تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 351 از 461 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حتما میخوای دوباره 100 تومن هم بابت اون بدی
    آره خب ! شما بگو 200 تومن! منو که میشناسی ! نفر اول میخرم

---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------

من با Brighton Hove Albions از دسته 3 شروع کردم و آوردمش لیگ برتر تو درجه سخنی Legendary وآلان دارم قهرمانش میکنم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام

البت حرف شما درسته , پتانسیل نداره امــــــا بازی کردن با تیمهای درجه سومی و چهارمی لذت خاصی داره

الان من با اوساسونا تا پایان نیم فصل در رده دوم هستم با 3 امتیاز اختلاف با صدر جدول (رئال مادرید)

درجه سختی رو هم روی World Class گذاشتم .

حمل بر خودستایی نشه من کلا با تیمهای ضعیف حال میکنم .

واقعا لذت میبرم . ممنونم فیـــــــــــــــفا .

سپــــــاسگذرام.
    الان لاتزیو کجاش درجه سه یا چهاره . درجه دو حساب میشه .
    منظور من از پتانسیل اینه که بعضی تیم ها با اینکه ضعیف هستن ولی پتانسیل خوبی برای قوی شدن و اومدن به لیگ دارن .
    مثلا یه تیم 0.5 ستاره مثل plymouth که دارم باهاش میرم پتانسیل خوبی داره که بیاد بالا . با اینکه ضعیفترین تیم انگلیسه .
    یا مثلا ارسنال با اینکه جزو تیم های خوبیه ولی من یکی باهاش موفق نشدم . گیم پلی اولم با اون بود .
    لاتزیو هم جزو همین تیم های کم پتانسیله . البته میشه با تعویض کلی بازیکنها و تغییر کلی تاکتیک به یک جایی رسید .

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من همیشه یه تیم از دسته سوم بر می دارم و اونو میارم لیگ برتر و چنتا بازیکن معمولی می خرم و همونا رو میکنم ستاره های تیمم
    اینطوری خیلی بیشتر حال میده البته معمولا خیلی طول میکشه ولی وقتی بعد چهار فصل یا بیشتر میای لیگ برتر اصلا یه حس غروری داره که نگو.. وقتی تو لیگ منچستر رو میزنی و تیتر روزنامه رو می خونی تو اوج هستی : دی
    وقتی تیمای بزرگ بازیکنات رو می خوان و بهشون ندی .. کلا احساس میکنی تیم مال خودته
    ولی هیچ وقت به اندازه پارسال تو منیجر مد ضده حال نخوردم... داشتم manual بازی می کردم با کلی مشقت بعد سه فصل تیم پرستون رو آوردم لیگ برتر و اونجا حتی تو جام حذفی قهرمانش کردم ولی تو لیگ شدم شیشم و منو اخراج کردن... همچی رفت تو روحیم که نگو ..
    امسال هم بعد عید باید منتظر خبرهای نسخه بعدی بود ولی خداکنه نسخه یه بازی برا یورو بدن
    منم پارسال با Port Vale بازی میکردم،آوردمش لیگه برتر،قهرمان چمپیونز هم کردمش..........................
    خیلی حال داد،ولی امسال چون فکر میکردم وقت بازی ندارم از اول با ناپولی بازی کردم...................

در مورد نسخه یورو،منم خیلی دوست دارم همچین نسخه ای بدن،مخصوصا با این پیشرفتایی که بازی تو این چند سال کرده..................

هنوزم اینو بازی میکنم:

از تو آرشیو کشیدم بیرونا!!!
    خیلی حال میداد،مثلا من با سوئد شروع کردم و تویه بازیهای انتخابی اول شدم و تویه مسابقات اصلی هم قهرمان کردم تیمو..................
    یادش به خیر
    Last edited by Alex Fera; 08-03-2012 at 16:03.

4. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تا به حال دقت کرده بودین اگه بعد گل زدن بازیکنی که گل زده رو به سمت توپ حرکت بدین در حین خوشحالی میره و توپ رو برمیداره و سریع بازی رو آغاز کنه؟؟؟؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

تا به حال دقت کرده بودین اگه بعد گل زدن بازیکنی که گل زده رو به سمت توپ حرکت بدین در حین خوشحالی میره و توپ رو برمیداره و سریع بازی رو آغاز کنه؟؟؟؟
    ساعت خواب اخوی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

good morning
    البته همیشه هم برنمیداره
    اینگار فقط وقت هایی که تیم عقبه بر میداره

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

الان لاتزیو کجاش درجه سه یا چهاره . درجه دو حساب میشه .
    منظور من از پتانسیل اینه که بعضی تیم ها با اینکه ضعیف هستن ولی پتانسیل خوبی برای قوی شدن و اومدن به لیگ دارن .
    مثلا یه تیم 0.5 ستاره مثل plymouth که دارم باهاش میرم پتانسیل خوبی داره که بیاد بالا . با اینکه ضعیفترین تیم انگلیسه .
    یا مثلا ارسنال با اینکه جزو تیم های خوبیه ولی من یکی باهاش موفق نشدم . گیم پلی اولم با اون بود .
    لاتزیو هم جزو همین تیم های کم پتانسیله . البته میشه با تعویض کلی بازیکنها و تغییر کلی تاکتیک به یک جایی رسید .
    منظورم از درجه , رتبه کلی تو لیگ خودش یعنی ایتالیا بود .

قطعا با وجود تیمهایی مثل میلان و اینتر و یووه و ناپولی این تیم اولویت چهارم و پنجم برای کسب قهرمانیه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان اپدیت براش نیومده البته از اول که من دانلود کردم اپدیت نشده.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

good morning
    البته همیشه هم برنمیداره
    اینگار فقط وقت هایی که تیم عقبه بر میداره
    چه کنم خوب؟؟؟ من زیاد بازی نمیکنم مثله شماها نیستم که 48 ساعته درحال بازی باشم
    نه من امروز اولین بار این کارو کردم رفت برداشت 3تا گل هم جلو بودم اتفاقا!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الهی شکر که توی این اپدیت نقل و انتقالات زمستانه clinical finisher برای بنزما حذف شد .
    ولی حیف واسه داوید ویا dribbler اش حذف شد .

نوشته بود بیشترین تغییری که توی این اپدیت بوده مال یک بازیکن بوده که اورالش از 40 به 60 تغییر کرده .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •