تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 74 اولاول ... 2531323334353637383945 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

احتمالا وسط جنگ بودی یا دیالوگ. این جور جاها نمیشه سیو کرد عزیز دل.

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اینجا سوال پیش میاد که شما شماره قبلی رو بازی کردی و با توجه به تغییراتی که داشته اینو میگی؟ اگه به این صورت باشه باید با دلیل اینو بگید!....
    من که شماره قبلی رو باهاش زندگی کردم و خیلی دوس داشتم این شماره هم برام همین شرایط رو داره. قبول دارم شاید از یه سری نظرها افت داشته ولی در کل خیلی عالی و معتاد کننده ست و مولفه های rpg هم توی اون زیاده
    به نظر من برای اینکه در مورد یه بازی در سبک rpg نظر بدیم حتما باید حداقل بین 20-30 ساعت برای اون وقت بذاریم بعد نظر بدیم
    چند روز دیگه یه نقد کامل می ذارم نکات مثبت و منفی بازی رو خواهید دید که چیه....
    دوست عزیز به قوله خودت که با شماره قبل زندگی کردی منم مثل خودتون به شماره قبل خیلی حال کردم ولی چنتا موردو باید یاداوری کنم: (البته به نظر من)
    1.بازی و محیطها بسیار تکراری و خطی شده...
    2.تنوع Equipment خوبه ولی برای Hero خودمون باقی باید برن واسه فروش.
    3.گرافیک بازی جدا رو اعصابه و واقعا افت داشته.
    البته حرفی که قبلا زدم شاید 1کم عجولانه بود ولی این گیم خیلی بهتر از اینا میتونست باشه!!!

3. 3 کاربر از kumarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    این بازی تو مایه های World of Warcraft هستش؟ از این بازی ها که 5-6 هزارتا دکمه داره و ...؟
    داستانش به نسخه های قبلی ربط داره یا اگر همین نسخه رو بگیرم می فهممش؟
    منمون

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای ایزابلا کجا باید باهاش حرف زد که رومنس کامل بشه؟
    آخرای بازی قبل از انتخاب نهایی میشه با یارات حرف بزنی

ولی مریل کی بود؟
    با شخصیت Dalish Elf بازی میکردی نسخه قبلی رو اونجا می‌دیدیش

کسی نبود جواب ما رو بده؟!!
    بازی خوبیه، اکشنش بیشتر شده ارزش بازی کردن داره بنظرمن، گرافیک خیلی بالا نیست ولی در مجموع خوبه بازم

يه مشكلي هم كه هست اينه كه وقتي شخصيت ها حرف ميزنن زير نويس نميشه حرف ها شون ...
    تو ایکس‌باکس که زیرنویس داره واسه تمام حرفها هم داره حتی حرفهایی که در حال حرکت افراد گروه با هم میزنن هم عبارت انگلیسی رو بالای سرشون مینویسه! تو تنظیمات نگاه کن فکر کنم پی‌سی هم داشته باشه، Convesation only رو انتخاب کنی دیالوگها رو فقط زیرنویس میزنه، البته بالای تصویر مینویسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

احتمالا وسط جنگ بودی یا دیالوگ. این جور جاها نمیشه سیو کرد عزیز دل.
    من چندین بار امتحان کردم تو هر مکانی هم رفتم اما باز هم سیو نمیشه اگه تا امشب درستش نکنم دوتا دیسک بازی هم این بازی و هم این بازی و homefront که هر دو اشکال دارند رو می شکونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخرای بازی قبل از انتخاب نهایی میشه با یارات حرف بزنی
    منظورم این بود که در کدوم مکان می شه باهاش حرف زد؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا این سرپرست Mage ها ( اسمش دقیق یادم نیست ) چرا اینجوری کرد آخرش ؟ عجب نامردی بود ... ولی بازی یه جوری تو انتخاب ها از نسخه قبلی خیلی ضعیف تر شده ! مثلا همین انتخاب کمک بین Templar یا Mage ها من هرکدوم رو انتخاب کردم از نتیجه اش راضی نبودم ! من کلا با Mage ها مخالف بودم و دوست داشتم به رئیس Templar ها کمک کنم اما اونم اصولی کار نمیکرد و میخواست تر و خشک رو باهم آتیش بزنه ! که مجبور شدم به Mage ها کمک کنم ...

در کل انتخابها مثل نسخه قبلی نبود و گیمر خیلی وقت ها مجبور میشد از دوتا گزینه ای که خوشش نمیاد یکی رو انتخاب کنه ! اما تو نسخه قبلی بهتر بود از این نظر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

سلام
    من یه بار باworrior بازی رو تموم کردم حالا دارم با mage میرم ولی وقتی میخوام برم hang man خاموشه داخل پرانتز هم نوشته Hang man ( acces by low town) تو low town هم هر چی گشتم راه ورودی پیدا نکرم الان دیگه questi جز اون نمونده دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام
    من یه بار باworrior بازی رو تموم کردم حالا دارم با mage میرم ولی وقتی میخوام برم hang man خاموشه داخل پرانتز هم نوشته Hang man ( acces by low town) تو low town هم هر چی گشتم راه ورودی پیدا نکرم الان دیگه questi جز اون نمونده دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    راه ورودی نیست یه دره . مثل در یه خونه .
    فکرم می کنم توی Gallows باشه نه Low town .

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دوست عزیز به قوله خودت که با شماره قبل زندگی کردی منم مثل خودتون به شماره قبل خیلی حال کردم ولی چنتا موردو باید یاداوری کنم: (البته به نظر من)
    1.بازی و محیطها بسیار تکراری و خطی شده...
    2.تنوع Equipment خوبه ولی برای Hero خودمون باقی باید برن واسه فروش.
    3.گرافیک بازی جدا رو اعصابه و واقعا افت داشته.
    البته حرفی که قبلا زدم شاید 1کم عجولانه بود ولی این گیم خیلی بهتر از اینا میتونست باشه!!!
    قبول دارم. ولی گرافیکش اون قدر ها هم بد نیست. ولی در کل منو سرگرم کرده و راضی هستم!

سلام
    برو lowtown . از پله ها که پایین رفتی بپیچ چپ یا راست ، اون وسط نوشته hanged man tavern . یک در عادیه . مثل هر دری. اگه نتوسنتی پیدا کنی جلوی هر دری برو . خیلی طول نمی کشه. پیدا می کنه. دقیقا وسطش هست.

محتوای مخفی: 1 
    آقا این سرپرست Mage ها ( اسمش دقیق یادم نیست ) چرا اینجوری کرد آخرش ؟ عجب نامردی بود ... ولی بازی یه جوری تو انتخاب ها از نسخه قبلی خیلی ضعیف تر شده ! مثلا همین انتخاب کمک بین Templar یا Mage ها من هرکدوم رو انتخاب کردم از نتیجه اش راضی نبودم ! من کلا با Mage ها مخالف بودم و دوست داشتم به رئیس Templar ها کمک کنم اما اونم اصولی کار نمیکرد و میخواست تر و خشک رو باهم آتیش بزنه ! که مجبور شدم به Mage ها کمک کنم ..
    .

در کل انتخابها مثل نسخه قبلی نبود و گیمر خیلی وقت ها مجبور میشد از دوتا گزینه ای که خوشش نمیاد یکی رو انتخاب کنه ! اما تو نسخه قبلی بهتر بود از این نظر .
    انتخاب ها خیلی کم شده.من تو اسپویلر گذاشتم کسی که نخواست نبینه. توی اسپویلر بذار بقیه نبینن.

منظورم این بود که در کدوم مکان می شه باهاش حرف زد؟
    نه. نسخه ی قبل میشد. ولی این نمیشه. همیشه بعد از هر ACT یک quest مخصوص دارن که باید بری خونشون باهاشون حرف بزنی. رابطط خوب بشه بری خونتون میاد خونتون برای پیش رومنس ( اون رومنس نیستا ! ) همین! یعنی خودش می نویسه کی بری.
    راستی امروز با مریل یک پیش رومنس داشتم بهش گفتم بیا پیش من زندگی کن اینقدر خوشحال شد.
    قبلش هم سیو کرده بودم با اندرس پیش رومنس داشتم حالم بهم خورد لود کردم بهش گفتم ( من با ایزابلا رابطه دارم نیاوردمت که با هم رومنس کنیم ، رفت )

من چندین بار امتحان کردم تو هر مکانی هم رفتم اما باز هم سیو نمیشه اگه تا امشب درستش نکنم دوتا دیسک بازی هم این بازی و هم این بازی و homefront که هر دو اشکال دارند رو می شکونم
    ماشالا اعصاب. دوباره نصب کن شاید درست شه.

سلام
    این بازی تو مایه های World of Warcraft هستش؟ از این بازی ها که 5-6 هزارتا دکمه داره و ...؟
    داستانش به نسخه های قبلی ربط داره یا اگر همین نسخه رو بگیرم می فهممش؟
    منمون
    تقریبا . دکمه ای بودنش مثل اونه. دوربینشم توی کامپیوتر قابل تغییره ولی ایکس باکس و پی اس 3 نه. آفلاین هم فقط هست. بقیه چیزاش شبیه اونه.

12. 5 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •