تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 358 از 503 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

هیچ برنامه ای نصب نمیشه؟

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نه مشكل ارور كه حل شد مشكل فقط نصب نشدن برنامه هاست
    اون برنامه های که گفته بودین نصب نمیشن بیشترشون اصلا نیاز به ساین نداشتن!! من موندم چرا نصب نمیشن شما سعی کنید از ورژن های پایین ترشون هم استفاده کنید یا ورژن اگه بالا تر داره ببینید روی اونها جواب میده یا نه

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هیچ برنامه ای نصب نمیشه؟
    چرا.
    ولي بعضي ها كه نياز به ساين هم ندارن نصب نميشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ديگه به خودتون زحمت نديد خودم فهميدم مشكل از كجاست.خيلي خنده داره كسي توي پي سي نميدونست مشكل از كجاست
    ممكن است شما با خطای Security information در نصب برنامه ها مواجه شده باشيد.زمانيكه شما با اين پيغام مواجه شديد كافي است كه بر روي گزينه Details كليك كنيد تا تاريخ Effective (تاريخ شروع) و تاريخ Expire (تاريخ انقضاء) را مشاهده نماييد.

براي حل اين مشكل كافي است كه شما تاريخ گوشي خود را به تاريخي بين تاريخ Effective و تاريخ Expire تغيير دهيد و پس از پايان نصب برنامه , تاريخ گوشي خود را به حالت اول برگردانيد.
    و مشكل من حل شد
    نتيجه گيري:گوگل خيلي خوبه
    Last edited by hessam_sz; 20-11-2008 at 01:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من میخوام core player رو نصب کنم ولی نصب نمی شه و یه همچین پیغامی می ده : ( بسته از uid حفاظت شده استفاده می کند )
    مشکل چیه ؟
    کسی جواب ما رو نمی ده ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

میترسیم جواب بدیم بعد بگن گوگل بهتره جا داره از زحمات دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و هم فکری میکنند قدردانی و تشکر کنم

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمی ده ؟
    آقا متن انگلیسیه پیغامو بنویس.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میترسیم جواب بدیم بعد بگن گوگل بهتره جا داره از زحمات دوستانی که اینجا فعالیت میکنند و هم فکری میکنند قدردانی و تشکر کنم
    1:من نگفتم گوگل بهتره گفتم گوگل خوبه
    2:قبلا از تمامي راهنمايي هايي كه كرديد تشكر كردم و از راهنمايي هايي كه در آينده هم ميكنيد تشكر ميكنم.
    3:خودتون قضاوت كنيد مشكل من يك راه حل خيلي ساده داشت فقط بايد تاريخ عوض ميكردم ولي شما ها چه راه هايي به من پيشنهاد داديد؟آخه بعيد بود از بچه هاي پي سي كه چنين مشكلي را ندونن
    4:اميدوارم به زودي بتونم به بقيه دوستان در امر هك Uiq كمك كنم همونطور كه در گذشته در اين كار را در مورد ديگر گوشي ها انجام ميدادم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

1:من نگفتم گوگل بهتره گفتم گوگل خوبه
    2:قبلا از تمامي راهنمايي هايي كه كرديد تشكر كردم و از راهنمايي هايي كه در آينده هم ميكنيد تشكر ميكنم.
    3:خودتون قضاوت كنيد مشكل من يك راه حل خيلي ساده داشت فقط بايد تاريخ عوض ميكردم ولي شما ها چه راه هايي به من پيشنهاد داديد؟آخه بعيد بود از بچه هاي پي سي كه چنين مشكلي را ندونن
    4:اميدوارم به زودي بتونم به بقيه دوستان در امر هك Uiq كمك كنم همونطور كه در گذشته در اين كار را در مورد ديگر گوشي ها انجام ميدادم
    حسام جان من شمارو که دیدم گوشی که تازه خریدینو این بلاهارو سرش در میاری خدایی میگم چه دلی داری

و تحسین میکنم من بعد از 3 ماه هک کردم گوشیو اونم از اون روش که خفنه خلاصه یه مواردی هستش که خود صاحب گوشی که از نزدیک باهاش کار میکنه میفهمه اینجا هم بیشتر روی احتمالات و نظریه ها پیش میره البته اضافه کنم مواردی اینجوریه که واقعا نادره و تاحالا کسی بهش بر نخورده وگرنه 100٪ دیدید که بعضی از مشکلات راحت حل میشه

این مشکل شما هم که حتی منم گفتم دارمش ببینید اگه درست بود که منم تاریخ عوض میکردم باید rss هام درست میشدن اما نشد که نشد

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمی ده ؟
    مشكل از ساين هستش اين برنامه بايد ساين بشه . از تاپيك هك لطق كن هك ساين رو نصب كن تا مشكلت حل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •