help me................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
help me................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اساتید من میخوم برای تبلتم از سرویسهای ایرانسل استفاده کنم الان رفتم دیدم دو طرح داره یکی رو نوشته بسته های GPRS ایرانسل با سرعت ۲ برابر یکی دیگه رو نوشته شارژ ویژه gprs
حالا کدومش رو بگیرم؟ برای سیم اعتباری میخوام!!!!
واقعا نوع فعال سازی تو سرعت فرق میکنه چون تو جداولش دیدم قیمت وحجماش فرق میکنه!!!
هیچ کدوم از طرح ها هیچ تفاوتی در سرعت ندارند!!!
تفاوت دو بسته در حجم استفاده از اون ها هست اگه به مقابسه بکنی مقدار مصرفی که میتونید در شارژ GPRS داشته باشی بیشتر از بسته های GPRS ایرانسل با سرعت ۲ برابر هست.
سلام
دوستان اگه 2 گیگ ماهانه رو توی یک ماه دانلود نکنم برای ماه بعد نگه میداره یا میپره؟ لطفا سریعتر جواب بدین چون دو روز بیشتر وقت ندارم
نه نگه نمیداره
اقا عجب سرعتی داره E ایرانسل . من ابادان هستم که تو محلمون و در خونه سرعت دانلود حدود 20 هست ولی در محل کارم که بیرون شهر هست دانلود بین 30 تا 60هست که عالیه من به شدت راضیم سر کار با تبلت 10.1 سامسونگ خیلی جواب میده حدود اینترنت 512 ADSL میشه !!!!
اقا اين ايرانسل خيلي دزده
امروز برام اين مسيج رو داد
فعال كردم ديتا رو روي گوشيم كل شارژم پريد
Sent from Tapatalk
سلام
یه سوال داشتم
وقتی طرح یه ماه میزنیم , ساعات هم رایگان داریم؟ یا نه 2گیگ مورد نظر برای تمام ساعاته یه ماهه؟
کد 145 شارژ ویژه اینترنت هست که تنوع بیشتری داره و خط شما مستقیم برای اینرتنت شارژ میشه! یعنی شما نیاز نیست کارت شارژ خریداری شده رو اول شارژ کنی بعد در خواست بسته کنی ، با این روش حساب شما مستقیم شارژ میشه!
با 700 تماس بگیر. (یک اشتباه کوچک که قابل حل هست رو لطفا دزدی قلمداد نکنید!)
خیر ساعت رایگان نداره بسته مورد نطر بری تمام مدت فعال سازی بسته هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)