تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 353 از 461 اولاول ... 253303343349350351352353354355356357363403453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,521 به 3,530 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

سلام
    خوب بلاخره تصمیم گرفتم از این بازی اعتیاد آور دست بکشم و امروز پاکش کردم و حالا منتظر میمونم تا انشا الله فیفا 13 بیاد و بهتر از این بشه
    برام سخت بود اما دیدم خیلی غیر واقعیه و اعصابم رو خورد میکنه
    همه لیوبل مسی هستن و همه تیمها بارسلونا
    متاسفانه موقع دافع وقتی سوییچ میکنی تا بازیکن مورد نظرت جلوی مهاجم قرار بگیره یکی دیگه انتخاب میشه و تا بیای همون بازیکن رو انتخاب کنی نظم تیم بهم میخوره و گل میخوری
    سرعت هم از کامپیوتر کمتر چه تو حمله من و چه در دفاع
    من که با 11 بهتر حال کردم نظر شخصیمه امیدوارم به کسی بر نخوره
    انشاالله منتظر تایپیک فیفا 13 هستم و اونجا میاییم در خدمتتون
    تا بعد یا علی
    من هم اوایل همینجوری بودم اصلا بازی حال نمیداد یه مدت هم کنار گذاشته بودمش........ ولی بعد از مدتی یک مطلب در مورد فیفا 12 خوندم که از اون موقع دارم بکوب بازی میکنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به نظرم یه خورده PES 2012 بازی کن بعد نا خود آگاه میای فیفا رو می پرستی

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

سلام
    این فیفا پدرمون رو درآورده خلی بندی تا این حد
    امروز بازی میکردم مهاجم حریف جلوی په په بود احمق یهو دستشو آورد بالا و وایستاد مهاجم هم اومد دریبلش زد اونم مثل بوق دستش برای آفساید بالا بود و تکان نمیخورد گل خوردم کف کردم
    تازه اگه خدایی نکرده جلوب دروازه خودت توپ به پای مدافعت حتی آروم بخوره غیر ممکنه گل به خودی نشه
    با مربع توپ میگیری یا نمیزنه یا میزنه خطا میشه یا بازیکن حریف خودش رو جلوت میزاره به توپ نرسی بعد توپ رو میگیره
    با ضربدر هم که بازیکن همیشه یه فاصله 2 متری با بازیکن حریف رو رعایت میکنه و تو پاش نمیره
    خلاصه گند ترین بازی فیفا رو دارم به خاطر اعتیادش بازی میکنم
    امیدوارم فیفا به خاطر اینکه قانون هر سال نسخه جدید بده کم کاری نکنه و بازیهای به این مزخرفی رو روانه بازار کنه
    راستی برای شما هم اینایی که من کفتم انجام میشه یا فیفای من ناقصه
    سلام
    خوب بلاخره تصمیم گرفتم از این بازی اعتیاد آور دست بکشم و امروز پاکش کردم و حالا منتظر میمونم تا انشا الله فیفا 13 بیاد و بهتر از این بشه
    برام سخت بود اما دیدم خیلی غیر واقعیه و اعصابم رو خورد میکنه
    همه لیوبل مسی هستن و همه تیمها بارسلونا
    متاسفانه موقع دافع وقتی سوییچ میکنی تا بازیکن مورد نظرت جلوی مهاجم قرار بگیره یکی دیگه انتخاب میشه و تا بیای همون بازیکن رو انتخاب کنی نظم تیم بهم میخوره و گل میخوری
    سرعت هم از کامپیوتر کمتر چه تو حمله من و چه در دفاع
    من که با 11 بهتر حال کردم نظر شخصیمه امیدوارم به کسی بر نخوره
    انشاالله منتظر تایپیک فیفا 13 هستم و اونجا میاییم در خدمتتون
    تا بعد یا علی
    اره خالی بندی و اغراق این نسخه خیلی زیاده و منو هم نا امید کرد!
    با اینکه من وقتی بازی اومد با دفاع lagacy و روی legendary همه رو لوله میکردم و با لیور طوری قهرمان لیگ شدم که بارسا هم تا حالا نشده(101 امتیاز!) ولی اصلآ هیجانی رو که تو نسخه 11 داشتم در این نسخه نداشتم و اتفاقات عجیبی که وقتی جلو می افتادی به ضررت می افتاد و کاملا غیر عادی بود و خیلی باگها و چیزهای دیگه باعث شد از این بازی دست بکشم و برم سراغ 99 ps1...
    ویرایش:همین اتفاقات عجیب و باگهای بازی باعث شدن 11 امتیاز از دست بدم و اگه این مسخره بازیها و حرکات فوق حرفه ای cpu بعد از عقب افتادن نبود الان رکورد جهانی زده بودم!
    ولی الان اتفاقی تو نت دیدم ترکیبها اپدیت شده و نقل و انتقالات زمستانی اضافه شده گفتم بیام ببینم چه تغییری در قدرت بازیکنا حاصل شده چون من عاشق این اپدیت شدن قدرتها هستم!
    خلاصه اگه کسی از دوستان میتونه فایل اپدیت xbox رو که از لایو دانلود کرده بزاره خیلی ممنونش میشم(من lt2 دارم واسه همین نمیتونم لایو برم!)...
    اصلا میشه همچین کاری؟
    Last edited by LiverBarca; 10-03-2012 at 17:14.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره خالی بندی و اغراق این نسخه خیلی زیاده و منو هم نا امید کرد!
    با اینکه من وقتی بازی اومد با دفاع lagacy و روی legendary همه رو لوله میکردم و با لیور طوری قهرمان لیگ شدم که بارسا هم تا حالا نشده(101 امتیاز!) ولی اصلآ هیجانی رو که تو نسخه 11 داشتم در این نسخه نداشتم و اتفاقات عجیبی که وقتی جلو می افتادی به ضررت می افتاد و کاملا غیر عادی بود و خیلی باگها و چیزهای دیگه باعث شد از این بازی دست بکشم و برم سراغ 99 ps1...
    ویرایش:همین اتفاقات عجیب و باگهای بازی باعث شدن 11 امتیاز از دست بدم و اگه این مسخره بازیها و حرکات فوق حرفه ای cpu بعد از عقب افتادن نبود الان رکورد جهانی زده بودم!
    ولی الان اتفاقی تو نت دیدم ترکیبها اپدیت شده و نقل و انتقالات زمستانی اضافه شده گفتم بیام ببینم چه تغییری در قدرت بازیکنا حاصل شده چون من عاشق این اپدیت شدن قدرتها هستم!
    خلاصه اگه کسی از دوستان میتونه فایل اپدیت xbox رو که از لایو دانلود کرده بزاره خیلی ممنونش میشم(من lt2 دارم واسه همین نمیتونم لایو برم!)...
    اصلا میشه همچین کاری؟
    روی legacy بازی میکنی ؟ خب legacy که نسبت به تاکتیکال اسونه .
    در ضمن بیشتر باگ ها و مسخره بازی های cpu مربوط به دفاع تاکتیکاله . چون اینا بیشتر توی دفاع کردن رخ میده .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا کسی نیست باهم بریم لایو بازی کنیم حالم گرفته شد اینقدر با این خارجی ها بازی کردم دیشب داشتم بازی میکردم تو دقیقه 88 5 به 4 جلو بودم یارو یه زد حمله زد و داشتم دفاع میکردم یهو دسته بازی قطع شد و گل خوردم دیدم شارژش تموم شد با هزار بدبختی تونستم با این نصفه و نیمه بازی کردن همون مساوی رو بگیرم رفتم یه پلی شارژ بخرم تو شهر مثل اینکه قحطی بود دوتا اضافه باتری خریدم واسه امشب
    از دوستانی که لایو میرند
    گیمر تک من
    khelane
    هست لطفا اد کنین با هم یه زمانی رو خوش بگذرونیم
    راستی دوستان من اگر این clear cach رو بزنم چه اطلاعاتی رو از دست میدم؟
    با سپاس

7. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بابا کسی نیست باهم بریم لایو بازی کنیم حالم گرفته شد اینقدر با این خارجی ها بازی کردم دیشب داشتم بازی میکردم تو دقیقه 88 5 به 4 جلو بودم یارو یه زد حمله زد و داشتم دفاع میکردم یهو دسته بازی قطع شد و گل خوردم دیدم شارژش تموم شد با هزار بدبختی تونستم با این نصفه و نیمه بازی کردن همون مساوی رو بگیرم رفتم یه پلی شارژ بخرم تو شهر مثل اینکه قحطی بود دوتا اضافه باتری خریدم واسه امشب
    از دوستانی که لایو میرند
    گیمر تک من
    khelane
    هست لطفا اد کنین با هم یه زمانی رو خوش بگذرونیم
    راستی دوستان من اگر این clear cach رو بزنم چه اطلاعاتی رو از دست میدم؟
    با سپاس

==================

بنت میننا مسلمون....مثه من میشیا....من 7 ماه پیش بن شدم و الان مثه سگ پشیمونم:
    Last edited by soheilnouri; 10-03-2012 at 21:22.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

روی legacy بازی میکنی ؟ خب legacy که نسبت به تاکتیکال اسونه .
    در ضمن بیشتر باگ ها و مسخره بازی های cpu مربوط به دفاع تاکتیکاله . چون اینا بیشتر توی دفاع کردن رخ میده .
    روی lagacy بازی میکردم!(فقط یه ماه اولی که بازی اومده بود و بعدش ازش زده شدم و کلا بازی رو گذاشتم کنار!)
    منم میدونم اسون تر بود ولی من به خاطر اسون بودنش رو lagacy بازی نمیکردم،چون من هنوزم فوتبالهای ps2 و ps1 رو میکنم و نمیتونم ازشون دل بکنم نمیتونستم با سیستم دفاعی جدید بازی کنم!(اگه با روش جدید بازی میکردم تو اون فوتبالها دچار مشکل میشدم!)
    در ضمن چون اصلآ به lagacy توجه نکرده بودن و همه ی تلاششون رو رو tactical گذاشته بودن حتی lagacy هم نسبت به 11 کلی افت کرده بود که تو ذوق میزد و نتونستم بعد از شاهکاری مثل نسخه ی 11 خودمو با این بازی پر باگ وفق بدم و صلاح در این دیدم که امسال فوتبالو بزارم کنار و با بازیهای دیگه خودمو سرگرم کنم تا نسخه ی 13 بیاد و ببینیم اون چطوری از اب در میاد!
    در ضمن حمله و دفاع عجیب و غریب cpu فک نکنم به نوع دفاع بازی دخلی داشته باشه و چیزی که واضح بود اغراق بیش از حد بازی cpu بود و سوتهایی که به نفع اونها زده میشد و درگیریهایی که اکثرآ پیروزش اونا بودن!
    در کل خواسته بودن cpu رو با راههای غیر اخلاقی قوی تر کنن که رو بازی تاثیر خیلی بدی گذاشته بود و بهتر بود به جای این روشها برای قوی تر کردن cpu راه های سالمتری انتخاب میکردن!
    خلاصه این بازی چیزی نشد که انتظار داشتیم و امیدوارم نسخه ی 13هش مثل 11 ادمو جلوی مانیتور میخکوب کنه و نتونی ازش دل بکنی!
    Last edited by LiverBarca; 10-03-2012 at 22:16.

10. 2 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من در کل فیفا 12 رو ترجیح میدم گیم پلی عالی و زیبا اما PES واقعا در گرافیک Face یه سرو گردن بالاتره ! بازم میگم شخصا فن فیفا هستم و هر روز لایو فیفا 12 میزنم اما فقط کاش این گرافیک Face فیفا در حد PES بود دیگه بازی فوق اعاده میشد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من در کل فیفا 12 رو ترجیح میدم گیم پلی عالی و زیبا اما PES واقعا در گرافیک Face یه سرو گردن بالاتره ! بازم میگم شخصا فن فیفا هستم و هر روز لایو فیفا 12 میزنم اما فقط کاش این گرافیک Face فیفا در حد PES بود دیگه بازی فوق اعاده میشد
    خواهشا دیگه فیفا رو با مقایسه نکنید . من همیشه میگم میخواین مقایسه کنید فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با . چون فوتبال دیگه ای جز فیفا وجود نداره .
    یه چیزی به شوخی بگم این اسم یوزرت رو که میبینم این طوری میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خواهشا دیگه فیفا رو با مقایسه نکنید . من همیشه میگم میخواین مقایسه کنید فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با . چون فوتبال دیگه ای جز فیفا وجود نداره .
    یه چیزی به شوخی بگم این اسم یوزرت رو که میبینم این طوری میشم
    زدی تو ذوق بچه
    به من قول داد اسمشو بعدا بزاره EA-FIFA
    فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با PES
    واقعا گل گفتی اونوقت چرا تو ایران اون ... این همه طرفدار داره؟

14. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •