تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 65 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شرایط صعود کلا خیلی پیچیده شد و البته به ضرر ما!
    اگه نریم مرحله بعد ، من ترجیح می دادم حذف بشیم تا بریم لیگ اروپا ! ولی متاسفانه این شرایط نیست ظاهرا. آیندهوون که زسکا رو می بره و میشه 10 امتیازی. این یعنی ما عملا هیچ چاره ای جز بردن ولفسبورگ که الان تیم سوم لیگ المان هست نداریم ! حالا اصلا تیم مقابل هافن هایم ! ما سبک بازیمون مشکل داره یعنی مشکل ما عملا از خودمون هست نه از حریفان ! نمی دونم والا. فن خال که تا آخر فصل آش کشک خالست ، امیدوارم یه جانشین خوب واسش پیدا بشه تا اون موقع !

2. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تایید تمام صحبتهای دوستان
    +
    من دیگه به فلینی واقعا آلرژی پیدا کردم.هر وقت می خواد بیاد تو می خوام با کله برم تو دیوار.هر وقت توپ بهش میرسه %99 یا در آفساید هست یا خطا میکنه.کلا فقط یه گل زد اونم به بروژ از فاصله 4 متری در باقی مواقع فقط بازی رو 10 به 12 میکنه.کاش همین زمستون لااقل بخاطر دستمزد بالاش از تیم جدا بشه.

فنخال هم که همیشه میگه بازیکنانمون بد بودند و انگار نه انگار که مسئول اول نتایج فنی هست.یکبار نشده خودش رو مقصر بدونه.

تماشاگران انگلیسی هم که صبر ایوب دارند.در بازی دیشب نه تشویق کردند و نه اعتراض البته سکوتشون به نشانه اعتراض هم میتونه باشه و کل بازی هواداران psv استادیو رو در دست گرفته بودند.فقط دلم به حال بلیند سوخت که توسط هواداران psv با سوت زدنشون تحقیر میشد اونم در اولدترافورد.

با این نتایج تغییر مربی لااقل در پایان فصل شاید محتمل باشه اگر گلیزرها هم بدنبال موفقیت بیشتر باشند و از طرفی بتونند گواردیولا رو از چنگ بایرن دربیارند.فعلا همه چیز مبهم خواهد بود و برای سومین سال پیاپی باید خون به دل بمونیم.

پ.ن:ویلسون بصورت قرضی تا پایان فصل به برایتون رفت.
    نمی خوام از احتمال خرید مهاجم صحبت کنم چون الان بهترین مهاجمان هم به تیم بیان وضعیت فرقی نخواهد کرد.
    Last edited by mohammad_87; 27-11-2015 at 00:52.

4. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

امروز شایعاتی بود مبنی بر اینکه احتمال داره آلگری، سرمربی کنونی یوونتوس جانشین فن خال بشه.
    از این به بعد از این شایعات زیاد خواهیم شنید چون به وضوح عملکرد منچستر و فن خال خیلی مورد انتقاد هست. چقدر سرمربی بعدی مهمه ! ببینیم آخر این نیمکت ما گمشده خودش رو پیدا می کنه یا نه

6. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان،
    فکر می‌کنم حدودا دو سالی میشه که توی تاپیک‌های منچستر فعالیتی نداشتم و پستی ندادم! اول از همه بگم علت عدم فعالیتم نتایج تیم اصلا نبوده و نیست و بیشتر به خاطر مسائل شخصی و کمی دپرس بودن در کل توی هیچ جا حال و حوصله‌ی فعالیت رو نداشته و روحیه‌ نداشتم در کل.
    به طور کلی پست‌های دوستان رو هر از چند مدتی یک بار می‌خوندم و همین الانم می‌خونم. نظرات دوستان واقعا خیلی بهتر از نظرات بقیه‌ی افراد در وب‌سایت‌های دیگه هست. در مورد تیم اگر بخوام نظر بدم به نظر من مشکل اساسی تیم الان نبود یک رهبر به معنای واقعی کلمه هست. الان اگر فن‌خال رو بالای بالا در نظر بگیریم، اصلا نمی‌تونم این شخص رو به عنوان یک رهبر در تیم قبول کنم. فکر می‌کنم بازیکن‌ها زیاد ازش حساب نمی‌برن و رابطه‌ی خوبی با همدیگه ندارن حالا هرچی هم می‌خوان توی رسانه‌ها برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی و خدایی نکرده لج‌بازی ایشون بگن.
    به نظر من نرفتن به مرحله‌ی بعد لیگ قهرمانان اروپا می‌تونه بهانه‌ی خیلی خوبی باشه که فن‌خال از تیم اخراج بشه هرچند الان زمان مناسبی نیست. بهترین راه حل اینه که تا پایان فصل ( حتی مثل مویس قبل از پایان فصل در صورت نتیجه نگرفتن) فن خال از تیم بیرون بره و مربی توی تیم بیاد که بدونیم می‌تونه خودش را با انگلیس بسازه.
    با وضع فعلی تیم به جایی نمی‌رسه و نخواهید رسید.
    پ.ن: همونطور که گفتم به خاطر برخی از مشکلات تمامی بازی‌های تیم رو ندیدم ولی تمامی اخبار رو دنبال کردم.
    پ.ن 2: یک تشکر ویژه از محمد عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @) دارم که بهم پیام داد و احولم رو جویا شد.

8. 10 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مارکوس روخو مصدوم شد

مارکوس روخو در تمرینات منچستر یونایتد دچار مصدومیت از ناحیه شانه شد.
    روخو که سال گذشته در دربی شهر منچستر دچار شکستگی شانه شد به نظر می رسد آسیب گذشته دوباره به سراغ وی آمده است، او در تمرینات شیاطین سرخ دچار مصدومیت جدی شد و نتوانست به تمرینات ادامه دهد، انتظار می رود لوئیس فان خال فردا در نشست خبری خود زمان دوری دقیق روخو از میادین را اعلام نماید.
    لوکا شاو، هررا، فیل جونز، والنسیا از دیگر مصدومان منچستر یونایتد می باشند.

10. 10 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

گویا رونی هم مصدوم شده و به بازی فردا نمیرسه.
    تلبته مصدومیتش از ناحیه زانو هست و جدی نیست.

12. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

وین رونی دیدار با وستهام را از دست داد

تیم فوتبال منچستریونایتد در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر انگلیس از ساعت 18:30 فردا (شنبه) پذیرای وستهام خواهد بود، اما برای این بازی کاپیتان خودش را در اختیار نخواهد داشت. وین رونی در جریان آخرین دیدار تیمش مقابل لسترسیتی که به تساوی یک بر یک انجامید دچار مصدمیت شد و در دقیقه 68 جای خود را به ممفیس دپای داد.

لوئیز فن‌خال در آستانه بازی شاگردانش برابر وستهام به شبکه تلویزیونی «MUTV» گفت: مصدومیت وین رونی بدتر از آن چیزی بود که ما تصورش را می‌کردیم. آسیب‌دیدگی او نسبتاً شدید است. به هر حال باید به وین فرصت تمرین کردن را بدهیم تا قوزک پایش بهبود یابد و قویتر شود. نمی‌توانم بگویم که رونی چه مدت از میادین به دور خواهد بود چون پزشک تیم باید در این خصوص تصمیم بگیرد. رونی تمرینات ریکاوری خود را تا کنون به خوبی انجام داده است.

وی در ادامه در خصوص وضعیت بازیکنان دیگر تیمش اظهار داشت: روخو در تمرینات همانند سال گذشته از ناحیه کتف آسیب دید. این بدشانسی محض است چرا که او در پست لوک شاو بازی می‌کرد، از این رو به مشکل اساسی خورده‌ایم. جسی لینگارد هم به تمرینات بازگشته که این خبر خوبی است. فیل جونز هم همچنان مصدوم است و بنابراین ما 6 بازیکن مصدوم در ترکیب‌مان داریم.

سرمربی هلندی شیاطین سرخ عنوان کرد: یک هفته پس از هفته پیش‌رو ما دو هفته فرصت ریکاوری بیشتر داریم. این هفته هم دو روز به بازیکنام استراحت دادم چون فکر کردم آنها نیاز ضروری به استراحت دارند.

14. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان،
    فکر می‌کنم حدودا دو سالی میشه که توی تاپیک‌های منچستر فعالیتی نداشتم و پستی ندادم! اول از همه بگم علت عدم فعالیتم نتایج تیم اصلا نبوده و نیست و بیشتر به خاطر مسائل شخصی و کمی دپرس بودن در کل توی هیچ جا حال و حوصله‌ی فعالیت رو نداشته و روحیه‌ نداشتم در کل.
    به طور کلی پست‌های دوستان رو هر از چند مدتی یک بار می‌خوندم و همین الانم می‌خونم. نظرات دوستان واقعا خیلی بهتر از نظرات بقیه‌ی افراد در وب‌سایت‌های دیگه هست. در مورد تیم اگر بخوام نظر بدم به نظر من مشکل اساسی تیم الان نبود یک رهبر به معنای واقعی کلمه هست. الان اگر فن‌خال رو بالای بالا در نظر بگیریم، اصلا نمی‌تونم این شخص رو به عنوان یک رهبر در تیم قبول کنم. فکر می‌کنم بازیکن‌ها زیاد ازش حساب نمی‌برن و رابطه‌ی خوبی با همدیگه ندارن حالا هرچی هم می‌خوان توی رسانه‌ها برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی و خدایی نکرده لج‌بازی ایشون بگن.
    به نظر من نرفتن به مرحله‌ی بعد لیگ قهرمانان اروپا می‌تونه بهانه‌ی خیلی خوبی باشه که فن‌خال از تیم اخراج بشه هرچند الان زمان مناسبی نیست. بهترین راه حل اینه که تا پایان فصل ( حتی مثل مویس قبل از پایان فصل در صورت نتیجه نگرفتن) فن خال از تیم بیرون بره و مربی توی تیم بیاد که بدونیم می‌تونه خودش را با انگلیس بسازه.
    با وضع فعلی تیم به جایی نمی‌رسه و نخواهید رسید.
    پ.ن: همونطور که گفتم به خاطر برخی از مشکلات تمامی بازی‌های تیم رو ندیدم ولی تمامی اخبار رو دنبال کردم.
    پ.ن 2: یک تشکر ویژه از محمد عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @) دارم که بهم پیام داد و احولم رو جویا شد.
    ایشالا از این به بعد یه منچستری فعال باشی

فن خال قاطعیت داره و اتفاقا این قاطعیت به نوعی بیش از حد هست ! و این باعث شده که رابطش با بازیکنان چندان دوستانه نباشه. البته به خودیه خود این موضوع مشکل نیست، ولی مشکل از اونجا شروع میشه که رویه عملکرد بازیکنان و تیم تاثیر می ذاره. این همون دلیلی هست که باعث میشه بازیکنان نتونن از بحران های خودشون خارج بشن، یعنی سرمربی که فن خال باشه اونطور که باید و شاید به عنوان یه سرمربی نمی تونه به بازیکن کمک کنه که از افت خارج بشه. هر چند بازیکنان مصاحبه می کنن و میگن که با فن خال مشکلی ندارن ولی فکر می کنم در پشت پرده واقعیت چیز دیگه ای باشه.

خیلی بعیده که فن خال این فصل اخراج بشه، در هر شرایطی احتمالا فن خال تا آخر فصل سرمربی خواهد بود، به نوعی تا آخر فصل تحمل خواهد شد.

16. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چقدر یه تیم میتونه مزخرف بازی کنه آخه

- - - Updated - - -

چقدر یه تیم میتونه مزخرف بازی کنه آخه

18. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دو امتیاز دیگه برای جناب فن خال !! این بازی پیشرفت داشتیم و از همون اول با پلن بی (فلینی) بازی رو شروع کردیم !!
    جسته و گریخته بازی رو دیدم از جمله موقعیتی که فلینی در شش قدم از دست داد !

اگه چلسی حال و روزش این نبود ، تاتنهام اوایل بهتر نتیجه می گرفت و کلوپ زودتر به لیورپول اضافه شده بود الان رتبه ای بهتر از 6 و 7 نداشتیم ! البته هنوز هم دیر نیست، احتمالا تا چند هفته دیگه به همون رتبه ها هم نزول می کنیم ! دیگه تویه خونه هم نمی تونیم ببریم !

دوستان سقف آرزوها رو بیارید رویه همون سهمیه آخر لیگ برتر برای لیگ قهرمانان !

20. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •