هیچ برنامه ای نصب نمیشه؟
اون برنامه های که گفته بودین نصب نمیشن بیشترشون اصلا نیاز به ساین نداشتن!! من موندم چرا نصب نمیشن شما سعی کنید از ورژن های پایین ترشون هم استفاده کنید یا ورژن اگه بالا تر داره ببینید روی اونها جواب میده یا نه
چرا.
ولي بعضي ها كه نياز به ساين هم ندارن نصب نميشه
دوستان ديگه به خودتون زحمت نديد خودم فهميدم مشكل از كجاست.خيلي خنده داره كسي توي پي سي نميدونست مشكل از كجاست
و مشكل من حل شدممكن است شما با خطای Security information در نصب برنامه ها مواجه شده باشيد.زمانيكه شما با اين پيغام مواجه شديد كافي است كه بر روي گزينه Details كليك كنيد تا تاريخ Effective (تاريخ شروع) و تاريخ Expire (تاريخ انقضاء) را مشاهده نماييد.
براي حل اين مشكل كافي است كه شما تاريخ گوشي خود را به تاريخي بين تاريخ Effective و تاريخ Expire تغيير دهيد و پس از پايان نصب برنامه , تاريخ گوشي خود را به حالت اول برگردانيد.
نتيجه گيري:گوگل خيلي خوبه
Last edited by hessam_sz; 20-11-2008 at 01:32.
کسی جواب ما رو نمی ده ؟
میترسیم جواب بدیم بعد بگن گوگل بهترهجا داره از زحمات دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و هم فکری میکنند قدردانی و تشکر کنم
![]()
آقا متن انگلیسیه پیغامو بنویس.کسی جواب ما رو نمی ده ؟
1:من نگفتم گوگل بهتره گفتم گوگل خوبه
2:قبلا از تمامي راهنمايي هايي كه كرديد تشكر كردم و از راهنمايي هايي كه در آينده هم ميكنيد تشكر ميكنم.
3:خودتون قضاوت كنيد مشكل من يك راه حل خيلي ساده داشت فقط بايد تاريخ عوض ميكردم ولي شما ها چه راه هايي به من پيشنهاد داديد؟آخه بعيد بود از بچه هاي پي سي كه چنين مشكلي را ندونن
4:اميدوارم به زودي بتونم به بقيه دوستان در امر هك Uiq كمك كنم همونطور كه در گذشته در اين كار را در مورد ديگر گوشي ها انجام ميدادم![]()
حسام جان من شمارو که دیدم گوشی که تازه خریدینو این بلاهارو سرش در میاریخدایی میگم چه دلی داری
و تحسین میکنممن بعد از 3 ماه هک کردم گوشیو اونم از اون روش که خفنه
خلاصه یه مواردی هستش که خود صاحب گوشی که از نزدیک باهاش کار میکنه میفهمه اینجا هم بیشتر روی احتمالات و نظریه ها پیش میره البته اضافه کنم مواردی اینجوریه که واقعا نادره و تاحالا کسی بهش بر نخورده وگرنه 100٪ دیدید که بعضی از مشکلات راحت حل میشه
این مشکل شما هم که حتی منم گفتم دارمش ببینید اگه درست بود که منم تاریخ عوض میکردم باید rss هام درست میشدن اما نشد که نشد![]()
مشكل از ساين هستش اين برنامه بايد ساين بشه . از تاپيك هك لطق كن هك ساين رو نصب كن تا مشكلت حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)