احتمالا وسط جنگ بودی یا دیالوگ. این جور جاها نمیشه سیو کرد عزیز دل.
احتمالا وسط جنگ بودی یا دیالوگ. این جور جاها نمیشه سیو کرد عزیز دل.
دوست عزیز به قوله خودت که با شماره قبل زندگی کردی منم مثل خودتون به شماره قبل خیلی حال کردم ولی چنتا موردو باید یاداوری کنم: (البته به نظر من)
1.بازی و محیطها بسیار تکراری و خطی شده...
2.تنوع Equipment خوبه ولی برای Hero خودمون باقی باید برن واسه فروش.
3.گرافیک بازی جدا رو اعصابه و واقعا افت داشته.
البته حرفی که قبلا زدم شاید 1کم عجولانه بود ولی این گیم خیلی بهتر از اینا میتونست باشه!!!
سلام
این بازی تو مایه های World of Warcraft هستش؟ از این بازی ها که 5-6 هزارتا دکمه داره و ...؟
داستانش به نسخه های قبلی ربط داره یا اگر همین نسخه رو بگیرم می فهممش؟
منمون![]()
آخرای بازی قبل از انتخاب نهایی میشه با یارات حرف بزنیبرای ایزابلا کجا باید باهاش حرف زد که رومنس کامل بشه؟
با شخصیت Dalish Elf بازی میکردی نسخه قبلی رو اونجا میدیدیشولی مریل کی بود؟
بازی خوبیه، اکشنش بیشتر شده ارزش بازی کردن داره بنظرمن، گرافیک خیلی بالا نیست ولی در مجموع خوبه بازمکسی نبود جواب ما رو بده؟!!
تو ایکسباکس که زیرنویس داره واسه تمام حرفها هم داره حتی حرفهایی که در حال حرکت افراد گروه با هم میزنن هم عبارت انگلیسی رو بالای سرشون مینویسه! تو تنظیمات نگاه کن فکر کنم پیسی هم داشته باشه، Convesation only رو انتخاب کنی دیالوگها رو فقط زیرنویس میزنه، البته بالای تصویر مینویسهيه مشكلي هم كه هست اينه كه وقتي شخصيت ها حرف ميزنن زير نويس نميشه حرف ها شون ...
من چندین بار امتحان کردم تو هر مکانی هم رفتم اما باز هم سیو نمیشه اگه تا امشب درستش نکنم دوتا دیسک بازی هم این بازی و هم این بازی و homefront که هر دو اشکال دارند رو می شکونم![]()
منظورم این بود که در کدوم مکان می شه باهاش حرف زد؟
آقا این سرپرست Mage ها ( اسمش دقیق یادم نیست ) چرا اینجوری کرد آخرش ؟ عجب نامردی بود ... ولی بازی یه جوری تو انتخاب ها از نسخه قبلی خیلی ضعیف تر شده ! مثلا همین انتخاب کمک بین Templar یا Mage ها من هرکدوم رو انتخاب کردم از نتیجه اش راضی نبودم ! من کلا با Mage ها مخالف بودم و دوست داشتم به رئیس Templar ها کمک کنم اما اونم اصولی کار نمیکرد و میخواست تر و خشک رو باهم آتیش بزنه ! که مجبور شدم به Mage ها کمک کنم ...
در کل انتخابها مثل نسخه قبلی نبود و گیمر خیلی وقت ها مجبور میشد از دوتا گزینه ای که خوشش نمیاد یکی رو انتخاب کنه ! اما تو نسخه قبلی بهتر بود از این نظر .
سلام
من یه بار باworrior بازی رو تموم کردم حالا دارم با mage میرم ولی وقتی میخوام برم hang man خاموشه داخل پرانتز هم نوشته Hang man ( acces by low town) تو low town هم هر چی گشتم راه ورودی پیدا نکرم الان دیگه questi جز اون نمونده دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
راه ورودی نیست یه دره . مثل در یه خونه .
فکرم می کنم توی Gallows باشه نه Low town .
قبول دارم. ولی گرافیکش اون قدر ها هم بد نیست. ولی در کل منو سرگرم کرده و راضی هستم!
برو lowtown . از پله ها که پایین رفتی بپیچ چپ یا راست ، اون وسط نوشته hanged man tavern . یک در عادیه . مثل هر دری. اگه نتوسنتی پیدا کنی جلوی هر دری برو . خیلی طول نمی کشه. پیدا می کنه. دقیقا وسطش هست.
انتخاب ها خیلی کم شده.من تو اسپویلر گذاشتم کسی که نخواست نبینه. توی اسپویلر بذار بقیه نبینن.
نه. نسخه ی قبل میشد. ولی این نمیشه. همیشه بعد از هر ACT یک quest مخصوص دارن که باید بری خونشون باهاشون حرف بزنی. رابطط خوب بشه بری خونتون میاد خونتون برای پیش رومنس( اون رومنس نیستا ! ) همین! یعنی خودش می نویسه کی بری.
راستی امروز با مریل یک پیش رومنس داشتمبهش گفتم بیا پیش من زندگی کن
اینقدر خوشحال شد.
قبلش هم سیو کرده بودم با اندرس پیش رومنس داشتمحالم بهم خورد
لود کردم بهش گفتم ( من با ایزابلا رابطه دارم
نیاوردمت که با هم رومنس کنیم ، رفت
)
ماشالا اعصاب. دوباره نصب کن شاید درست شه.
تقریبا . دکمه ای بودنش مثل اونه. دوربینشم توی کامپیوتر قابل تغییره ولی ایکس باکس و پی اس 3 نه. آفلاین هم فقط هست. بقیه چیزاش شبیه اونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)