تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 97 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

داره خودمونی میشه nimas2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تو کارتونمون ...زیر پل...

پيش فرض

آقا شما ها ک میگین هی سری دو شاهکاره من تالا 3 سری دیویدی خریدم از سری دوم ولی اجرا نمیشه تو فروم مشکلا نصب و اجرا هم میرم همه لینکای کرک و ایناش پاک شده دیگه کار نمیده ب نظرتون من چجوری میتونم سری دو رو بازی کنم؟ خیلی تو کفشم انقدر همه تعریف میکنن از دومیش
    بین اینا brotherhood واقعا حال داد و الانم ک این سری جدید با ویدیو هایی ک ازش بیرون امده و اون مستند کوچیکی ک از ساختش پخش کردن معلومه ک خیلی قراره حال بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

Eurogamer Portugal : 90
    Eurogamer Spain : 90
    Giant Bomb :80

میانگین متا همچنان 85 از 46 نقد ثبت شده.

3. 4 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سری II?
    من که راحت نصب کردم این بازیو
    خیلی راحت
    نصب کردم یه کرک کپی کردم درست شد
    خوب منم help رو دقیق دنبال میکنم اما نمیشه ک نمیشه
    میشه بگین کرکش کجا بود از کجا آوردین تا منم بازی کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نصب این بازی خیلی پیچیدس من خودم کو__نم پاره شد تا نصبش کردم اگه help داره با دقت تا آخر بخون چون کارای عجیب و غریبی توش داره.
    نصب این بازی به حرفه ای بودن ربطی نداره.کارای عجیب و غریبی داره که من تو 9 سال گیمر بودنم ندیده بودم.
    خب تهش بالاخره چیکار کردی ک شد؟!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب منم help رو دقیق دنبال میکنم اما نمیشه ک نمیشه
    میشه بگین کرکش کجا بود از کجا آوردین تا منم بازی کنم؟
    کرک کجا میخواد باشه؟
    تو dvd دیگه
    ولی خدایی تا الان بهترینش ii بوده
    iii رو باید دید چیه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اتزیو...: ( زمانی که من مرد جوانی بودم ، من ازادی داشتم اما نمی تونستم ببینمش ، من زمان داشتم اما متوجهش نبودم ، من عشق داشتم اما نتونستم احساسش کنم و حال در اخرین لحظات عمر مفهوم این سه کلمه رو درک میکنم ((عشق ، ازادی ، زمان))

* سخنان Ezio auditore در لحظات پایانی عمر *

سومین قسمت شماره دار و پنجمین قسمت از مجموع سری مجموعه های Assassin's Creed رو تموم کردم

عنوانی در سطح این بازی با داستان قوی خودش موضوعات مختلفی رو باز گو کرد که بسیار پیچیده و د رعین حال هیجان انگیز و جالب بوده این داستان رفته رفته بازتر شده و نکات ریز و درشت زیادی رو برامون بازگو کرد
    نکاتی که سوای مبحث اصلی سرگرمی بازی روایتی چند منظوره ای رو در بر داشت حالا با استنباط هر شخص
    قسمت سوم این سری نیز داستان و مقوله ای خیلی جالب رو داشته و هر بار بعد تموم کردن این سری از بازی ها به فکر فرو میرم و می اندیشم و کم و کیف کار رو بررسی میکنم ..اما این بررسی در حاشیه یک چهار چوب بازی قرار میگیره و گشتردگی مسئله خیلی وارد حاشیه میشه برام.
    داستان قسمت سوم در سه حالت برام مورد بررسی قرار میگیره که
    1- شخصیت جدید و دنیای روبروی اون
    2-دزموند و اتفاقات حول اون
    3-داستان کلی بازی که از قسمت اول دنباله اون هستیم

و این بررسی رو در یکی دو نقطه بیان میکنم که در این قسمت شخصیت و پردازش جدید اون به مانند قسمت های قبل و معرفی دو شخصیت فوق العاده الطایر و اتزیو نبود
    شخصیت و منش اساسین حسی داره که باید با توجه به احترامات و اداب و رسوم هایی به کسی داده بشه (البته نه این که اینجا مشکلی هست) و این رفتار و منش ها باعث میشه ارزش این لباس و رفتار اساسینی پابرجا بمونه
    و میشد که با یک 6 ماه تاخیر این پردازش رو نه تنها در خود بازی بلکه در کلیه شخصیت های داخل بازی حفظ و به کار برد
    دیالوگ های داخل بازی بسیار زیبا بوده و قابل تفکر هستن اتفاقات بازی و رویداد جدید دوره انقلاب استقلال امریکا و یاداور فیلم هایی همچون دارو دسته نیویورکی باعث یک حس زیبایی میشد
    اما این حس زیبا درگیر نقص های زیادی شده که باعث لطمه زدن به پیکره اصلی داستان بوده
    هم گیم پلی هم شخصیت ها و روابط میانشون هم گرافیک عواملی هستند که در تلاش قابل توجهی از طرف UBI برای بهتر کردن بازی به چشم میخورن اما متاسفانه دقت کافی توشون نبود و بازی نتونسته اون خلاقیت و نواوری خودشو بروز بده و به چشم بیاره و در اخر هم بازیباز با پیچیدگی داستانی و صحبت هایی عجیب روبرو میشه

Assassin's Creed III همانند اکثر بازی های امسال کلمه ( ای کاش ) رو برا من زیاد به زبون اورد و نقص هاش این کلمه رو واقعا ازم طلب میکرد با این حساب نظر نهایی ممن این طور خواهد بود..:

گیم پلی..: 6.5 (واقعا نبرد های کشتی رانیش احسنت داشت و تحت تاثیر قرار گرفته بودم فقط همین نکته مثبت )

گرافیک...: 7 ( بهتر بود که به جای توجه به تغیر فصل ها یک فصل رو با جزییات بهتر روایت می کردن)

موسیقی و صدا..: 8.5 ( باید گفت استاد جاسپر کارهاش بهتر بود ولی این هم واقعا زیبا هستش ، برخی صداگذاری ها تدوین خوبی نداشتن)

داستان..: 8.2 (در مورد داستان بالا اول کار صحبت کردم )

نمره نهایی...: 7.1

امیدوارم که قسمت بعدی رو در یک فاصله چند ساله بعدی ببینیم با تغییری زیبا که بتونه این داستان زیبا رو با کم ترین نقص برامون به ارمغان بیاره
    Last edited by Layken; 24-11-2012 at 20:31.

8. 14 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

من از قسمت های قبلی بازی اصلا خوشم نیومد هر کدومو یک ساعت بیشتر بازی نکردم. احتمالش هست از این قسمت خوشم بیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Opera-Baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام . نسخه کامپیوتر ایا اومده ؟ اگه اومده باشه میشه معرفی کنین یه سایت برای دانلود

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام بچه ها

من از قسمت های قبلی بازی اصلا خوشم نیومد هر کدومو یک ساعت بیشتر بازی نکردم. احتمالش هست از این قسمت خوشم بیاد؟
    اینو که باید کنسولیا بگن
    ولی اساسینس به نظره من فقط سری II قشنگ بود
    و چون این III هست پس قشنگه
    مگه تریلراشو ندیدی؟

دوستان سلام . نسخه کامپیوتر ایا اومده ؟ اگه اومده باشه میشه معرفی کنین یه سایت برای دانلود
    کامپیوتر رو که از cd فروشیا پرسیدم گفتن تا 6 روز دیگه میاد
    ولی سایتا زدن 9 روز دیگه

12. 5 کاربر از ye adam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

طراحی های جالب ازassasins creed3

14. 4 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •