من هم اوایل همینجوری بودم اصلا بازی حال نمیداد یه مدت هم کنار گذاشته بودمش........ ولی بعد از مدتی یک مطلب در مورد فیفا 12 خوندم که از اون موقع دارم بکوب بازی میکنم
من هم اوایل همینجوری بودم اصلا بازی حال نمیداد یه مدت هم کنار گذاشته بودمش........ ولی بعد از مدتی یک مطلب در مورد فیفا 12 خوندم که از اون موقع دارم بکوب بازی میکنم
به نظرم یه خورده PES 2012 بازی کن بعد نا خود آگاه میای فیفا رو می پرستی![]()
اره خالی بندی و اغراق این نسخه خیلی زیاده و منو هم نا امید کرد!
با اینکه من وقتی بازی اومد با دفاع lagacy و روی legendary همه رو لوله میکردم و با لیور طوری قهرمان لیگ شدم که بارسا هم تا حالا نشده(101 امتیاز!) ولی اصلآ هیجانی رو که تو نسخه 11 داشتم در این نسخه نداشتم و اتفاقات عجیبی که وقتی جلو می افتادی به ضررت می افتاد و کاملا غیر عادی بود و خیلی باگها و چیزهای دیگه باعث شد از این بازی دست بکشم و برم سراغ 99 ps1...
ویرایش:همین اتفاقات عجیب و باگهای بازی باعث شدن 11 امتیاز از دست بدم و اگه این مسخره بازیها و حرکات فوق حرفه ای cpu بعد از عقب افتادن نبود الان رکورد جهانی زده بودم!
ولی الان اتفاقی تو نت دیدم ترکیبها اپدیت شده و نقل و انتقالات زمستانی اضافه شده گفتم بیام ببینم چه تغییری در قدرت بازیکنا حاصل شده چون من عاشق این اپدیت شدن قدرتها هستم!
خلاصه اگه کسی از دوستان میتونه فایل اپدیت xbox رو که از لایو دانلود کرده بزاره خیلی ممنونش میشم(من lt2 دارم واسه همین نمیتونم لایو برم!)...
اصلا میشه همچین کاری؟
Last edited by LiverBarca; 10-03-2012 at 17:14.
روی legacy بازی میکنی ؟خب legacy که نسبت به تاکتیکال اسونه .
در ضمن بیشتر باگ ها و مسخره بازی های cpu مربوط به دفاع تاکتیکاله . چون اینا بیشتر توی دفاع کردن رخ میده .
بابا کسی نیست باهم بریم لایو بازی کنیم حالم گرفته شد اینقدر با این خارجی ها بازی کردم دیشب داشتم بازی میکردم تو دقیقه 88 5 به 4 جلو بودم یارو یه زد حمله زد و داشتم دفاع میکردم یهو دسته بازی قطع شد و گل خوردم دیدم شارژش تموم شد با هزار بدبختی تونستم با این نصفه و نیمه بازی کردن همون مساوی رو بگیرم رفتم یه پلی شارژ بخرم تو شهر مثل اینکه قحطی بود دوتا اضافه باتری خریدم واسه امشب
از دوستانی که لایو میرند
گیمر تک من
khelane
هست لطفا اد کنین با هم یه زمانی رو خوش بگذرونیم
راستی دوستان من اگر این clear cach رو بزنم چه اطلاعاتی رو از دست میدم؟
با سپاس
==================
بنت میننا مسلمون....مثه من میشیا....من 7 ماه پیش بن شدم و الان مثه سگ پشیمونم:
Last edited by soheilnouri; 10-03-2012 at 21:22.
روی lagacy بازی میکردم!(فقط یه ماه اولی که بازی اومده بود و بعدش ازش زده شدم و کلا بازی رو گذاشتم کنار!)
منم میدونم اسون تر بود ولی من به خاطر اسون بودنش رو lagacy بازی نمیکردم،چون من هنوزم فوتبالهای ps2 و ps1 رو میکنم و نمیتونم ازشون دل بکنم نمیتونستم با سیستم دفاعی جدید بازی کنم!(اگه با روش جدید بازی میکردم تو اون فوتبالها دچار مشکل میشدم!)
در ضمن چون اصلآ به lagacy توجه نکرده بودن و همه ی تلاششون رو رو tactical گذاشته بودن حتی lagacy هم نسبت به 11 کلی افت کرده بود که تو ذوق میزد و نتونستم بعد از شاهکاری مثل نسخه ی 11 خودمو با این بازی پر باگ وفق بدم و صلاح در این دیدم که امسال فوتبالو بزارم کنار و با بازیهای دیگه خودمو سرگرم کنم تا نسخه ی 13 بیاد و ببینیم اون چطوری از اب در میاد!
در ضمن حمله و دفاع عجیب و غریب cpu فک نکنم به نوع دفاع بازی دخلی داشته باشه و چیزی که واضح بود اغراق بیش از حد بازی cpu بود و سوتهایی که به نفع اونها زده میشد و درگیریهایی که اکثرآ پیروزش اونا بودن!
در کل خواسته بودن cpu رو با راههای غیر اخلاقی قوی تر کنن که رو بازی تاثیر خیلی بدی گذاشته بود و بهتر بود به جای این روشها برای قوی تر کردن cpu راه های سالمتری انتخاب میکردن!
خلاصه این بازی چیزی نشد که انتظار داشتیم و امیدوارم نسخه ی 13هش مثل 11 ادمو جلوی مانیتور میخکوب کنه و نتونی ازش دل بکنی!![]()
Last edited by LiverBarca; 10-03-2012 at 22:16.
من در کل فیفا 12 رو ترجیح میدم گیم پلی عالی و زیبا اما PES واقعا در گرافیک Face یه سرو گردن بالاتره ! بازم میگم شخصا فن فیفا هستم و هر روز لایو فیفا 12 میزنم اما فقط کاش این گرافیک Face فیفا در حد PES بود دیگه بازی فوق اعاده میشد![]()
خواهشا دیگه فیفا رو بامقایسه نکنید . من همیشه میگم میخواین مقایسه کنید فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با
. چون فوتبال دیگه ای جز فیفا وجود نداره .
یه چیزی به شوخی بگماین اسم یوزرت رو که میبینم این طوری میشم
![]()
![]()
زدی تو ذوق بچه
به من قول داد اسمشو بعدا بزاره EA-FIFA
واقعا گل گفتی اونوقت چرا تو ایران اون ... این همه طرفدار داره؟فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه باPES
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)