سلام خدمت تمامی دوستان،
فکر میکنم حدودا دو سالی میشه که توی تاپیکهای منچستر فعالیتی نداشتم و پستی ندادم! اول از همه بگم علت عدم فعالیتم نتایج تیم اصلا نبوده و نیست و بیشتر به خاطر مسائل شخصی و کمی دپرس بودن در کل توی هیچ جا حال و حوصلهی فعالیت رو نداشته و روحیه نداشتم در کل.
به طور کلی پستهای دوستان رو هر از چند مدتی یک بار میخوندم و همین الانم میخونم. نظرات دوستان واقعا خیلی بهتر از نظرات بقیهی افراد در وبسایتهای دیگه هست. در مورد تیم اگر بخوام نظر بدم به نظر من مشکل اساسی تیم الان نبود یک رهبر به معنای واقعی کلمه هست. الان اگر فنخال رو بالای بالا در نظر بگیریم، اصلا نمیتونم این شخص رو به عنوان یک رهبر در تیم قبول کنم. فکر میکنم بازیکنها زیاد ازش حساب نمیبرن و رابطهی خوبی با همدیگه ندارن حالا هرچی هم میخوان توی رسانهها برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی و خدایی نکرده لجبازی ایشون بگن.
به نظر من نرفتن به مرحلهی بعد لیگ قهرمانان اروپا میتونه بهانهی خیلی خوبی باشه که فنخال از تیم اخراج بشه هرچند الان زمان مناسبی نیست. بهترین راه حل اینه که تا پایان فصل ( حتی مثل مویس قبل از پایان فصل در صورت نتیجه نگرفتن) فن خال از تیم بیرون بره و مربی توی تیم بیاد که بدونیم میتونه خودش را با انگلیس بسازه.
با وضع فعلی تیم به جایی نمیرسه و نخواهید رسید.
پ.ن: همونطور که گفتم به خاطر برخی از مشکلات تمامی بازیهای تیم رو ندیدم ولی تمامی اخبار رو دنبال کردم.
پ.ن 2: یک تشکر ویژه از محمد عزیز (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@) دارم که بهم پیام داد و احولم رو جویا شد.