آقا دست نزن اصلا هم کاری به آپدیت نداشته باش شما هم توی تاپیک هستی هم اونجا خوب همه چیو ببند خوب معلومه که گیر میکنه !! بذار کارشو بکنه اصلا نگران نباش تا ببینیم بعد چی میشه انشا الله که طوری نیست
آقا دست نزن اصلا هم کاری به آپدیت نداشته باش شما هم توی تاپیک هستی هم اونجا خوب همه چیو ببند خوب معلومه که گیر میکنه !! بذار کارشو بکنه اصلا نگران نباش تا ببینیم بعد چی میشه انشا الله که طوری نیست
دوست عزیز من اینترنت پر سرعت دارم Idsn ، ولی اون قسمتی که باید از اینترنت باید دانلود بشه تمام شده این قسمت که باید به گوشی منتقل بشه رو 99 گیر کرده مشکل کجاست ؟![]()
دوست عزیزم میدونم دقیقا کجارو میگی اما قاعدتا باید پر میشد حالا هم شما عجله نکنید سری در نیارید گوشیو از کابل
اگه نشد باید چکار کنم ؟ از دوباره آپدیت میشه یا دیگه نمیشه ؟
keuo جان من که آپدیت کردم به این مشکل بر نخوردم اما قسمتی که شما گیر کردین بخشیه که اطلاعات منتقل میکنه به گوشی پس بهتره دست نزنی
اگه نشد : اگه نشد بازم پشت سرش اپدیت کن چون ممکنه گوشیت اگه اپدیت نشه Flash بخوره و ارزش نداره .. بازم میگم بهتره دست نزنی
اقا شرمنده وقتتون رو گرفتم مرسی از زحماتتون![]()
من سه صفحه قبل یه سوال کرده بودم هیچ کسی جواب نداد تا یکی دیگه هم بهش اضافه شد:
تا حالا کدوم شما دوستان هک تبدیل آیکونها به آیکونهای جی 700 را انجام دادید؟
من 10 بار این هک را انجام دادم ولی آیکونها عوض نمیشن که نمیشن!
چند روزیه که وقتی میخوام از نمایش عکسها به صورت اسلاید استفاده کنم گوشی هنگ میکنه. این ربطی به پر یا خالی بودم مموری داره؟ الان یه مموری دو گیگ روشه که یک گیگش خالیه.
وضعیت مموری داخلی چطوره.اون پر نیست؟آهنگی براش نگذاشتی که حالا حذفش کرده باشی.سوال اول هم توی بخش هک هم بپرسی بد نیست.چند روزیه که وقتی میخوام از نمایش عکسها به صورت اسلاید استفاده کنم گوشی هنگ میکنه. این ربطی به پر یا خالی بودم مموری داره؟ الان یه مموری دو گیگ روشه که یک گیگش خالیه.
آره یه آهنگ براش گذاشتم ولی حذفش نکردم ، اما از تنظیمات اسکن اون آهنگ را حذف کردم که بی صدا اسلایدها را نشون بده. مموری گوشی هم یه صد مگابایتی خالی داره.
من انجام دادم .. شما اول capswich (نمیدونم یه همچین چیزاییتا حالا کدوم شما دوستان هک تبدیل آیکونها به آیکونهای جی 700 را انجام دادید؟
من 10 بار این هک را انجام دادم ولی آیکونها عوض نمیشن که نمیشن!) رو off میکنید بعد فولدری که فایهای جی 700 توشه (دانلود کردید) رو بریزید رو مموری کارت بعد با xplore برید تو درایو d مموری کارت و برید تو فلدری که آیکن های جی 700 هست دونه دونه بغلشون تیک قرمز بزنید بعد هم از منو گزینه copy رو انتخاب کنید بعد بیاید رو درایو c برید تو فولدر resource و فولدر apps رو باز کنید و علامت سلکتتون رو ی فولدر باشه بعد هم رو همون فولدر apps از منو file>select رو انتخاب کنید فایلها که کپی شدن از xplore خارج شوید و گوشی رو ریستارت کنید ... اگز عوض نشد یه باز دیگه هم خاموش روشن کنید ...برا من اینجوری اومد ...
این پکو من ریختم :
این هم اسکرین شات از گوشی خودم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
یا حق ..
Last edited by ^^ HAMID ^^; 17-11-2008 at 08:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)