تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 53 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام و سپاس
    خب شما سامسونگ یا الجی بگیر کسی شما رو مجبور نکرده یه نگاهی به تایپیک تلویزیون و سیستم های تصویری بندازید پر شده از مشکلات سامسونگ و الجی و متاسفانه روز به روز هم بیشتر میشه تبلیغاتی که این دو تا برند میکنند و به هر طریقی میخوان محصولاتشونا بفروشن و قابلیتهای رویایی و ....که هیچکودومش هم درست کار نمیکنه و مهمتر اینکه عمر محصولات این د و تا برند خیلی کم و کوتاه است
    جالبه هر کسی هم میخواد بخره جواب توی اولین سوالش : نسبت به سونی تصویرش چطوریه ؟ من خودم کیفیت تصاویر رو مقایسه کردم و سونی رو انتخاب کردم مطمئن باشید اگر توی این رنج قیمت چیز بهتری رو ببینم و نظرم رو جلب کنه دلیلی نداره تعصب بیجا روی این مدل داشته باشم فروشنده نیستم که بخوام بازارگرمی برند خاصی رو داشته باشم
    ممنون
    دوست من سونی منتاز چین و مالزی هست مثل سامسونگ شما حتما فکر کردی از خود امریکای شمالی میارن!!
    w804 مشکلات زیادی داره این حرف من نیست بلکه حرف و برسی ادیتورهای مطرح جهان هست
    در تاپیک صوت و تصویر , tv های پاناسونیک هم فراوان هست مشکلات اش ایا معنی ایش اینکه برند مشکل داره
    اتفاقا مشکلات سامسونگ در مقابل رقبا کمتر هم هست
    سونی محصولات fhd 2013 در مقابل سامسونگ متاسفانه ضعیف عمل کرده بر خلاف شاهکارهای سری hx.
    به عنوان مثال همین w804 تنها میتونه انتخاب بهتری نسبت به f6450 باشه که یه tv mid range هست
    جالب اینجاست حتی x900 هم که 4k هست صعیف تر نسبت به f8000 عمل میکنه
    شما حداقل دو تا برسی مطالعه کن بعد فکت صادر کنید جالب اینجاست افرادی مثل شما که نظر صادر میکنن هیچ دلیل مدرکی معتبری برای حرفاشون ندارن
    شما دارید ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by magiteq1; 27-03-2014 at 16:41.

2. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    چه ادیتورهای احمقی که مشکل دارترین تلویزیون رو به عنوان برترین تلویزیون جام جهانی 2014 انتخاب کردند شما با مشورت همین ادیتورها هرچی که خوبه و اونها نظر میدن بخرید و لذتشو ببرید من کیفیت تصویر برام مهم بود اونهم sd نه فول اچ دی که در واقع بهترین انتخاب رو کردم
    من هم اوایل که خریدم فکر میکردم تلویزیون خوبی نیست اما تاکید کردم در مقایسه با سامسونگ و ال جی با قیمت برابر سونی واقعا" از نظر کیفیت تصویر و ساخت بهتر است و خیلی هم مهم نیست که نظر ادیتورهای بیکار جهان و یا نظر سنجی نی نی سایت چی بوده شما هم با عقل بودجه و نهایتا" یه مقایسه خودتون تصمیم گیری کنید نتیجه بهتری میگیرید.
    ممنون

4. 2 کاربر از sanaz200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

نمیدونم چرا یه سری بهشون بر خورد اما واقعا W804 افتضاحه تو عمرم خرید به این بدی نداشتم
    اصلا مگه میشه تو سال 2013 باشیم و تلویزیونی نتونه زیرنویس اجرا کنه ؟
    من بیش از 70 درصد اوقات استفادم از تلویزیون دیدمن فیلم و سریال زیر نویس بوده .
    اصلا فکرشو هم نمیکردم که اینقدر ضعیف باشه این تلویزیون
    یکی از دوستان گفت کیفیتش خوبه
    به خدا کیفیتش افتضاحه .ینی هرکی بره سمت این TV پولشو دور ریخته .

6. این کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

حالا واقعا استفاده از زیرنویس غیر ممکنه یا سخته ؟
    تا حالا کسی زیرنویس فارسی اجرا کرده با این TV
    واقعا من اون موقع که خریدمش و دیدم منو فارسی داره با خودم گفتم مگه میشه زیر نویس نخونه

قیمتشم که میگن تو این چند روز 700 تومن اومده پایین

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

با دکمه جهت هم شبکه ها بالا پایین نمیرن
    نمیدونم فقط برا من اینطوریه یا برا همه هست
    از دکمه های پایین کنترل استفاده میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام بین (w804 و HX850 سونی) و (LA9600 الجی) و (VL20 و VL863 توشیبا) و (ET60 پاناسونیک) یکی رو انتخاب کنم که بین این همه حرف های جور وا جور دوستان موندم البته شنیدم فلیپس سری 8000 هم خوبه ولی خلاصه حسابی کلافه شدم. انتخاب صد در صدم سونی HX850 بود اما متاسفانه نایاب شده و بانه هم اگر پیدا بشه نمیدونم میشه اعتماد کرد رفرشی نباشه و اصلا راهی برای فهمیدنش هست یا نه. انتخاب بعدیم W804 بود که یه سوال در مورد پخش فوتبال از شبکه های دیجیتال خودمون از دوستان پرسیدم که کسی جواب نداد تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم (اینکه توی یه فروشگاه سونی از تی وی سونی w804 که 400 هرتز هم هست داشت یه مسابقه فوتبال پخش میشد البته ظبط شده بود و موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشد و تصویر توپ لرزش داشت و اصلا واضح نبود و نمیشد جهت حرکت توپ رو درست تشخیص داد طوری که خیلی تو ذوق میزد ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه مسابقه رو تماشا کنه و نظرش رو بگه هم از شبکه های دیجیتال و هم ماهواره و hd ) . حالا هر کسی از دوستان نظری در مورد این برندها و سوالم داره ممنون میشم بی تعصب راهنمایی کنه. فقط هم کیفیت و در واقع وضوح تصویر واسم مهمه نه امکانات داخلیشون
    Last edited by 1580; 27-03-2014 at 20:41.

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام بین (w804 و HX850 سونی) و (LA9600 الجی) و (VL20 و VL863 توشیبا) و (ET60 پاناسونیک) یکی رو انتخاب کنم که بین این همه حرف های جور وا جور دوستان موندم البته شنیدم فلیپس سری 8000 هم خوبه ولی خلاصه حسابی کلافه شدم. انتخاب صد در صدم سونی HX850 بود اما متاسفانه نایاب شده و بانه هم اگر پیدا بشه نمیدونم میشه اعتماد کرد رفرشی نباشه و اصلا راهی برای فهمیدنش هست یا نه. انتخاب بعدیم W804 بود که یه سوال در مورد پخش فوتبال از شبکه های دیجیتال خودمون از دوستان پرسیدم که کسی جواب نداد تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم (اینکه توی یه فروشگاه سونی از تی وی سونی w804 که 400 هرتز هم هست داشت یه مسابقه فوتبال پخش میشد البته ظبط شده بود و موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشد و تصویر توپ لرزش داشت و اصلا واضح نبود و نمیشد جهت حرکت توپ رو درست تشخیص داد طوری که خیلی تو ذوق میزد ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه مسابقه رو تماشا کنه و نظرش رو بگه هم از شبکه های دیجیتال و هم ماهواره و hd ) . حالا هر کسی از دوستان نظری در مورد این برندها و سوالم داره ممنون میشم بی تعصب راهنمایی کنه. فقط هم کیفیت و در واقع وضوح تصویر واسم مهمه نه امکانات داخلیشون
    hx850 که کیفیت فوق العاده ای داره ولی شما میتونی w904 رو بگیری که از هر جهت بهتره نسبت 850
    سمت w804 نرو چون در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره در تصاویر سریع هم ghosting یا همون شبح به وجود میاره
    la960 هم که اصلا با گارانتی گیر نمیاد به نظرم شما همون w904 رو بگیر که فوق االعاده اس و اصلا قابل مقایسه با 804 نیست و کلا یک کلاس دیگه اس

با سلام و سپاس
    چه ادیتورهای احمقی که مشکل دارترین تلویزیون رو به عنوان برترین تلویزیون جام جهانی 2014 انتخاب کردند شما با مشورت همین ادیتورها هرچی که خوبه و اونها نظر میدن بخرید و لذتشو ببرید من کیفیت تصویر برام مهم بود اونهم sd نه فول اچ دی که در واقع بهترین انتخاب رو کردم
    من هم اوایل که خریدم فکر میکردم تلویزیون خوبی نیست اما تاکید کردم در مقایسه با سامسونگ و ال جی با قیمت برابر سونی واقعا" از نظر کیفیت تصویر و ساخت بهتر است و خیلی هم مهم نیست که نظر ادیتورهای بیکار جهان و یا نظر سنجی نی نی سایت چی بوده شما هم با عقل بودجه و نهایتا" یه مقایسه خودتون تصمیم گیری کنید نتیجه بهتری میگیرید.
    ممنون
    برترین tv جام جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! میشه معنی کنی یعنی چیه؟
    شما 3.5 پول tv دادی فقط واسه دیدن سورس sd!!!!!!!!!
    کدوم ادیتوری این چنین لقب مسخره ای به این tv داده

داره خودمونی میشه Mercedes-Benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

عجب بلبشوری سر این تی وی راه افتاده )))))))
    من این تی وی رو بعد کلی تحقیق و مقایسه انتخاب کردم و از خریدم هم کلی راضی و خوشحالم
    قبل انتخاب این مدل هم میخواستم سری 8 سامسونگ بگیرم ولی دیدم که کیفیت تصویر این مدل بهتره
    کلی هم فوتبال نیگا کردم و هیچ کشیدگی و مشکلی نداشت

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا یه سری بهشون بر خورد اما واقعا W804 افتضاحه تو عمرم خرید به این بدی نداشتم
    اصلا مگه میشه تو سال 2013 باشیم و تلویزیونی نتونه زیرنویس اجرا کنه ؟
    من بیش از 70 درصد اوقات استفادم از تلویزیون دیدمن فیلم و سریال زیر نویس بوده .
    اصلا فکرشو هم نمیکردم که اینقدر ضعیف باشه این تلویزیون
    یکی از دوستان گفت کیفیتش خوبه
    به خدا کیفیتش افتضاحه .ینی هرکی بره سمت این TV پولشو دور ریخته .
    منم توی یکی از انتخابام این هست ولی این زیرنویس و بعضی امکانات جانبیش ادمو اذیت میکنه کیفیتش بد نیست
    ولی انتخابم la7400یا la8600 هستش احتمالا

13. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    سال نو همگی مبارک
    یه فیلم 3 بعدی از نت دان کردم
    بنام
    Planet Earth 3D SBS
    فقط عکس تبلیغ سایت که اول فیلمه میاد و صدای فیلم (تصویر نیس)
    یعنی این تلویزیون MP4 رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟
    ورژن تلویزیون رو نگاه کردم 2 ورژن بالاتر براش توی نت بود با آپدیت اگه ساپورت میکنه آپدیت کنم؟
    میتونه از سرعت پایین یو اس بی باشه؟؟؟؟(یو اس بی مال 4-5 سال پیشه)
    وقت بخیر
    دوستان گلم اعصاب کشی برا چی؟؟
    هر کی دوس داره بخره نداره نخره منم شخصا چندین بار توی نمایندگیها تصاویرشون رو مقایسه کردم و اینوانتخاب کردم و همیشه صد درصد یه عده هستند که یه جنس رو نمیپسندند
    ------------
    بگذریم
    دوستان کسی تا بحال فیلم 3 بعدی(MP4) روی فلش با این تیوی نگا نکرده؟؟؟
    Last edited by bahram.; 28-03-2014 at 09:26.

15. 3 کاربر از bahram. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •