رضا میبینم که به اوج آمادگی برگشتی.
من نمیدونم چرا ملت تا گوشی رو میخرن سریع میرن توی کار هک.خوب بابا 2 روز حالش رو ببر با گوشی آشنا بشی.خود گوشی انقدر نکات داره که طول میکشه راه بیفتی بعد هک کنید.
مثل من .گوشیم هنوز با کره هست.![]()
رضا میبینم که به اوج آمادگی برگشتی.
من نمیدونم چرا ملت تا گوشی رو میخرن سریع میرن توی کار هک.خوب بابا 2 روز حالش رو ببر با گوشی آشنا بشی.خود گوشی انقدر نکات داره که طول میکشه راه بیفتی بعد هک کنید.
مثل من .گوشیم هنوز با کره هست.![]()
بعد از کلی تمرینات سخت و طاقت فرسا اومدیم که در کنار خانواده p1 باشیم![]()
اما در تکمیل فرمایشت حامد جان باید عرض کنم حالا عیبی نداره اما کاش یکم قبل از ریختن هک و مد های جانبیش سوال میپرسیدن ببینن کسای که ریختن چه بلایی سرشون آمده چون میدونی حامد بعضی از این هک ها سازگاری با بعضی از ورژن های CDA نداره و دوستانی که میریزند عاقبتشون فرمت یا پاک کردن دستی یا آپدیت میشه اما اینم بگم هک کردن خیلی خوبه اما با احتیاط کامل و اطلاعات عمومی کامل و همیشه سعی کنید نفر اول تا پنجم نباشید
چون خطرناکه حسن!!
اما در مورد گوشیه با کرت حامد جان, همین روزاست که گوشیه جنتلمنمو بفرستم خاستگاریش
![]()
اگر خونه و ماشین داره که بگو زودتر بیاد.گوشیم بدجور پول و آهن پرسته.![]()
اجبا یادم باشه بگم این قوانین سایت عوض کنن بهش اضافه کنند که خانواده ها سخت نگیرن با یه آینه شمع دون کارو حل کننهمین کارارو میکنید که جون مردم
نمیتونه یه p1 بخره
![]()
سلام چندتا سوال داشتم..
1. چرا اس ام اس تصویری میاد باز نمیکنه میاد not suport oprator logo ؟ واسه همه اینطوری هست..؟
2. از کجا میشه از دوربین دوم که جلو هست استفاده کرد و عکس گرفت ؟
3. اگه صفحه لمسی خراب بشه بخوایم عوض کنیم چقدر خرج داره حدودا ؟
ممنون![]()
فرمت كردم مشكل قبلي حل شد حالا نرم افزار sis نصب نميشه روش چيكار كنم؟
البته بعضي ها نصب ميشه ولي اكثرا نصب نميشه
Last edited by hessam_sz; 16-11-2008 at 14:49.
حامد جان اگه منظورت منم چون من خودم دارم به ملت هك كردن ياد ميدم البته گوشي هاي db2020 سوني اريكسون.از اين 1500 تا پستي كه تا حالا دادم 1000 تاش مربوط به هك ميشه ولي تا حالا پي1 هك نكرده بودم.![]()
در ضمن هیچ مشکلی با برنامه های جاوا نداره.خیالت راحت.مثلا با چه برنامه ای مشکل داری؟[/quote]
مثلا نرم افزار ندای توحید که یه نرم افزار قرآنیه ، من این نرم افزار رو از سایت شرکت سازندش سفارش
دادم روز بعد از شرکت تماس گرفتند و مدل گوشیم رو پرسیدند ولی متاسفانه گفتند که این نرم افزار رو
p1 جواب نداده![]()
میدونی بحث بلد بودن یا نبودن نیست.من جسارت نکردم.حامد جان اگه منظورت منم چون من خودم دارم به ملت هك كردن ياد ميدم البته گوشي هاي db2020 سوني اريكسون.از اين 1500 تا پستي كه تا حالا دادم 1000 تاش مربوط به هك ميشه ولي تا حالا پي1 هك نكرده بودم.
منظورم این بود که گوشی که تازه خریداری میشه اگر البته قبلا کسی باهاش کار نکرده باشه,نکته زیادی داره.مخصوصا اسمارت فون.
شما استاد مایی.اگر خواستم گوشیم رو هک کنم مزاحمت میشم حتما.
اونها تست کردن یا شما خودت؟مثلا نرم افزار ندای توحید که یه نرم افزار قرآنیه ، من این نرم افزار رو از سایت شرکت سازندش سفارش
دادم روز بعد از شرکت تماس گرفتند و مدل گوشیم رو پرسیدند ولی متاسفانه گفتند که این نرم افزار رو
p1 جواب نداده
هیچ دلیلی نداره که باز نشه.مگر اینکه مشکل از نرم افزار باشه.به جرات میتونم بگم تاحالا هیچ کدوم از برنامه های جاوایی که ریختم روی گوشی مشکل نداشته.
نه بابا همين نرم افزار هايي كه تا ديروز نصب بود حالا نصب نميشه.
x plor
چراغ قوه
ضد سرقت و...
هيچ كدوم نصب نميشن فقط switch نصب ميشه
زود بگين ديگه چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)