چرا یه adsl نمیگیری خیال خودتو راحت نمیکنی؟
![]()
چرا یه adsl نمیگیری خیال خودتو راحت نمیکنی؟
![]()
روی موبایل مگه میشه adsl داشت !!!
ما روی موبایل داریم .
من فکر کردم مثل خیلی ها به جای ADSL دارین از اج استفاده میکنین
من که روی موبایل برای چت استفاده میکنم راضیم
نه بابا مگه میشه
6 کیلومتر با مرکز استان فاصله دارم اونوقت هیچ کدوم از شرکت های adsl تو منطقه ی ما خدمات نمیدن.به هر کی میگی باورش نمیشه.![]()
واقعا ؟؟؟؟
کدوم شهر هستید؟
اگه وایمکس پوشش داره از وایمکس استفاده کنید من که از پینگش خیلی راضیم البته تو تبریز من که ازش راضیم با اینکه تو منطقه ما پوشش یکم ضعیف تر از جاهای دیگه شهره ولی با این حال پینگ گوگلش 170 بود![]()
سلام
من تو استان بوشهر هستم نزدیک گناوه و جی پی آر اس ایرانسل سرعت دانلودش حدود 5 کیلو هست و نمی دونم واقعا چه کار کنم و حداقل به سرعت 20 تا 30 کیلو نیاز دارم
از کجا بدونم تحت پوشش edge هست یا نه؟؟؟
adsl هم سرعتش همینه و قیمتش هم تازه بیشتره !!!
با تشکر
اگه موقع وصل شدن تو گوشی علامت E بیاد با اج وصل شدید ولی اگه G بیاد با GPRS وصل شدید که اگه با این حالت وصل بشه تحت پوشش اج نیستنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
اينو كه مي دونم
الان گوشي E رو نشون مي ده ولي وقتي با گوشي وصل كردم به كامپيوتر و رفتم تو اينترنت ديدم سرعت اينترنت حدود نهايتا 10 كيلو بود و اعصاب خردي
بايد چه كار كرد؟؟؟ مشكل از چيه؟؟؟
با تشكر
سلامنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به دکل اون منطقه داره همه جا اینطوریه یه جا یه دکل سرعت بالای 20 میده یه جا من رفتم 500 متر بالاتر نزدیک یه دکل دیگه سرعت شد به زور 2 کیلوبایت! کلا سیستم ایرانسل اینطوریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)