اقا تو تمرين كدوم قسمت بايد رفت اچيومنت باز كرد؟
بخش زیادی از اچیومنت ها رو نمیشه تو بخش تمرینی گرفت
اچیومنت هارو باید تو بازی های واقعی مثل دوستانه و کریر و Be A Pro و آنلاین گرفت![]()
آقا دم شما گرم
درست شد
هیچ راهی نداره که تو قسمت create tournoment یا career mode تیمارو ما بازی نکنیم؟؟؟ یعنی ترکیب بچینیم یه جورایی مربی گری کنیم. بازی های مربی گری گرافیک افتضاحی دارن ، اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید.
کسی راجع به این پچ چیزی می دونه؟
FIFA 12 Career Tournament Mode Editor نصبش کردم تو فولدر فیفا ولی اجرا نمی شه ، به خاطر کرکه ؟؟؟
سلام
چند تا نقص دیگه تو فیفا دیدم که دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
یکی زمانی که من در موقع حمله هستم مثلا دو تا بازیکن دارم که یکیش در موقعیت آفساید هست و دیگری نیست وقتی پاس رو به جهت اونی که تو آفساید نیست میگیرم و پاس میدم اون یکی میاد و توپ رو میگیره و آفساید میشه
یا زمانی که تو حمله پاس میدم در حالی که بازیکنم داره میاد توپ رو بگیره یهو مدافع حریف مثل برق از پشت بازیکنم میاد بیرون و به اصطلاح توپ ربایی میکنه ولی سرعتش و عملکردش غیر طبیعیه
یا بعضی مواقع وقتی لب خط پاس میدم به محض اینکه کمی دسته یا همون بازیکن رو کمی اشتیباه تکون بدم بازیکنم به سمت دیگه میره و توپ رو بیخیال میشه
یا وقتی توپ رو از حریف میگیری بلافاصله بر میگرده و توپ رو همونجا دقیقا سریع ازت میگیره
فکر کنم اونها به جای اینکه هوش مصنوعی بازی رو بالا ببرن اومدن از هوش مصنوعی بازیکنای یوزر که ما باشیم از اونهایی که کنترلش دست ما نیست کم کردن تا تیم ما بیشتر صوتی بده و سی پی یو بهتر کار کنه
در هر حال بازی قشنگیه و من معتادش شدم ولی خیلی رو اعصاب راه میره امیدوارم
فیفا نخواد بازیش رو با این نقصها بده بیرون و فقط بخواد سالهای بعد همین نقصها رو فقط بر طرف کنه و توجیه عملکردش کنه
راستی این دیگه چه نوع فیفایی کمی توضیح میدید در باره این نسخه Fifa Street
بلکه تحولات بیشتری در بازی ارائه بده
شرمنده زیاد نوشتم
Last edited by sabar; 22-02-2012 at 23:45.
سلام
1. اگه خودتون جلوتر از اون بازیکنی باشید که بهش پاس میدید ، آفساید گرفته نمیشه ولی اگه ازش عقب باشید و پاس بدید آفساید میگیره.
2. خیلی وقته فیفا اینجوریه و کنترل همه چیز دست خودتونه و همه چیز به خودتون و نحوه بازی کردنتون بستگی داره.
3. دقیقا متوجه این گزینه نشدم ببخشید![]()
سلام من چند روز پيش فيفا 12 رو گرفتم تا يه امتحاني كرده باشم ولي اصلا بالا نيومد يعني يه ساعت مي كشيد تا بازيكن موقع شروع و تمرين حركت كنه يعني من تا الا هيچ بازي اي نديدم كه تو كامپيوترم چنين كند حركت كنه ولي پي اس مديوم و لاوش به خوبي بازي مي كنم سيستمم اينه:
ram 2 gig
cpu 2.71
cart grafhic geforce 7025/nforcea
اگه یکی جواب مارو بده ممنون میشم.من نمیتونم زبون گزارشگرو عوض کنم. کسی نمیدونه چجوری باید اینکارو کنم؟ تو ستینگ که میرم قسمت لنگوایج اصلا عوض نمیشه.
1.اره مشکل اساسی هستش موقع حمله . تنها راهش اینه که پاس رو روی منوال بزاری . چون سیستم assisted بازی واقعا ضعیفه .
2.اره اینو موافقم . خیلی غیر طبیعیه . یعنی طبیعیه ولی تو فیفا نباید همچین چیزی باشه . چون سرعت تا وقتی نشونه از این بازیکن به بازیکن بعدی سوییچ بشه طرف سریع تر به توپ میرسه .
3.اینو نفهمیدم منظورت چیه
4.میدونی اصلا اومدن دفاع تاکتیکال رو گذاشتن که از همچین چیزی جلوگیری بشه . ولی انگار نه انگار . روی طرف تکل میزنی یا خودت میخوری زمین یا بعد از گرفتن تو طرف دوباره توپ رو میگیره . حتی اگه روی زمین افتاده باشه .
هوش مصنوعی هم تقریبا اینجوریه . یعنی کمی هوش مصنوعی بازیکنهای حریف میره بالا و کمی هم سرعت عملشون . هوش مصنوعی تیم خودی در هر درجه سختی کاملا ...یده .
در واقع فیفا اومده سختیش رو مثل بازیهای دیگه که مثلا دمیج بیشتری میخوری یا سرعت حریف بیشتره یا قدرتش بیشتره کرده و نیومده خیلی روی هوش مصنوعی کار کنه .
من خودم بالشخصه تمام گلهایی که میخورم ناشی از سوتی دادن بازیکنهای خودیه .
نمونه اش همین چند دقیقه پیش بازی اولم با رئال رو 2-3 باختم .
گل اول والدز موقع سانتر خودش بدون اینکه من بیارمش اومد جلو و توپ رو مشت کرد تو کله کاکا و اونهم زد تو دروازه . در حالی که اگه ولش میکرد پویول اماده بود توپ رو دور کنه .
یه باگ هم تو بازی دوم دیدم که موقع امار بازی من 3 تا گل زده بودم ولی تعداد شوت تو دروازه رو زده بود 2 تا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)