تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 352 از 461 اولاول ... 252302342348349350351352353354355356362402452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,511 به 3,520 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

good morning
    البته همیشه هم برنمیداره
    اینگار فقط وقت هایی که تیم عقبه بر میداره
    Good Morning Brother
    همیشه میشه این کارو انجام داد
    حتی اگه 5 تا گل جلو باشی و گل ششم هم دقیقه 9 بازی بزنی

2. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها جایی نیست که همه ی تکنینک و روش های فیفا رو یاد بده؟انگلیسی هم شد عیب نداره...

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

آقا بازیه من کرش میکنه میندازه بیرون... شما هم اینجوری بوده بازیتون؟ یه جا تو سایت های خارجی خوندم واسه دسته بازیه!!! تنظیمش کردم اما جواب نداد.

اعصابم داره خورد میشه... هی وسطه بازی میندازه مارو بیرون...شانسی هم هست...یه بار میذاره 2 ساعت بازی کنیم یه بار هم پشته هم یه تیپا میزنه بهمون :(:(:!!!!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیدونم این یک باگه تو کریر یا نه
    بعضی وقتها ایمیل میزنه که فلانی بازیکن خوب و اینده داریه و جای پیشرفت داره . ولی توی ترکیب اصلی تیم نیست و داره حیف میشه طفلک .
    در حالی که توی ترکیب اصلی هم گذاشتمش و حتی همیشه هم بازی میکنه مگه دو سه تا بازی از اول فصل . خوبم تا حالا پیشرفت کرده ولی این ایمیل رو میده نمیدونم واسه چی ؟

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

نمیدونم این یک باگه تو کریر یا نه
    بعضی وقتها ایمیل میزنه که فلانی بازیکن خوب و اینده داریه و جای پیشرفت داره . ولی توی ترکیب اصلی تیم نیست و داره حیف میشه طفلک .
    در حالی که توی ترکیب اصلی هم گذاشتمش و حتی همیشه هم بازی میکنه مگه دو سه تا بازی از اول فصل . خوبم تا حالا پیشرفت کرده ولی این ایمیل رو میده نمیدونم واسه چی ؟
    درسته .. برای من هم همینطور میشه بعضی مواقع ..
    مثلا یه بازیکن ترکیب اصلی بوده از اول فصل بعد وسط فصل پیغام میده که چرا کم بهش بازی میدیم ! و Morale هم میره رو قرمز و نارنجی !

اگه بازی هاتون رو sim میکنید ، صد در صد مشکل اینجاست .. وقتی شما بازی ها رو Sim میکنید ، خود CPU نامرد این ترکیب رو به هم میریزه
    و ممکنه یه بازیکنی که شما گذشاتین ترکیب اصلی رو بزاره رو نیکت و اینطوری بعدا میشه ...

آقا بازیه من کرش میکنه میندازه بیرون... شما هم اینجوری بوده بازیتون؟ یه جا تو سایت های خارجی خوندم واسه دسته بازیه!!! تنظیمش کردم اما جواب نداد.

اعصابم داره خورد میشه... هی وسطه بازی میندازه مارو بیرون...شانسی هم هست...یه بار میذاره 2 ساعت بازی کنیم یه بار هم پشته هم یه تیپا میزنه بهمون :(:(:!!!!!
    مشکل از بازی های بی کیفیت رایتیه .. اگه خیلی اذیتت میکنه یه بازی دیگه بگیر از یه جا دیگه ..
    واقعا این قضیه خیلی رو اعصابه !
    میتونی LT 3 بریزی و بازی های Burner Max بگیری که دیگه اونا این مشکل رو ندارن ولی دیسکی 5- 6 تومن در میاد !

بچه ها جایی نیست که همه ی تکنینک و روش های فیفا رو یاد بده؟انگلیسی هم شد عیب نداره...
    من خودم به شخصه خیلی گشتم جایی رو پیدا نکردم !
    ولی بهترین جا یوتیوب .. که اونم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    خوب بلاخره تصمیم گرفتم از این بازی اعتیاد آور دست بکشم و امروز پاکش کردم و حالا منتظر میمونم تا انشا الله فیفا 13 بیاد و بهتر از این بشه
    برام سخت بود اما دیدم خیلی غیر واقعیه و اعصابم رو خورد میکنه
    همه لیوبل مسی هستن و همه تیمها بارسلونا
    متاسفانه موقع دافع وقتی سوییچ میکنی تا بازیکن مورد نظرت جلوی مهاجم قرار بگیره یکی دیگه انتخاب میشه و تا بیای همون بازیکن رو انتخاب کنی نظم تیم بهم میخوره و گل میخوری
    سرعت هم از کامپیوتر کمتر چه تو حمله من و چه در دفاع
    من که با 11 بهتر حال کردم نظر شخصیمه امیدوارم به کسی بر نخوره
    انشاالله منتظر تایپیک فیفا 13 هستم و اونجا میاییم در خدمتتون
    تا بعد یا علی

8. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مشکل از بازی های بی کیفیت رایتیه .. اگه خیلی اذیتت میکنه یه بازی دیگه بگیر از یه جا دیگه ..
    واقعا این قضیه خیلی رو اعصابه !
    میتونی LT 3 بریزی و بازی های Burner Max بگیری که دیگه اونا این مشکل رو ندارن ولی دیسکی 5- 6 تومن در میاد !
    ممنون دوست عزیز.
    والا رو اعصاب که چه عرض کنم...امروز مجبور شدم یه مسابقه رو 4بار بازی کنم... یه بار دقیقه 85-88 بود انداخت بیرون!!!!
    الان که دارم مینویسم یکم آتش بس کرده بود گذاشت یه 3تا بازی انجام بدیم...دوباره الان شروع کرده
    میگم داداش جایی سراغ نداری دانلود کنم؟ مشکلی نیست رو دانلودش (دیگه bf3 رو دانلود کردیم این که دیگه چیزی نیست ) فدات

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    خوب بلاخره تصمیم گرفتم از این بازی اعتیاد آور دست بکشم و امروز پاکش کردم و حالا منتظر میمونم تا انشا الله فیفا 13 بیاد و بهتر از این بشه
    متاسفانه موقع دافع وقتی سوییچ میکنی تا بازیکن مورد نظرت جلوی مهاجم قرار بگیره یکی دیگه انتخاب میشه و تا بیای همون بازیکن رو انتخاب کنی نظم تیم بهم میخوره و گل میخوری
    تا بعد یا علی
    دو سه روز دیگه نصبش میکنی
    ببین کی گفتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    تا بعد یا علی
    وا یعنی اینقدر میره رو اعصابت؟
    درسته یه مشکلاتی داره ولی دیگه نه اینکه بخوای پاکش کنی
    من هم از 11 البته نسخه کنسولی خیلی خیلی خیلی بیشتر لذت بردم ولی دلیل نمیشه 12 رو بازی نکنم و دیسک شو بندازم دور(XBOX 360)

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    تا بعد یا علی
    نه بابا . کجا میری . بودیم دور همی حالا .
    منم تازگیها خیلی میباختم . در حد چندتایی گل میخوردم .
    داشتم نا امید میشدم که یه راهی پیدا کردم و فعلا منو امیدوار کرده .
    قبلا سوییچینگ رو گذاشته بودم روی منوال . اصلا نمیدونستم مشکل من از اونه .
    اما از وقتی گذاشتمش روی auto دیگه خیلی کم میبازم .
    الان حس میکنم دفاع کردنم منطقی تر شده . تکل هام به موقع تر شده و کلا بازی هم واسم لذت بخش تر شده .
    نکته ای که در مورد این auto هست اینه که به هیچ وجه از منوال استفاده نمیکنم . به این نتیجه رسیدم که اگه بدون استفاده از RS و با LB بازیکن رو عوض کنید بدترین بازیکن ممکن که بد جایی قرار داره سوییچ میشه .

به هر حال این روش واسه من خیلی خوب جواب داده . فعلا که دارم با همین تیم نیم ستاره در پیت از پس این غول ها بر میام .
    ولی خداییش چه تیمایین این تیم های ضعیف . موندم چه قدرتی دارن دارن اینا .
    نه stop نه پاس نه شوت نه دریبل نه تکل نه ... توی همش مشکل دارن در حد

یه چی بگم . من کلا با سیستم اورال مخالفم . یعنی اینکه نباید قدرت بازیکنها به صورت کمی در نظر گرفته بشه .
    مثلا بازیکن های ضعیف ایا واقعا اینقدر ضعیفن ؟ یا بازیکنهای قوی اینقدر قوی ان که توی فیفا نشون داده .
    مثلا خیلی وقتها توی فوتبال واقعی یه بازیکن توی تیم نه چندان مطرح تکنیک خفن میره . حالا تو فیفا خودتم بکشی اون بازیکن نمیتونه همچین کاری بکنه .
    یا مثلا واسه ضربه ازاد یه بازیکن ایرانی هم بعضی مواقع ضربه ازادی میزنه در حد لالیگا ولی توی فیفا همون بازیکن در حالی که که FK acc و FK pow و Curve اش خوب نباشه امکان نداره همچین ضربه ای بتونه بزنه .
    یا مثلا کنترل توپ بازیکنهای ضعیف توی فیفا خیلی کمه . در حدی که وقتی باهاشون بازی میکنی در شرایط عادی که تحت فشار هم نیست به سختی میتونی کنترلش کنی .
    یا مثلا قضیه نفس کم اوردن و ...

واقعا این کمی بودن قدرت ها به نظرم افت بازی های فوتبالیه . بازی RPG که بازی نمیکنیم .
    باید نسل جدید فیفا عوض بشه . مثلا پرسنالیتی یکی از کارهایی بود که در این مورد صورت گرفت یا داشتن trait برای هر بازیکنی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •