تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 65 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چقدر یه تیم میتونه مزخرف بازی کنه آخه

- - - Updated - - -

چقدر یه تیم میتونه مزخرف بازی کنه آخه
    دادا من نیمه اول رو ندیدم و فقط تک و توک فرصت های گلزنی رو دیدم، ولی نیمه دوم انصافا خوب بازی کردیم و حقمون بود نه به یک گل بلکه به دو گل برسیم.
    من بعد تعویض شواینی احساس کردم تیم به فنا رفت، ولی خوشبختانه هم دپای عالی بود و همینطور وقتی فلینی بعد از تعویض شواینشتایگر که یه خورده اومد عقبتر خوب ظاهر شد. ولی متاسفانه بدشانس بودیم و بیخودی دو امتیاز دیگه از چنگمون رفت. دیگه حالم داره از 0-0 به هم میخوره!!
    وارلا به عنوان اگه اشتباه نکنم اولین بازی لیگ برتریش، خوب ظاهر شد. بین بازیکنا هم لینگارد کمی ضعیف ظاهر شد.
    اونور زاراته واقعا خطرناک بود برای ما و شاید بهترین بازیکن وستهام بود.

2. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

خلاصه بازی نشون میده که همین یک امتیاز هم غنیمت بوده ! وستهام 2 تا تک به تک نزده ، 2 تا توپ هم به دیرک دروازه ما خورده ! مارسیال و فلینی هم بهترین موقعیت ها رو از دست دادن. باور کنید گیگز هم سرمربی بود می تونست همین نتایج رو تا اینجا بگیره !

4. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دادا من نیمه اول رو ندیدم و فقط تک و توک فرصت های گلزنی رو دیدم، ولی نیمه دوم انصافا خوب بازی کردیم و حقمون بود نه به یک گل بلکه به دو گل برسیم.
    من بعد تعویض شواینی احساس کردم تیم به فنا رفت، ولی خوشبختانه هم دپای عالی بود و همینطور وقتی فلینی بعد از تعویض شواینشتایگر که یه خورده اومد عقبتر خوب ظاهر شد. ولی متاسفانه بدشانس بودیم و بیخودی دو امتیاز دیگه از چنگمون رفت. دیگه حالم داره از 0-0 به هم میخوره!!
    وارلا به عنوان اگه اشتباه نکنم اولین بازی لیگ برتریش، خوب ظاهر شد. بین بازیکنا هم لینگارد کمی ضعیف ظاهر شد.
    اونور زاراته واقعا خطرناک بود برای ما و شاید بهترین بازیکن وستهام بود.
    حسین جان من که دیگه تعریف بازی خوب رو برای منچستر فراموش کردم. نیمه دوم معدود حرکات خوب داشتیم ، مثل همون صحنه پاسکاری که توپ به ماتا ختم شد. مگر اینکه اون جلو مارسیال یه حرکتی کنه و پاس موثر بده. این بازی هم فن خال مجبور بود وگرنه باز هم ماتا رو بازی نمیداد ! ماتا که باشه یه کم خلاقیت در تیم می بینیم ولی بازیکنی که به اندازه کافی بازی نمی کنه قطعا افت می کنه، بلایی که فن خال سر ماتا آورده.

من که هیچ پیشرفتی در بازی تیم نمی بینم. دیگه به معنای واقعی از فن خال نا امیدم !

6. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیگه واقعا این نتایج مساوی پشت سر هم داره اعصاب خرد کن می شه
    این بازی به نسبت بازی های قبلی ( بازم تاکید می کنم به نسبت بازی های قبلی) خیلی موقعیت بیشتر داشتیم ولی دقت نکردیم تو ضربه اخر
    تیمی که اینجوری تو خلق موقعیت ضعف داره باید از تک موقعیتاش استفاده کنه البته وستهم هم اذیت کرد تو نیمه دوم که یه تک به تک رو زاراته زد تو اوت نیمه اولم گویا دو تا خرده به تیرکمون
    دارمیان که واقعا بد بازی می کنه چندوقته این بازی هم خوب نبود به نظرم اصلا تو حمله از موقعیتا استفاده نمی کنه سانتر های بد و...
    از اون بد تر واقعا ماتا بود... قشنگ چند بازی هست خیلی بد بازی می کنه و با این وضعیت واقعا حقش نیست تو ترکیب باشه
    تعویضا بد نبود وارلا بد کار نکرد دیپای هم خوب بود تو یکی دو صحنه
    چیزی که عجیبه اینه که چرا به پریرا بیشتر بازی نمی ده
    به هرحال امسال هیچ کدوم از تیمای مدعی خوب نیستن( به غیر از لستر) و همه فراز و نشیب دارن البته لیورپولو هم نباید دست کم گرفت ولی بازم فاصله زیاد نیست

8. 11 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به همون اندازه که بهتر کار کردیم به همون اندازه هم خوش شانس تر بودیم
    کلا جریان مرگ و شیون شدیم !!!!!!!!!!!!!!

عملکرد تیم هیچ جای دفاعی نداره

10. 10 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فن خال درست میگه که مشکل تیم عدم استفاده از موقعیت هاست (مربی رو سراغ دارید که این حرف رو نزنه ؟!) ، ما از موقعیت هامون خوب استفاده نمی کنیم اما چه موقعیت هایی؟ موقعیت هایی که در بعضی بازی ها تک و توک وجود دارن و در بازی های دیگه هر چند بیشرن ولی اکثرا رویه خلاقیت فردی ایجاد میشن و ثباتی ندارن !

در بازی دیروز بهترین موقعیت ما همون موقعیت طلایی فلینی بود که رویه حرکت انفرادی مارسیال ایجاد شد. از موقعیت های دیروز چند تا رویه کار تیمی بوده؟ موقعیت دقیقه 9 رویه سانتر از سمت راست؛ موقعیت دقیقه 16 سانتر از سمت چپ، پاس هد فلینی؛ موقعیت دقیقه 60 حرکت انفرادی مارسیال و یک و دو با لینگارد؛ موقعیت دقیقه 66 رویه همکاری تیمی؛ موقعیت دقیقه 71 رویه حرکت انفرادی مارسیال؛ موقعیت دقیقه 80 رویه همکاری تیمی؛ موقعیت دقیقه 82 رویه ریباند سانتر از سمت راست. از این 7 موقعیت فقط موقعیت فلینی میشه گفت موقعیت فلینی و مارسیال شانس بالایی داشتن. در مقابل وستهام؟ 2 تا تک به تک 100% و دو توپ به دیرک دروازه !

من می خوام بگم سبک بازی و روند تیم اصلی چیزی نیست که بشه ازش دفاع کرد. این بازی بهتر از بازی قبل ، بازی بعدی بدتر از بازی قبلی و این روند ادامه داره ! جالب اینکه حتی در بازی هایی که می بریم اکثرا برد ما ناپلئونی و بدون یه بازی خوب هست؛ یه بازی که بگیم انصافا خوب بازی کردیم داشتیم؟ شاید به تعداد انگشتان یه دست هم نرسه. دیروز بازی وولفسبورگ و دورتموند رو میدیدم می گفتم امکان نداره منچستر بتونه وولفسبورگ رو ببره ! اینقدر وولفسبورگ حساب شده و زیبا بازی می کرد ! اینقدر حمله کرد تا تونست بازی رو مساوی کنه ، هر چند بعدش دوباره گل خورد.

موضوع اصلی اینه که ما هویت خودمون رو فراموش کردیم. تا این حد که دل خوشیمون شده همین چند تا موقعیت نصفه و نیمه هر بازی یا بردهای ناپلئونی و بدون یه بازی خوب. اینقدر که در این فصل که همه تیم ها به نوعی رویه فرم نیستن ، ما هم مثل اونا شدیم در حالی که این ، بهترین فرصت برای یه قهرمانی بدون دردسر بود. چلسی با این حال و روز ، سیتی با این همه فراز و نشیب ، آرسنال با کوله باری از مصدوم و لیورپول تازه اوج گرفته. قرار نبود این فصل دوباره شرایط این باشه ، قرار بود این فصل ، فصلی باشه که جام ببریم ! نه اینکه دوباره دنبال کسب سهمیه باشیم !

12. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

فن خال: نگرانی هواداران را هم درک می کنم هم نه!

تیم فوتبال منچستریونایتد، دیشب در برابر وستهام با تساوی بدون گل متوقف شد و همچنان در امر گلزنی ناموفق ماند. اما سرمربی این تیم اظهار کرد که علیرغم ناکامی در گلزنی، شاگردانش بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشتند.

لوئیز فن خال هلندی در این باره گفت:
    ((بازیکنانم در بازی با وستهامی که 90 دقیقه دفاع می کرد خیلی خوب بازی کردند و چندین موقعیت خوب هم به دست آوردند. باور کنید خلق موقعیت در مقابل تیم های ذفاعی خیلی دشوار است. ما همه کار می کنیم تا بتوانیم گلزنی کنیم، تمیرینات فشرده برای مهاجمان و هافبک های تهاجمی، تمرین ضربات ایستگاهی و کارهای گروهی برای رسیدن به دروازه، اما متأسفانه در بازی هایمان جواب نمی دهند!
    در چنین بازی های باید گلزنی کنیم تا بتوانیم روندمان را بهبود ببخشیم؛ اکنون یک بازی حساس با وولفسبورگ پیش رو داریم و چاره ای نداریم که در آلمان گلزنی کنیم و به دور بعدی مسابقات راه پیدا کنیم.))

وی در مورد نگرانی هواداران در مورد مشکل گلزنی مهاجمان من یونایتد نیز گفت:
    ((نگرانی هواداران را هم درک می کنم هم نه! آنها دیدند که ما تا آخرین ثانیه جنگیدیم و برای بردن تلاش کردیم. آنها خیلی خوب درک می کنند اگر قرار باشد کسی از این مسأله نگران باشد، آن خود ما هستیم که بیشتر از همه تلاش می کنیم از وضع نجات پیدا کنیم. اما به خاطر آنها هم که شده باید این مشکل را حل کنیم.))

14. 11 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اتفاق ویژه/ رکورد ۱۰۰ ساله‌ای که فن‌خال شکست؛ دفاعی‌ترین مربی تاریخ منچستریونایتد!

سایت رسمی برنامه نود- منچستریونایتد با هدایت لوئیس‌ فن‌خال، کم‌گل‌ترین روزهای تاریخ خود را سپری می‌کند. سرمربی هلندی این تیم رکورد ۱۰۰ ساله‌ای که در اختیار دفاعی‌ترین مربی تاریخ این باشگاه بود را شکسته است!

به گزارش سایت نود و براساس اطلاعات مرجع آماری اوپتا، فن‌خال در میان مربیان تاریخ منچستریونایتد که بیش از ۵۰ بازی روی نیمکت این تیم نشسته است، صاحب بیشترین بازی بدون گل زده است. بر این اساس در ۱۳،۲ درصد بازی‌هایی که فن‌خال سرمربی منچستریونایتد بوده، این تیم موفق به زدن گل نشده؛ رکوردی که پیش از این در اختیار جک رابسون، سرمربی یونایتد در حدفاصل سال‌های ۱۹۱۴ تا ۱۹۲۱ بودهٰ؛ او در آن مقطع در ۱۰،۳ درصد بازی‌های یونایتد این تیم را بدون گل زده رهبری کرد.

16. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بی توجهی منچستر یونایتد به گواردیولا و حمایت از فان خال

باشکاه منچستر یونایند عنوان کرده است که هیچ برنامه برای جذب پپ گواردیولا در پایان فصل ندارد و قصد دارد در حمایت از لوئیس فان خال مبلغ 200 میلیون پوند در اختیار وی قرار دهد.

برخی از رسانه های انگلیسی زبان، شایعاتی در خصوص حضور سرمربی بایرن مونیخ در پایان فصل در الدترافورد را مطرح کرده بودند، اما باشگاه یونایتد نه تنها این شایعات را رد کرد است بلکه از سرمربی خود هم حمایت ویژه ای کرده است.

البته پیش از این گفته شده بود که باشگاه های من سیتی و پاری سن ژرمن برای جذب این سرمربی موفق اسپانیایی تلاش می کند.

18. 11 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

داشتم به این فکر می کردم که اگه ما جای هواداران چلسی بودیم برخوردمون با تیم چطور بودش ... منم مثل خیلی از دوستان از اینکه تیم قشنگ بازی نمی کنه کمی ناراحت هستم ، اما در مجموع باید دید دست آورد و اون چیزی که بهش رسیدیم چی هستش. ببینید منچستر سرمربی ای داشت که تقریبا 3 دهه با اون کار کرده بود. بعد هم که دوران " درخشان " مویس !! که دیگه همه کم و بیش در جریان هستند.

اما حالا رسیدیم به لویی فن خال و این فصل ، به نظرم جایگاه فعلی تیم با توجه به تمام مسائلی که با اون درگیر بوده جایگاه خیلی خوبیه . من علت این همه انتقاد رو متوجه نمی شم . می دونید که منچستر با امثال بلیند و اسمالینگ و روخو و چندین و چند مصدوم بهترین خط دفاع رو داشته؟! اون هم در شرایطی که چند بازی هم رومرو گلر تیم بودش . آیا به نظرتون ما مدافع هایی که داریم این قابلیت رو دارن؟! خب چی باعث این عملکرد خوب شده؟ دفاع تیمی خوبی که داشتیم.

مورد دیگه که صحبت ازش زیاده ... در مورد خط حمله ... انصافا ما به جز مارسیال جوون دیگه چه مهره ی قابل اتکایی رو داریم؟ حتما می خواین از وین رونی !! اسم ببرید؟ که همیشه این فصل یه یار به نفع حریف بوده . خب کاپیتان تیم که تو فاز حمله هم بازی می کنه و رو اوج نیستش و حتی تک به تک رو شوت هم نمی تونه بزنه به سمت گل ! دیگه تقصیر سرمربی چیه؟

بعدشم درسته که در کل ما چند تا بازیکن خوب خریدیم ولی در مجموع خیلی از بازیکنان خودمون رو هم نداشتیم.

منچستر بیشترین تعداد مصدوم رو در بیشترین تعداد روز در این فصل داشته و این مساله ای هستش که قابل تامل هستش و دست سرمربی رو خیلی خالی می کنه. شما یه نگاه به تیم چلسی داشته باشید. چلسی چندتا مصدوم داره؟ چلسی به نسبت تعداد و کیفیت بازیکن با ما چقدر فاصله داره؟ ما چندم هستیم و چلسی چندمه؟ چلسی چندتا مهاجم تاپ داره؟ چقدر هافبک سطح اول و تاپ داره؟ چقدر مدافع خوب داره؟ یه کم به این موارد هم فکر کنیم بد نیستش ... فن خال کارش درسته اما نمی تونه با این مهره ها و این همه مصدوم و عدم توانایی و رو اوج نبودن یه سری بازیکن معجزه کنه.
    Last edited by Hamid Hamid; 07-12-2015 at 09:52.

20. 11 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •