چرا بابا. همه با زیرنویس مشکل دارن ولی دیگه بیخیال شدیم![]()
چرا بابا. همه با زیرنویس مشکل دارن ولی دیگه بیخیال شدیم![]()
ممنون از جواب دوستمون
از دوستان عزیز که این مدل رو دارند فیلم سه بعدی (MP4)با یو اس بی نگا کردند؟
اگه کردند کدوم ورژن روی تلویزیونشون هست
واقعا یعنی هیچ راهی برای اجرای زیرنویس نیست ؟
3.500 دادیم tv . یه زیرنویس نمیتونه بخونه ؟ کیفیت صفحه نمایشش هم که خیلی خوب نیست.
واقعا پشیمونم از خرید این tv چون اصلا امکاناتش خوب نیست f7770 خیلی بهتر بود
Last edited by mohammad varaste; 26-03-2014 at 22:52.
شما این رو باید به کسانی گوشزد کنید بی منطق از برند سونی حمایت میکنن
w804 اصلا tv ای در حد نام سونی نیست.
Bebakhshid, keyboard e Farsi nadaram, majbur shodam injuri benevisam
Etefghan kheili kheili ham khub o ba keyfiyate
Doroste ke ba zirnevis moshkel dare vali khob keyfiate tasviresh ke harf nadare. Ma az tv tasvir mikhaym na play o game o web o ...
Bashe ina khube haaaaaaaa, kesi monkeresh nis vali khob vazifeye asliye tv eraeye tasvire khub o ba keyfiate
این tv در بحث کیفیت تصویر در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره دوست من
خب رقباش کدوما هستن؟
من که چن وقته دارم استفاده میکنم و خیلی خیلی هم راضی هستم. به نظر من هم خیلی از ال جی و سامسونگ سر تره
با سلام و سپاس
تقریبا " 2 ماهه این تلویزیون رو دارم تو مقایسه ای که کردم به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره البته تصویرش امکاناتش هم در حد تلویزیون خوبه
توی بازدید های عید خیلی به تلویزیونهای فک و فامیل دقت میکردم اتفاقا" یکی از اقوام به تازگی سامسونگ سری 6 خریده بود دقیقا" با قیمت سونی 804 یکی بود من تصویرش رو دیدم خندم گرفت یه تصویر مات و مزخرف سرد و بی روح چهره ها مصنوعی رنگ ها غیر طبیعی و ....ملت دلشون خوشه تلویزیون خریدن - بحث ساپورت فارسی هم درسته الان فیلیپس با قیمت 6.5 میلیون حتی منو هاش هم فارسی نیست دلیل بر بد بودن نیست
در هر صورت هر برندی که شما دوست داشته باشید بهترینه اما تو قیمت و رنج یکسان سونی 804 عالیه در مقایسه با سامسونگ و الجی و ... مضاف بر اینکه سونی رو معمولا" با فیلیپس و شارپ مقایسه میکنند نه با سامسونگ و الجی و ... ضمن اینکه تلویزیون منتخب جام جهانی 2014 هم هست و این انتخاب رو احتمالا" ما انجام ندادیم
ممنون
f6850.......7770......la860........
lمعمولا افرادی که یک tv خریداری میکن هیچ جوره حاض نیستن تا مدت ها ضعف هاش رو بپذیرن و جالب اینجاست به همه هم همون مدل که خودشون دارن رو پیشنهاد میدن
عزیز w804 کنتراست پایین و عمق رنگ سیاه نامناسبی داره
با سلام و سپاس
خب شما سامسونگ یا الجی بگیر کسی شما رو مجبور نکرده یه نگاهی به تایپیک تلویزیون و سیستم های تصویری بندازید پر شده از مشکلات سامسونگ و الجی و متاسفانه روز به روز هم بیشتر میشه تبلیغاتی که این دو تا برند میکنند و به هر طریقی میخوان محصولاتشونا بفروشن و قابلیتهای رویایی و ....که هیچکودومش هم درست کار نمیکنه و مهمتر اینکه عمر محصولات این د و تا برند خیلی کم و کوتاه است
جالبه هر کسی هم میخواد بخره جواب توی اولین سوالش : نسبت به سونی تصویرش چطوریه ؟ من خودم کیفیت تصاویر رو مقایسه کردم و سونی رو انتخاب کردم مطمئن باشید اگر توی این رنج قیمت چیز بهتری رو ببینم و نظرم رو جلب کنه دلیلی نداره تعصب بیجا روی این مدل داشته باشم فروشنده نیستم که بخوام بازارگرمی برند خاصی رو داشته باشم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)