من میخوام core player رو نصب کنم ولی نصب نمی شه و یه همچین پیغامی می ده : ( بسته از uid حفاظت شده استفاده می کند )
مشکل چیه ؟
من میخوام core player رو نصب کنم ولی نصب نمی شه و یه همچین پیغامی می ده : ( بسته از uid حفاظت شده استفاده می کند )
مشکل چیه ؟
سلام
ببخشيد دوستان 2 روز بود تلفن به دليل مسائل فني قطع بود حالا هم كه وصل كردن adsl قطعه با اينترنت ذغالي اومدم.
اگر يادتون باشه گفتم من با نصب نرم افزار هاي سيمبين مشكل دارم و نرم افزار ها نصب نميشن.
خوشبختانه نرم افزار اسكرين شات نصب شد:
در هنگام نصب نرم افزار ها با 2 پيغام مواجه ميشم كه ميبينيد.همينطور وقتي از نرم افزار هاي جاوا براي چت ميخوام استفاده كنم اخطاري در مورد security ميده.هنگام نصب نرم افزار سيمبين هم همينطور.نميدونم اين security لعنتي چيه كه گير داده به گوشي من
![]()
مشکل توی عکس اول و دوم به خاطر ساین نبودن برنامه هست و طبیعی هست.ولی اخری رو نمیدونم.
دوست عزيز وقتي xplor نصب نميشه چطوري هك ساين نصب كنم؟![]()
گوشي شما هم پي 1 هست؟شايد فقط روي پي1 اينطوريه؟فعلا كه فقط نرم افزار اسكرين شات رو گوشيم نصب ميشه.
نميتونم دوباره انتحانش كنم
حامد جان اين عكس اولي كه ميبيني نصب نشده x-plor هست وقتي نميتونم نصبش كنم چطوري هك ساين نصب كنم؟
چرا تا 2 روز پيش نصب ميشد حالا كه ريست كردم ديگه نصب نميشه؟
نمیدونم والا.یکم ور برو ببین میشه یا نه.اگر نه ریست کن.شاید باز هم راه باشه ولی من بلد نیستم.
ولی تا جایی که یادمه x-plore که ساین نمیخواست.شاید منظورت اینه که برنامه نصب نمیشه,آره؟
امان از هک.
برو توی بخش هک هم مطرح کن ببین چی میگن.
در نرم افزار ShMessenger در قسمت Settings باید Connection Type روی Http Wap بگذارید و Http Reconnect delay: روی 0 Seconds تا مشکلتون حل بشه![]()
Last edited by Re Z a; 19-11-2008 at 21:54.
آره آقا حساماما مشکلی تا الان نداشتم من عقیده دارم شما فایل های هک اشتباه و دقیق کپی نمیکنید و این ارور های هم که میاد و شما اسکرین شات میذارین گواه اینه که گوشی شما در خوندن اون برنامه مشکل داره و میبنده برنامه ها رو
![]()
من مستر ريست كردم كه اين بلا سرم اومد ديگه
از اون به بعد هم ديگه نتونستم هك كنم!!
حالا چيكار كنم؟
آپديت؟
فلش؟
گوشيم ضمانت هم داره ميتونم برم بگم اين گوشي روش نرم افزار نصب نميشه برام فلش كنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)