به ببین کی اینجاست.
منت سر ما گذاشتی استاد.
=================
حمید این اسکرین شات که گذاشتی من رو قلقلک داد که برم توی کار هک گوشیم.ولی نه.هنوز میتونم مقاومت کنم.دی...
به ببین کی اینجاست.
منت سر ما گذاشتی استاد.
=================
حمید این اسکرین شات که گذاشتی من رو قلقلک داد که برم توی کار هک گوشیم.ولی نه.هنوز میتونم مقاومت کنم.دی...
Last edited by hamed1297; 17-11-2008 at 12:38.
چه آیکونهای نازی داره ، خوش به حالت حمید.
منم همین کار را میکنم ولی نمیشه. با زبان انگلیسی هم امتحان کردم نشد. منم نمیدونم این آیکونهای قدیمی چیه گذاشتند روی پی وان ! عین آیکونهای کا 750 میمونه.
uiq که خیلی راحته ..یه برنامه نصب میکنی زرت هک شدحمید این اسکرین شات که گذاشتی من رو قلقلک داد که برم توی کار هک گوشیم.ولی نه.هنوز میتونم مقاومت کنم.دی...اون قدیما w810 روهک میکردیم دهنمون سرویس میشد ..
کاری نداره که ..شما به فونتها کاری نداشته باش (تو اون لینک که دادم) آیکونها رو که دانلود کردی از حالت زیپ خار ج کن و بریز تو مموری کارت (مثلا other )..شما باید خود فایلهای جی 700 ( نه فولدر ...54 تا فایل با پسوندRSC و MBM) رو با استفاده از xplore کپی کنی تو گوشیت توی فولدر apps یعنی اینجا c://resource/apps ...منم همین کار را میکنم ولی نمیشه. با زبان انگلیسی هم امتحان کردم نشد.
دقیق بگو چی کار میکنی تا بهت بگم ..برنامه پیغامی نمیده؟
لووووول حمید یه کم برق به اون گوشیت بده
واسه ایکون ها این پک رو بگیرین
16 تا پک هست و خوبیش اینه که نصبی هستند ، یعنی فایل sis هستند و نصب میکنید و بعدش گوشی رو ریستارت یا با سوئیس منیجر همه برنامه ها رو kill میکنید و تمام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حمید جان من قبلا میریختم اون فایلها را توی خود فولدر ریسورس توی درایو سی ولی حالا دیدم نوشتی باید بریزیم توی فولدر apps منم ریختم همون جا ولی بازم نشد!
ویرایش میکنم شد! ولی چند تا از آیکونه
Last edited by mehrdad_zero; 18-11-2008 at 00:31.
آقا حامد آیکون های استند بای که بدون هک هم عوض میشه
سلام
مثلا چراغ قوه ساین میخواد یا اینکه هک ساین
سلام
نه راست میگه روی P1 صدای پلیر گوشی از core player بهتره و هنگ هم نمیکنه در حالیکه این هم صداش کمه هم بعضی وقتها هنگ میکنه
فریشاد خدا خیرت بده زودتر این پک را میذاشتی بابا. این از هک هم بهتره. دیگه از این پک ها نداری؟واسه ایکون ها این پک رو بگیرین
16 تا پک هست و خوبیش اینه که نصبی هستند ، یعنی فایل sis هستند و نصب میکنید و بعدش گوشی رو ریستارت یا با سوئیس منیجر همه برنامه ها رو kill میکنید و تمام
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو تو تاپیک هک گذاشته بودن
فعلا همیناست
باید منتظر سایی باشیم که از این پک ها درست میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)