تهران زندگی میکنم
دیگه دیال آپ به صرفه تر از ایرانسله باید قیدشو زد
تهران زندگی میکنم
دیگه دیال آپ به صرفه تر از ایرانسله باید قیدشو زد
امروز رفتم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم نتایجش:
ping =1265 ms
0.06 mbps = download speed
0.01 mbps = upload speed
ببخشید سرعت من به کیلو بایت چقدر میشه؟
دوستان امروز چرا سرعت اینقدر افت کرده ؟
فکر کنم به دلیل تحریمهای امریکا باشه
بابا لعنت به ایرانسل حتی صفحه هم باز نمیکنه
تو روحت ایرانسل
تا چند وقته پیش خیلی سرعتش آشغال بود.اما به نظر میرسه که الان سرعتش تو منطقه ما بهتر شده.طوری که این بهبود سرعت در باز کردن صفحات مشهوده.هرچند که فکر نمیکنم فاصله با بی تی اس نزدیک باشه
میگم من هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم
فایلهایی که حجمش یکم زیاده مثلا بیشتر از 250 کیلو
مشکل ازکیه
سلام دوستان
به علت اسباب کشی به خونه جدید و قرار گرفتن تلفن اونجا رو فیبر نوری عملا امکان استفاده از ای دی اس ال رو از دست دادم :( و تنها راه پیش روم یا مبین نت بود یا وایمکس ایرانسل یا استفاده از همین سرویس اینترنت موبایل ایرانسل
دو مورد اول با توجه به اینکه مودم وایرلس مبین نت و ایرانسل خیلی گرون هستش و اینکه سرویس هاشون هم نسبت به ای دی اس ال گرون هستش تصمیم گرفتم از اینترنت موبایل ایرانسل استفاده کنم
قصد دارم یکی از این مودم هایی که سیم کارت می خوره و به کامپیوتر وصل میشه بگیرم و به این صورت از اینترنت استفاده کنم
حالا اینکه اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ؟ چی ها لازمه برای این کار ؟ چجوری باید راه اندازیش کنم ؟ نوع سیم کارت باید چطور باشه دایمی و اعتباری که فرقی نمیکنه ؟ مراحل وصل شدن به اینترنت رو با این شرایط اگه به صورت کلی برام توضیح بدین ممنون میشم
ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین چون تو این نوع از اینترنت تا حالا تجربه ای نداشتم !
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)