تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 348 از 359 اولاول ... 248298338344345346347348349350351352358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,471 به 3,480 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اين ايرانسل هيچ منطقی برای قيمت گذاريش داره ؟! واقعا فكر هم ميكنن يعنی ؟!

من برای چك كردن ايميلهام اينترنت ايرانسل رو هميشه رو گوشيم دارم. امروز اينترنت 1 ماهه 200 مگ كه گرفته بودم تموم ميشه و می‌خواستم برم يك ماهه تير رو بزنم كه گفتم يه سری به سايتش بزنم ، نكته جالب اينه :

و بعدش

خوب با گرفتن سرويس دوم برای 4 هفته شما 4000 تومن ميدين و 300 مگابايت گيرتون مياد و 4 هفته 2 روز از 30 روزه كمتره ! در واقع به جای 5 تومن برای 200 مگ ميتونم 4 تومن برای 300 مگ بدم يا اينكه 5 تومن بدم 375 مگ بگيرم + 5 روزم بيشتر !! حالا اون 100 پيامك و 50 دقيقه مكالمه هم كه ديگه هيچ. خوب اينجاست كه معلوم ميشه اندكی فكر چيز خوبيه !

2. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahsmahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اين ايرانسل هيچ منطقی برای قيمت گذاريش داره ؟! واقعا فكر هم ميكنن يعنی ؟!

من برای چك كردن ايميلهام اينترنت ايرانسل رو هميشه رو گوشيم دارم. امروز اينترنت 1 ماهه 200 مگ كه گرفته بودم تموم ميشه و می‌خواستم برم يك ماهه تير رو بزنم كه گفتم يه سری به سايتش بزنم ، نكته جالب اينه :

و بعدش

خوب با گرفتن سرويس دوم برای 4 هفته شما 4000 تومن ميدين و 300 مگابايت گيرتون مياد و 4 هفته 2 روز از 30 روزه كمتره ! در واقع به جای 5 تومن برای 200 مگ ميتونم 4 تومن برای 300 مگ بدم يا اينكه 5 تومن بدم 375 مگ بگيرم + 5 روزم بيشتر !! حالا اون 100 پيامك و 50 دقيقه مكالمه هم كه ديگه هيچ. خوب اينجاست كه معلوم ميشه اندكی فكر چيز خوبيه !
    من ۳ شب پیش همین طرح جدید ایرانسل که در اسکرین شات دوم شما مشخص شده را فعال کردم ولی ۲۰ تا sms رو نداد خیلی بی سر و صاحبه جتی ارزش نداره به پشتیبانی شون زنگ برنم

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به اساتید جی پی آر اس و اج
    واسه بیرون از خونه و کار با لپ تاپ، می خواستم یه مودم اج بگیرم، اطلاع دقیقی ندارم که چیه و چطوریه
    فکر می کنم یه قطعه ی یو اس بی مثل فلش داره که سیم کارت می ره داخلش و به اینترنت وصل می کنه
    حالا لطفا راهنمایی کنین که سرعت اج در روز و شب حداکثر تا چند کیلو بایت می رسه، واسه دانلود نمی خوام، فقط وقتی بیرونم واسه وب گردی حداقل تا 20 کیلوبایت داشته باشه
    یا اگه می شه با گوشی و بی مودم به لپ تاپ اینترنت داد ؟؟؟ گوشی سامسونگه و هم سیم کارت همراه اول هست و هم ایرانسل
    یا اگه با خرید اون مودم می شه سرعت بیشتری داشت یا مارک خاصی از مودم اج، کارکرد بهتری داشته با قیمت لطفا راهنمایی کنین
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مودم ادج نگير كه اينها همش تبليغ هستش و عملاً غير قابل استفاده هستش.
    از همون گوشي مومايلت استفاده كن و با بلوتوث يا كابل وصلش كن به لب تاپ و استفاده كن. اين مودمها آنتن دهي بسيار ضعيفي دارند و نوسان سرعت زياد هستش. اگر هم قصد استفاده از اين مودمها رو داري با كابل بلند بگير كه شايد كمي (دقت كن: كمي) آنتن دهي بهتر بشه

6. این کاربر از nikaien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستش دیشب گرفتم، دی لینک مدل DWM-156 75 تومان
    اولش یه کم دردسر داشت اما از چیزی که انتظار داشتم بهتره
    منم واسه بیرون از خونه می خوام، یه کم پینگش بالاست اما سرعت دانلودش تا 21 کیلو بایت رفت و وبگردیش هم خیلی خوبه
    با گوشی تست کردم هم سرعت خوبی نداشت هم خیلی قطع می شد. تازه گوشی منم با یو اس بی شارژ می شه و این حوری به باتری آسیب می رسید (با بلوتوث به سختی ارتباط برقرار می کرد)
    از نکات جالبش این بود که الان لپ تاپم تبدیل به یه تلفن همراه هم شده و زنگ زدن و اس ام اس و ... همه رو داره (ولی خب تنها ایرادش همون آنتن دهی ضیفه که باید ببینم با کابل بهتر می شه یا نه)
    ممنون از راهنماییت

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

راستش دیشب گرفتم، دی لینک مدل DWM-156 75 تومان
    اولش یه کم دردسر داشت اما از چیزی که انتظار داشتم بهتره
    منم واسه بیرون از خونه می خوام، یه کم پینگش بالاست اما سرعت دانلودش تا 21 کیلو بایت رفت و وبگردیش هم خیلی خوبه
    با گوشی تست کردم هم سرعت خوبی نداشت هم خیلی قطع می شد. تازه گوشی منم با یو اس بی شارژ می شه و این حوری به باتری آسیب می رسید (با بلوتوث به سختی ارتباط برقرار می کرد)
    از نکات جالبش این بود که الان لپ تاپم تبدیل به یه تلفن همراه هم شده و زنگ زدن و اس ام اس و ... همه رو داره (ولی خب تنها ایرادش همون آنتن دهی ضیفه که باید ببینم با کابل بهتر می شه یا نه)
    ممنون از راهنماییت
    مودم خوبی خريدی خوبيش اينه كه ميتونی رايتل هم بندازی توش چون 3G رو هم ساپورت ميكنه. ولی خوب 75 تومن هزينه برای اين اينترنت داغون ايرانسل فايده نداره فك كنم

9. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آره 3G هم ساپورت می کنه اما فکر نمی کنم به این زودی حتی همون رایتل 3G ارائه کنه
    تازه مکالمه ی تصویری هم داره، اگه 3G هم بذارن دیگه خدا می دونه قیمت سیم کارتش چفدر می شه
    75 واقعا زیاده اما بقیه هم تو همین رنج قیمت بودن
    ولی خب سرعت وبگردیش راضی کننده بود، فقط به درد دانلود نمی خوره

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

منم چند وقتیه همین DWM-156 گرفتم . به نظرم سرعتش بستگی به مکان داره چون توی خونه سرعتش خیلی پایینه و سرکار که میرم سرعتش بالاست و اکثر مواقع سرعت دانلودش بالای 20 هست .

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم

این درسته که سرعت اینترنت ایرانسل از همراه اول بیشتره ؟؟؟؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم

این درسته که سرعت اینترنت ایرانسل از همراه اول بیشتره ؟؟؟؟
    اره بیشتره چون ایرانسل اکثرا فناوری EDGE دارن ولی همراه اول بیشتر GPRS هست

14. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •