این دوستمون راست میگه بزارش رو نیمکت بشینه حساب کار بیاد دستش.
هیچکس بزرگتر از باشگاه نیست. باید مسی اینو بفهمه![]()
این دوستمون راست میگه بزارش رو نیمکت بشینه حساب کار بیاد دستش.
هیچکس بزرگتر از باشگاه نیست. باید مسی اینو بفهمه![]()
میترسم بزاره بره...
ولی اینم قبول دارم خیلی پرروئه.....اصلا باهاش حال نکردم....اون که نباید برای من تصمیم گیری کنه... منم همیشه فیکس میزاشتمش..یه بازی گذاشتمش بیرون آقابهش برخورده.....
همین کارو باهاش میکنم میزارمش اصلا توی رزروهام....تا دیگه حساب کار دستشون بیاد که من با هیچکس شوخی ندارم![]()
سلام به همه دوستان
خیلی وقت بود نبودم ، امروز تو سایتها اینو پیدا کردم گفتم بذارم شما هم حالشو ببرید
مراحل سافت بازی فیفا 12
چون اجازه کپی نداده ادرس سایت رو میذارم ، از اونجا دانلود کنید
downl oadhaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای ول . خوشم اومد از حرفت .
منم دقیقا همین کار رو قبلا کردم هیچ غلطی نکرد .
هی میگفت منو بزار تو لیست فروش . محلش ندادم و مثل الاغ ازش کار کشیدم و خسته میشد . بازم ازش کار کشیدم . هی خسته میشد . همین جور ازش کار میکشیدم و اونم خسته میشد .
از اخر یه روز برگشت بهم گفت تو به الاغت هم همینقدر حقوق میدی ؟
شوخی کردم ولی جدا نمیره . مگه الکیه . من که همیشه بازیش هم میدادم گفت میخوام برم . گفتم بشین سر جات هیچی نگو . چه پسر حرف گوش کنیه .
ای بابا الان اومدم بزارم دیدم گذاشتی . ممنون
من با لاتسیو در هفته 17 هستم و در رتبه ی نازل 16 قرار دارم...اصن امیدی نیست....
منم اگه با لاتزیو بودم حتما همینطوری میشدم . اخه لاتزیو هم شد تیم .
تیم بدی نیست ولی پتانسیل خوبی نداره .
سلام
البت حرف شما درسته , پتانسیل نداره امــــــا بازی کردن با تیمهای درجه سومی و چهارمی لذت خاصی داره
الان من با اوساسونا تا پایان نیم فصل در رده دوم هستم با 3 امتیاز اختلاف با صدر جدول (رئال مادرید)
درجه سختی رو هم روی World Class گذاشتم .
حمل بر خودستایی نشه من کلا با تیمهای ضعیف حال میکنم .
واقعا لذت میبرم . ممنونم فیـــــــــــــــفا .
سپــــــاسگذرام.
من با لاتسیو تو درجه ی لجندری یعنی سخت ترین درجه بازی می کنم....و دارم لذت هم میبرم...درسته سیستم مدیریت فوتبالش اصلا واقعی نیست و خیلی دیمی هستش اما بازی کردنش یه دنیا هیجان داره....من فصل قبل با لاتسیو هفتم شدم و کلوزه 20 گل واسم زد...امسال در عین مسخرگی کلوزه بازنشسته شد...هافبک دفاعیم لاسانا دیاراست...خیلی عالیه...دو هافبک جلوم هم جیمز میلنر و هرنانس هستن...هافبک هجومی هم مائورو زاراته و دو مهاجم هم سیسه و روبرتو سولدادو....سامی خدیرا هم ذخیره است...بهتون رومئو لوکاکو و الشاراوی رو توصیه می کنم...
من 3 فصل با ناپولی بازی کردم،فصل اول چهارم شدم،فصل دوم و سوم هم قهرمان شدم......................
الان هم 2فصله که با ManCity بازی میکنم،خیلی تیم خوبی جمع کردم،فصل قبل 3تا قهرمانی آووردم با تیمم،فقط چمپیون لیگ و نتونستم بگیرم،فینال به آرسنال باختم،3-2......................
این فصل تموم شه میرم یه تیم اسپانیایی..................
من همیشه یه تیم از دسته سوم بر می دارم و اونو میارم لیگ برتر و چنتا بازیکن معمولی می خرم و همونا رو میکنم ستاره های تیمم
اینطوری خیلی بیشتر حال میده البته معمولا خیلی طول میکشه ولی وقتی بعد چهار فصل یا بیشتر میای لیگ برتر اصلا یه حس غروری داره که نگو.. وقتی تو لیگ منچستر رو میزنی و تیتر روزنامه رو می خونی تو اوج هستی : دی
وقتی تیمای بزرگ بازیکنات رو می خوان و بهشون ندی .. کلا احساس میکنی تیم مال خودته.
ولی هیچ وقت به اندازه پارسال تو منیجر مد ضده حال نخوردم... داشتم manual بازی می کردم با کلی مشقت بعد سه فصل تیم پرستون رو آوردم لیگ برتر و اونجا حتی تو جام حذفی قهرمانش کردم ولی تو لیگ شدم شیشم و منو اخراج کردن... همچی رفت تو روحیم که نگو ..
امسال هم بعد عید باید منتظر خبرهای نسخه بعدی بود ولی خداکنه نسخه یه بازی برا یورو بدن
مثلا کجاهاش؟ن با لاتسیو تو درجه ی لجندری یعنی سخت ترین درجه بازی می کنم....و دارم لذت هم میبرم...درسته سیستم مدیریت فوتبالش اصلا واقعی نیست و خیلی دیمی هستش اما بازی کردنش یه دنیا هیجان داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)