More>Status>Cda
از اینجا میتونید cda خودتون یا همون ورژن گوشیتونو پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
More>Status>Cda
از اینجا میتونید cda خودتون یا همون ورژن گوشیتونو پیدا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Re Z a; 06-11-2008 at 17:28.
من قبل از p1 گوشیم p990 بود که 1 قاب خریدم براش 50 تومان البته باید بیشتر چونه میزدی دولفین جاناما بنظر من خوب گرفتی
یه سوال میخوام بپرسم مسخره نکنیدا...
این پایه رومیزی گوشی هستا ، اگه در آن واحد هم شارژر و هم کابل یو اس بی بهش وصل باشه و گوشی را بزاریم روش برای گوشی مشکلی پیش نمیاد؟ چون با هر دو تاش شارژ میشه.
دیگه اینکه وقتی کابل شارژر را بهش وصل میکنیم اون چراغ سبزه روشن میشه ، اگه همیشه بزاریم شارژر در حالی که توی برقه به پایه هم وصل باشه این چراغه نمیسوزه یا مشکل دیگه ای؟
چون توی گوشی قبلیم شارژر همیشه به برق وصل بود و من هر وقت میخواستم گوشی را شارژ کنم کابل را وصل میکردم به گوشی .
سلام به همه بالاخره عضو شدم
من خیلی وقته این تاپیک رو میخونم
راستی لطفا اگه کسی جایی برای استفاده از وایرلس مجانی میشناسه بگه
نه آقا چه سوختنی چه مشکلی نه دوست عزیز نمی سوزه خیالت راحت !!اگه سوخت
میری یه نوشو میخری
ولی در کل هرچی حساس باشی بدتره..
سلام به دوستان.
خیلی وقته اینجا نیومدم!!!!!!!!
یه هدفون با کیفیت با کنترل کسی سراغ داره که با p1 سازگار باشه!!؟؟
فکر کنم ساده ترینش همونی باشه که روی W950 هست و بهتر از اون هم هدفونهای استریو بیسیم هستن.همگی به خوبی سازگار هستن.
تبریک میگم عضویتت رودوست عزیز اگه تا اینجا خونده باشی 100% باید به جوابت میرسیدی ! اما خوب عیبی نداره
شما مکانهایی مانند فرودگاهها , بانک ها , بعضی از فروشگاههای بزرگ , پاساژهای کامپیوتر...
میتونید استفاده کنید .
تبریک میگم عضویتت رودوست عزیز اگه تا اینجا خونده باشی 100% باید به جوابت میرسیدی ! اما خوب عیبی نداره
شما مکانهایی مانند فرودگاهها , بانک ها , بعضی از فروشگاههای بزرگ , پاساژهای کامپیوتر...
میتونید استفاده کنید .
[/quote]
1مرسی از تبریکتون
2البته که خوندم ولی منظورم جای مشخصی بود یعنی اسم پاساژ یا هرجایی که این سرویس رو داشته باشه
البته زیاد مهم نیست فقط میخواستم امتحان کرده باشم .
در هر حال ممنون
گوشیمو پنجشنبه دزدیننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننحالا امروز باید برم شورای حل اختلاف ببینم چی میشهههههههههههه بچه ها دعا کنین پیدا بشه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)