تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 351 از 503 اولاول ... 251301341347348349350351352353354355361401451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,501 به 3,510 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من گوشيم را هك كردم و منوي استارت را عوض كردم از اون به بعد روي هر كدوم از گزينه هاي منوي استارت كه ميرم اين اتفاق ميفته و بعد هم آيكن هاي استاتوس ميره مثل عكس پايين.صداي گوشي هم ديگه كم و زياد نميشه و وقتي ميخوام كم و زياد كنم همين اتفاق ميفته

تورو خدا زود جواب بديد من تازه 2 روزه گوشي رو خريدم ري....م توش
    در ضمن من از اين استارت منو استفاده كردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hessam_sz; 16-11-2008 at 10:04.

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من گوشيم را هك كردم و منوي استارت را عوض كردم از اون به بعد روي هر كدوم از گزينه هاي منوي استارت كه ميرم اين اتفاق ميفته و بعد هم آيكن هاي استاتوس ميره مثل عكس پايين.صداي گوشي هم ديگه كم و زياد نميشه و وقتي ميخوام كم و زياد كنم همين اتفاق ميفته

تورو خدا زود جواب بديد من تازه 2 روزه گوشي رو خريدم ري....م توش
    در ضمن من از اين استارت منو استفاده كردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بهتر بود این سوال توی تاپیک هک مطرح میکردین جوابتونو می گرفتید ببینید دقیقا منم همین مشکل شمارو دارم گوشیمم هک کردم البته از اون روش طولانی که قدیمی بود مشکلمم توی باز کردن feed ها هست rss ها اما زیاد جدیش نگرفتم چون موقعی که web page میاد بخونه feed هارو یه هو همین ارور که شما عکسش گذاشتی میاد و همه چیو میبنده

نتیجه گیری : شما اون هک و مد که برای منو استارت عوض کردی به صورت دستی پاکشون کنید که گوشی به حالت اول برگرده

اگه نشد بازم و خیلی حساسی روی این Error باید فرمت کنی گوشیتو تا هم هک پاک بشه هم این اررور بر طرف بشه البته قبل از اینکه فرمت کنید یه مستر ریست کنید 70٪ میگم که درست میشه اما اگه نشد نظر من اینه که فرمت کنید البته این حرفایی که زدم در صورتی انجام بدینش که واقعا این مشکل براتون اذیت کننده شده باشه

اینم کد فرمت : کد بالا * پایین پایین * پایین * به منوی سرویس بروید و format internal disk را انتخاب کنید تا فون مموری فرمت شود.

3. 2 کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

اینم کد فرمت : کد بالا * پایین پایین * پایین * به منوی سرویس بروید و format internal disk را انتخاب کنید تا فون مموری فرمت شود.
    بالا پایین رو چطور بزنیم؟ گوشی که جهت نما نداره×---> با کلید صدا؟

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

به نظر من آپدیت کنید بهتره!

یه بار که آپدیت کنید فایل های آپدیت رو سیستم میمونه و دفعات بعدی برای آپدیت زمان زیادی نمیخواد و فقط مدت زمانی که فایل های آپدیت به گوشی ریخته شه وقت میبره

6. این کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

جاگ دایال کنار گوشی منظورشونه!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سوال خوبی بود

شما برای بالا پاین بردن کد مورد نظر اون قلتک کنار گوشی هست . میتونید از اون برای بالا و پایین بردن استفاده بفرمایید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

به نظر من آپدیت کنید بهتره!

یه بار که آپدیت کنید فایل های آپدیت رو سیستم میمونه و دفعات بعدی برای آپدیت زمان زیادی نمیخواد و فقط مدت زمانی که فایل های آپدیت به گوشی ریخته شه وقت میبره
    من با شما موافقم اما دوست عزیز آپدیت هم خطرات خودشو داره و ایشون تازه خریدن پس بهتره فرمت کنند چون لزومی نیست الکی آپدیت بشه گوشی وقتی اخرین نسخه از آپدیت دارند بعدشم با این adsl هایی که یهو قطع میشن ریسک بالایی داره و زمان آپدیت کردنش خیلی مهمه ...

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

نرم افزار سیمبین روش نصب میشه مثل uni dictionary?

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهتر بود این سوال توی تاپیک هک مطرح میکردین جوابتونو می گرفتید ببینید دقیقا منم همین مشکل شمارو دارم گوشیمم هک کردم البته از اون روش طولانی که قدیمی بود مشکلمم توی باز کردن feed ها هست rss ها اما زیاد جدیش نگرفتم چون موقعی که web page میاد بخونه feed هارو یه هو همین ارور که شما عکسش گذاشتی میاد و همه چیو میبنده

نتیجه گیری : شما اون هک و مد که برای منو استارت عوض کردی به صورت دستی پاکشون کنید که گوشی به حالت اول برگرده

اگه نشد بازم و خیلی حساسی روی این Error باید فرمت کنی گوشیتو تا هم هک پاک بشه هم این اررور بر طرف بشه البته قبل از اینکه فرمت کنید یه مستر ریست کنید 70٪ میگم که درست میشه اما اگه نشد نظر من اینه که فرمت کنید البته این حرفایی که زدم در صورتی انجام بدینش که واقعا این مشکل براتون اذیت کننده شده باشه

خيلي ممنون
    مشكلم را توي تاپيك هك هم مطرح كردم ولي كسي نبود جواب بده.
    من مجبورم اين كار را بكنم چون صداي گوشي را نميتونم كم و زياد كنم

12. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نرم افزار سیمبین روش نصب میشه مثل uni dictionary?
    این گوشی سیمبین یو ای کیو UiQ داره و نرم افزار های خاص خودش حتی با پسوندهای Sis اما این باعث نمیشه شما فکر کنید که حتما برنامه های این گوشی به سیستم عامل گوشی های سیمبین دیگه که مارکشون فرق میکنه بخوره

و در مورد Dic باید بگم توی تاپیک نرم افزار برای UiQ دوستان برنامه های زیادی از Dic گذاشتن که میتونید استفاده کنید. و نگران کمبود Dic نباشید

14. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •