یه چیزی هم هست شما از اون فاصله چطوری face رو میتونی تشخیص بدی؟؟؟؟ به نظر من که face خیلی مهم نیست بیشتر گیم پلی مهم تره.....
البته نه اینکه اصلا مهم نباشه ولی اهمیت گیم پلی به مراتب بیشتره
یه چیزی هم هست شما از اون فاصله چطوری face رو میتونی تشخیص بدی؟؟؟؟ به نظر من که face خیلی مهم نیست بیشتر گیم پلی مهم تره.....
البته نه اینکه اصلا مهم نباشه ولی اهمیت گیم پلی به مراتب بیشتره
اقا وقتی عقب باشیم چطوری میشه دروازه بان رو توی کرنرها و... بکشیم جلو؟؟؟
وقتی دورن چیکار به فیس دارم وقتی فیس اهمیت پیدا میکنه که دوربین روی بازیکن زوم کنه.درسته گیم پلی مهم ترینه که انصافا فیفا در این زمینه عالی عمل کرده منم نگفتم PES در گیم پلی برتره فقط گفتم فیس!
چطوری مشه صدای گزارشگر جدید اضافه کرد؟
فیفا از لحاظ گیم پلی اصلا قابل قیاس با پرو نیست....من خودم 8 سال پرو باز بودم که با فیفا 11 و اون گیم پلی انقلابی اش به جمع فیفا باز ها پیوستم و از این انتخاب خوشنود می باشم.....![]()
سلام.
یه سوالی داشتم.اگه دقت کرده باشید سرعت بازی و گیم پلی فیفا روی کنسول(بخصوص نسخه جام جهانی که من یه کلیپ ازش دیدم)کمتر از PC هست.یعنی یه مدل دل چسبی هست نه زیاد تند و نه خیلی کند.من خیلی اینجوری دوست دارم.خواستم ببینم برای PC هم میشه اینکارو کرد؟من سرعت گیم پلی رو رو Slow گذاشتم اما خیلی تغییر نکرد.اگه راهی دارید ممنون میشم بگید.
Last edited by jtalk; 12-03-2012 at 19:35.
نبوووووووووووووووددددد؟
فکر نکنم بشه .اگر بشه خیلی خوبه
تا جایی که میدونم اگه فاصله یه گل باشه مثلا یه گل عقب باشیم و دقیقه 85 به بعد یه دکمه فعال میشه که میتونیم دروازه بان رو بیاریم جلو![]()
خوب عزیز اون دکمه کدومه؟؟؟؟
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
چرا عزیز میشه...خود کامپیوتر هم وقتی عقب میفوته اون دقایق آخر تو کرنرها دروازبانشو میاره جلو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)