حالا این بازی کی میاد؟!
حالا این بازی کی میاد؟!
من روزی که مکس پین بازی می کردم چند سال پیش
انقدر درگیر بازی شده بودم که وقتی شیشه دلستر می دیدم می خواستم با یه میله ای چیزی بزنم بشکنمش
=============
شخصا بازی و شخصیت مکس پین رودوست داشتم و لذت می بردم. اما فیلمش خیلی به دلم ننشست
اخری حسرت بازی max payene 3 , IGI 2 به دلمون میمونه........
ای کاش خود Remdy میساخت !!امروز یک سری به صفحه مکس توی سایت راک استار زدم دیدم یک اسکرین شات جدید گذاشتند اونم مکس با موهای بلند ! فکر کنم خود راک استار هم فهمیده که چقدر فیس اولیه پین توی 3 داغون بوده . اینم اسکرین شات مکس با مو .![]()
تیکه شیشه دلسترو خیلی خوب اومدی
من هم بیشتر موقع ها تو توهم بازی ها یا بهتر بگم تحت تاثیرشون اکثرا مکس پین قرار میگیرم قرار میگیرم
مثلا بعضی موقع ها قاط میزنم میخوام به جای در از پنجره برم بیرون یا یهو میخوام از پشت بوم بپرم پایین با خودم میگم اگر هم مردم از آخرین چک پوینت دوباره شروع میکنم!!!!
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
فیزیک بازی تا حدود زیادی به splinter cell:conviction شبیه هست.
همینطور نیست؟
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
بالاخره تاریخ انتشارش کی شد؟
تاریخ دقیقی داره؟
اول تاپیک که نوشته 2009
بچه ها 4 تا اسکرین شات جدید از بازی اومده(چندتاش قدیمی هست ولی اینا کیفیت بالا هستند) :
![]()
![]()
![]()
سایز اصلی تصاویر:
محتوای مخفی: سایز اصلی
متاسفانه هیچ تاریخ مشخصی برای انتشار بازی اعلام نشده ولی انتظار میره تو E3 اطلاعات دقیق تری از بازی داده بشه.
من هرچی نگاه میکنم اصلا متوجه شباهت این آقای توی عکس ها با مکس پین نمیشم . انگار کلا یه نفر دیگست .
چون تو بازی قراره مکس رو در سنین و زمانهای مختلف ببینید!بازی حالت خطی نداره مثل بقیه بازیها...
اگه اینطوری باشه فکر نکنم داستانش راضی کننده باشه.داستانش میشه یه چیزی تو مایه های call of duty:modern warfare 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)