سلام دوستان
من میخوام بین (w804 و HX850 سونی) و (LA9600 الجی) و (VL20 و VL863 توشیبا) و (ET60 پاناسونیک) یکی رو انتخاب کنم که بین این همه حرف های جور وا جور دوستان موندم البته شنیدم فلیپس سری 8000 هم خوبه ولی خلاصه حسابی کلافه شدم. انتخاب صد در صدم سونی HX850 بود اما متاسفانه نایاب شده و بانه هم اگر پیدا بشه نمیدونم میشه اعتماد کرد رفرشی نباشه و اصلا راهی برای فهمیدنش هست یا نه. انتخاب بعدیم W804 بود که یه سوال در مورد پخش فوتبال از شبکه های دیجیتال خودمون از دوستان پرسیدم که کسی جواب نداد تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم (اینکه توی یه فروشگاه سونی از تی وی سونی w804 که 400 هرتز هم هست داشت یه مسابقه فوتبال پخش میشد البته ظبط شده بود و موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشد و تصویر توپ لرزش داشت و اصلا واضح نبود و نمیشد جهت حرکت توپ رو درست تشخیص داد طوری که خیلی تو ذوق میزد ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه مسابقه رو تماشا کنه و نظرش رو بگه هم از شبکه های دیجیتال و هم ماهواره و hd ) . حالا هر کسی از دوستان نظری در مورد این برندها و سوالم داره ممنون میشم بی تعصب راهنمایی کنه. فقط هم کیفیت و در واقع وضوح تصویر واسم مهمه نه امکانات داخلیشون