون یه سوال دارم،
    من یه سیستم قدیمی دارم با این مشخصات:
    cpu: intel 3
    ram: 512
    gpu: fx5200 128m
    میدونم فیفا 12 رو نمیکشه، فقط میخوام بدونم آیا میشه باهاش قسمت منیجر رو بازی کرد یا نه، چون این قسمتش سنگین نیست و راحتتر اجرا میشه، با فیفا 09 هم که حداقل سیستمش بیشتر از این سیستم بود منیجرش رو راحت میتونستم بازی کنم.
    منجر فیفا 12 رو فکر کنم با فیفا منجر اشتباه گرفتیا
    با این سیستم به هیچ عنوان نمیتونی فیفا 12 رو بازی کنی حتی توی ارنا هم نمیتونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منجر فیفا 12 رو فکر کنم با فیفا منجر اشتباه گرفتیا
    با این سیستم به هیچ عنوان نمیتونی فیفا 12 رو بازی کنی حتی توی ارنا هم نمیتونی
    اشتباه نگرفتم، فیفا 12 رو میگم، بازیش رو که گفتم خودمم میدونم نمیکشه، فقط اون قسمت مربیگریش که هست اون معمولا کمتر از مینی مم سیستم بازی لازم داره و گرافیکش سنگین نیست تو چند تا ورژنش امتحان کردم جواب داده ولی 12 رو امتحان نکردم، واسه همین گفتم بپرسم بعد بخرمش.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

تنها تکنیکمم دریبلهای کشویی بود
    رفیق چجوری دریبل کشویی میزنی؟؟؟
    به ما هم یاد بده..............

داره خودمونی میشه lovelyboy342000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من پچ اسکور بورد ها و overlays و همچنین فیس پک جدید رو از fifa infinity دان لود کردم اما نمیدونم چجوری باید نصبش کنم تا تو بازی اعمال بشه. لطفا کمک کنید. ممنون.
    یکی کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •