لطفا یکی بگه با این نمسیس چیکار کنم ؟ یه ساعته دارم با دوربین دار به اون کله قشنگش میزنم چیزیش نمیشه فقط گهگاهی همون نعره معروفش رو میکشه. (یاد اویل سه افتادم)
لطفا یکی بگه با این نمسیس چیکار کنم ؟ یه ساعته دارم با دوربین دار به اون کله قشنگش میزنم چیزیش نمیشه فقط گهگاهی همون نعره معروفش رو میکشه. (یاد اویل سه افتادم)
همونجا یکم بزنیش چند بار نعره !!!!!!!! میکشه بعدم اون سربازا میان ! بعد از اینکه اونا اومدن بری از پشتش یکم بزنیش میوفته بعد میگه بری یک چیزی رو برداری از روی زمین که از نمسیس خـــــان میفته! (یادم نیست کامل روی xbox بازی کردم فقط هم میخواستم تند تند برم تموم شه ... حالم بد شده بود !
) ولی همینجوریه ! فقط یکم زنده بمون تیر بزن تو سرش آخر میوفته
![]()
همون بالا که میری تو - دیگه پایین نرو - از همون بالا بزنش - کنارتم که تیر فراوونه . انقدر بزنش تا بیوفته بعد برو جلو تعمیرش کن![]()
من این بازی رو گرفتم ولی صحنه آهستس خیلی خرابه چیکار کنم؟
تنظیمات گرافیکیش رو بیار پایین درست میشه.
اگه هوس اویل بازی کردن به کله ادم بزنه باید چه کرد؟ این بازی مزخرف رو هم که نمیشه به عنوان اویل بازی کرد![]()
اگر کامپیوتر قوی داری یه دلفین نصب کن و Resident Evil : Archive رو بازی کن . مالی ویی و گیم کیوب هستش . بنده گارانتی میکنم که بعد از بار اول تموم کردن دوباره بازیش میکنید . اگر هم wii دارید که چه بهتر . دلفین هم نمیخواد![]()
والا کامپیوتر قوی که نه ولی بدک نیست ram 4 gig , cpu athlon ii x3 , ati 4770 512 با این مشخصات میشه بازی کرد آیا؟
خب همین نسخه ای که تاپیک در موردش بحث میکنه راکون سیتی برای کامپیوتر
من dlc برا کامپیوترو یه 319 مگی دانلود کردم گروه استارز اضاف شده با سلاح جدید تو dlc نوشته بود لباس برا گروه آمبرلا هم هست اما لباسا باز نمیشه کسی راه حلی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Angel Of Darkness; 17-06-2012 at 11:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)