تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 461 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

1. حرف حساب من اینه که بعضی ها فیفا رو اونقدر بزرگ کردند که PES رو حتی شایسته ی مقایسه هم نمی دونند.
    2. شاید فیفا امتیاز و فروش بالاتری داشته باشه نسبت به رقیبش، اما بزرگی فیفا یک امر نسبی هستش. یعنی نسبت به رقیبش بازی بهتریه، اما نسبت به بازی آرمانی ای که در ذهن منه، بازی بسیار بدیه!
    3. فیفا هم مثل بقیه بازی ها پر از مشکلات ریز و درشته. با این وجود برخی فیفا رو تبدیل کردند به فیفا(ع)
    1-خوب اگه شما دوک نوکم رو بازی هایی مثله کیلزون یا BF یا cod بتونین مقایسه کنین اونوقت این دو تا بازی هم با هم میتونین مقایسه کنین !!!
    2-عزیز همه چیز در این جهان نسبیه !! هیچ چیزی مطلق خوبو بد نیست . بازیی که 10 سال پیش بازیه کاملی بوده الان شاید بسیار بسیار ضعیف ( زیر 1 !!باشه )
    3-با این تعریف هیچ بازیی نمیتونه بزرگ باشه چون هیچ بازی بصورت مطلق بدون مشکل نیست.

2. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام . عکس های کاور فیفا 12 منتشر شد :

عکس جهانی : رونی و کاکا :

عکس نسخه استرالیایی : کاکا و رونی و کاهیل :

عکس نسخه بریتانیا : رونی و ویلشر :

[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

عکس نسخه فرانسوی : رونی و بنزما و مکسس :

عکس نسخه اسپانیایی : ژابی آلونسو و پیکه :

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

عکس نسخه روسی : کاکا و برزوتسکی :

عکس نسخه ایتالیایی : رونی و پاتزینی و مکسس :

Last edited by hosiyar; 29-07-2011 at 20:18.

4. 18 کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

-نمی گم حرف درستی میزنن ولی تقریبا حرف درستی میزنن........این دو تا بازی فاصله بسیار زیادی با هم دارن اگه یک دو سالم pes به این روندش ادامه بده دیگه نمیشه مقایسشون کرد... .
    تا ابد میشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد. جفتشون شبیه سازی فوتبال اند.

2-این که شد یه بحث فلسفی....مشخصه نسبیه......الان بازی مثه halflife2 یا halo با 97 امتیاز و اون همه محبوبیت و ........ سردمدار سبک خودشون و شاید یکی از ستون های چند گانه صنعت بازی هستن ولی هنوزم که هنوز با ایده آل های خود من فاصله دارن(از خیلی جهات) یعنی توقع منو تا حدی میتونن برطرف کنن...... .
    ایده آل های من در مورد شبیه سازی فوتبال همشون دور از دسترس نیستند.
    فیفا با تکنولوژی موجود هم می تونست بازی بهتری باشه.

با این تعریف هیچ بازیی نمیتونه بزرگ باشه چون هیچ بازی بصورت مطلق بدون مشکل نیست.
    با کدام تعریف؟!
    من کجا گفتم که بازی بزرگ = بازی بدون مشکل ؟!
    اصلا بازی بزرگ یعنی چی؟
    اگه فروش و امتیاز بالا به معنای بزرگی است، پس خیلی بازی ها بزرگ اند.
    اگه تعداد طرفداران یک بازی به معنای بزرگی است، پس خیلی بازی ها بزرگ اند.
    اگه ...

بحث اصلی من کوچیکی یا بزرگی فیفا نیست.
    بحث اصلی در مورد اغراق بیش از اندازه در مورد فیفاست و بس.
    Last edited by Yi Yi; 29-07-2011 at 20:35.

6. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13

1. حرف حساب من اینه که بعضی ها فیفا رو اونقدر بزرگ کردند که PES رو حتی شایسته ی مقایسه هم نمی دونند.
    2. شاید فیفا امتیاز و فروش بالاتری داشته باشه نسبت به رقیبش، اما بزرگی فیفا یک امر نسبی هستش. یعنی نسبت به رقیبش بازی بهتریه، اما نسبت به بازی آرمانی ای که در ذهن منه، بازی بسیار بدیه!
    3. فیفا هم مثل بقیه بازی ها پر از مشکلات ریز و درشته. با این وجود برخی فیفا رو تبدیل کردند به فیفا(ع)
    واقعا خوشحال كننده ست وقتى افراد منطقى مثل اين دوستمون در اين گونه مباحث شركت مى كنن (كلا ادما دوست دارن برن زير پرچم يه شركت يا محصول و براش سينه بزنن، كارى هم ندارن كه اون محصول يا برند چه ايرادى داره فقط بايد با شدت هرچه تمام تر در مقابل حريفش دفاع كنن، طرفداراى اپل با مايكروسافت دشمنن، طرفدارى انويديا با ati، طرفدارى فيفا با pes و ...)
    همه رو دعوت مى كنم كه نكته ى دوم متن بالا رو به دقت بخونن.
    ......................
    بعضى از دوستان چنان از بى ايراد بودن فيفا صحبت مى كنن كه ادم شك مى كنه اصلا فيفا بازى كرده باشن
    ديشب داشتم در يورو ليگ (بخش مربى گرى) با يه تيم سه ستاره بازى مى كردم، اين تيم چنان پاسكارى مى كرد كه حتى بارسلونا ى واقعى هم به گرد پاشون نمى رسه، يا بعضى از هافبك و مهاجمانشون چنان دريبل هايى مى زدن كه مسى و رونالدو بايد خوابشو ببينن
    يه ايراد ديگه بگم، در بخش specialities(ويژگى ها) يه ويژگى به نام Tactician وجود داره كه در توضيحاتش نوشته بازيكنانى كه اين ويژگى رو دارن از قدرت بازى خوانى بالايى برخوردارن و مى تونن خط سير پاس ها رو حدس بزنن و به سرعت واكنش نشون بدن و پاس رو قطع كنن( بازيكنان مدافع اين قابليت رو دارن)، اما چيزى كه در عمل مى بينيم اينه كه حتى مدافعان گمنام تيم هاى درجه دو و سه هم اين قابليت رو دارن و به راحتى پاس ها رو قطع مى كنن
    يه باگ هم كه همين ديشب ديدم بازيكن حريف توپ ارسالى من رو با تكل قطع كرد و به كرنر فرستاد اما بازى از دروازه ى حريف شروع شد
    يه مشكل ديگه داورى و اوانتاژهاى اعصاب خورد كنشه، كافيه شما به بازيكن حريف بخورى تا اوانتاژ به نفعش اعلام بشه، اگه وسط زمين داور اوانتاژ بده و حريف تا دم دروازه ات بياد و اونجا توپ رو از دست بده داور بازى رو نگه مى داره و از وسط زمين (محل خطا) اعلام ضربه ى ازاد مى كنه، حالا EA براى اينكه شما رو به مرز جنون برسونه اوانتاژ هاى داور به نفع شما عملا به ضررتون تموم ميشه
    بارها شده كه بازيكن حريف موقعى كه دارم حمله مى كنم روى بازيكنم خطا مى كنه و داور اوانتاژ مى ده، در ادامه يكى ديگه از بازيكنانم در موقعيت تك به تك با دروازه بان قرار مى گيره كه ناگهان داور سوت مى زنه و اعلام ضربه ى ازاد مى كنه
    فيفا بايد اين مشكلات و خيلى مشكلات ديگه رو از بين ببره تا لياقت اين تعريف و تمجيد هاى فن بوى ها رو داشته باشه
    ...............................
    راستى مهره از كاكا سوخته تر پيدا نميشه كه عكسش روى همه ى كاوراست !!!

8. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

atheistboy جان شما یه جوری حرف می زنی کسی ندونه فکر می کنه شما داری ادعای خدایی می کنی همچین می گید فیفا با آرمان من فاصله داره انگار که اگه برسه به حدی که آرمان جنابعالی باشه فیفا می رسه به ته خطش! قبول کن که داری بحث غیر منطقی می کنی فیفا یا هر گیم دیگه ای که ازش تمجید میشه همیشه به خاطر برتریشون به خاطر سایر عناوین هست.
    کیلزون 3 گاد آف وار 3 سرخپوست مرده و ... همگی می توننن میلیون ها برابر بهتر از این باشن مگه میشه واسه نهایت کیفیت و موفقیت یک گیم نهایتی قائل شد و حرف از آرمان زد؟ اونم آرمان یک شخص مثل من یا شما که عددی نیستم! من البته از فعالیت مفید شما نهایت تشکر رو دارم و واقعا ممنون شما هستم بابت اخبار ریز و درشت ولی با این موضع گیری ها تون یه ذره زیر سوال می رید. کسی نمی گه فیفا شده فیفا (ع) ما داریم می گیم فیفا اونقدر با PES فاصله داره که با اینکه میشه مقایسه کرد ولی مضحکه اگه دقت می کردی به حرفم منم نگفتم نمیشه مقایسه کرد من گفتم مضحکه عین صحبت در مورد مقایسه اینکه یه عدد تک رقمی بزرگه یا یه عدد 20 رقمی این واقعا مضحک نیست؟ حالا از حرفم کسی برداشت نکنه که فاصله ساکر و فیفا اینقدره نه اینقدر هم نیست ولی خوب زیاده و جایی که حرف از فیفا در میون باشه ساکر اندازه یه سرگرمی بی نمک هست...
    Last edited by Spaniuly; 30-07-2011 at 08:24.

10. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

atheistboy جان شما یه جوری حرف می زنی کسی ندونه فکر می کنه شما داری ادعای خدایی می کنی همچین می گید فیفا با آرمان من فاصله داره انگار که اگه برسه به حدی که آرمان جنابعالی باشه فیفا می رسه به ته خطش! قبول کن که داری بحث غیر منطقی می کنی فیفا یا هر گیم دیگه ای که ازش تمجید میشه همیشه به خاطر برتریشون به خاطر سایر عناوین هست.
    کیلزون 3 گاد آف وار 3 سرخپوست مرده و ... همگی می توننن میلیون ها برابر بهتر از این باشن مگه میشه واسه نهایت کیفیت و موفقیت یک گیم نهایتی قائل شد و حرف از آرمان زد؟ اونم آرمان یک شخص مثل من یا شما که عددی نیستم! من البته از فعالیت مفید شما نهایت تشکر رو دارم و واقعا ممنون شما هستم بابت اخبار ریز و درشت ولی با این موضع گیری ها تون یه ذره زیر سوال می رید. کسی نمی گه فیفا شده فیفا (ع) ما داریم می گیم فیفا اونقدر با PES فاصله داره که با اینکه میشه مقایسه کرد ولی مضحکه اگه دقت می کردی به حرفم منم نگفتم نمیشه مقایسه کرد من گفتم مضحکه عین صحبت در مورد مقایسه اینکه یه عدد تک رقمی بزگه یا یه عدد 20 رقمی این واقعا مضحک نیست حالا از حرفم برداشت نکنه که فاصله ساکر و فیفا اینقدره نه اینقدر هم نیست ولی خوب زیاده و جایی که حرف از فیفا در میون باشه ساکر اندازه یه سرگرمی بی نمک هست...
    حرفت درسته ،
    فیفا هم اونقدر ها خوب نیست ، ولی مشکل اینه PES خیلی ضعیفه ، دلیل بی رقیب موندن فیفا هم همینه ، نه اینکه فیفا خیلی خوب باشه ، PES هر سال داره یه سری تغییرات جزئی میده که واقعآ تاثیرش زیاد نیست ... PES رو باید از بیخ بسازن

یادش بخیر کونامی یه زمانی Winning Eleven 3 و Winning Eleven 10 (واسه ps1) میزد ... ! حالا چی شده ....

12. 4 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کیلزون 3 گاد آف وار 3 سرخپوست مرده و ... همگی می توننن میلیون ها برابر بهتر از این باشن مگه میشه واسه نهایت کیفیت و موفقیت یک گیم نهایتی قائل شد و حرف از آرمان زد؟ اونم آرمان یک شخص مثل من یا شما که عددی نیستم! من البته از فعالیت مفید شما نهایت تشکر رو دارم و واقعا ممنون شما هستم بابت اخبار ریز و درشت ولی با این موضع گیری ها تون یه ذره زیر سوال می رید. کسی نمی گه فیفا شده فیفا (ع) ما داریم می گیم فیفا اونقدر با PES فاصله داره که با اینکه میشه مقایسه کرد ولی مضحکه اگه دقت می کردی به حرفم منم نگفتم نمیشه مقایسه کرد من گفتم مضحکه عین صحبت در مورد مقایسه اینکه یه عدد تک رقمی بزگه یا یه عدد 20 رقمی این واقعا مضحک نیست حالا از حرفم برداشت نکنه که فاصله ساکر و فیفا اینقدره نه اینقدر هم نیست ولی خوب زیاده و جایی که حرف از فیفا در میون باشه ساکر اندازه یه سرگرمی بی نمک هست...
    برای انتقاد از فیفا و داشتن آرزو و تصور یه شبیه ساز بهتر، حتما نباید خدا باشی!

شاید بهتر بود از کلمه ای بهتر از آرمان استفاده می کردم تا اینقدر سوءتفاهم پیش نیاد.
    آرمان رو برابر بگیرید با انتظارات .
    وقتی گفتم آرمان، منظورم فقط بهترین شبیه سازی فوتبالی که بشر می تونه بسازه نبود! منظورم چیزهای دست یافتنی تری بودند. چیزهایی که دور از دسترس و توان سازندگان فیفا نیستند. چیزهایی که قابل حل اند.

درسته که فاصله ی این دو رقیب در بعضی جاها از هم زیاد میشه، ولی فیفا فقط با رقیبش فاصله نداره، بلکه با یه بازی شبیه سازی فوتبال که برای من بیشتر از 2 ماه عمر کنه هم فاصله داره!

شاید برای شما بیشتر از 2 ماه عمر کنه و بتونه رضایت شما رو تامین کنه.
    ولی هنوز که نتونسته من رو راضی کنه.
    و بازی ای که برای من رضایت بخش و سرگرم کننده نیست، هر چقدر هم که از رقیبش بهتر باشه، برای من اهمیتی نداره.
    Last edited by Yi Yi; 29-07-2011 at 23:53.

14. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

وقتی گفتم آرمان، منظورم فقط بهترین شبیه سازی فوتبالی که بشر می تونه بسازه نبود! منظورم چیزهای دست یافتنی تری بودند. چیزهایی که دور از دسترس و توان سازندگان فیفا نیستند. چیزهایی که قابل حل اند.
    یادمه پارسال خود سازندگان بازی مشکلات و کمبود های زیادی رو از بازی به صورت لیست در آورده بودند و دیوید راتر تو فروم فیفا گفتن که امکان نداره مشکلی رو کسی بگه و تو لیست ما نباشه... یعنی اونا خودشون می دونن چیا نقص داره و دلیل اینکه نمی تونن همه اینا رو بر طرف کنن یکی تعداد تیم سازنده و دیگری هم کمبود وقت هست...
    شما مثلا ببین از وقتی سری نکست جن معرفی شده هر سال دارن فیزیک بازی رو بهبود میدن تا به او حد مطلوبی که می خوان برسن.
    گیم پلی رو اومدن حرکت 360 درجه بهش اضافه کردن و بعدش برخورد های 360 درجه و سیستم پاس دهی جدید که امسال میگن بهتر هم شده. به گفته کسائیکه بازی کردن دو مشکل عمده یعنی پاس پینگ پنگی و فشار زیاد از بین رفته که این خبر خیلی خوشحال کننده ای هست. فردیت گرایی رو به بازی اضافه کردن و کلی چیز دیگه.
    امسال اومدن مکانیسم دفاعی بازی رو کلا عوض کردن و همچنین قسمت career mode رو بازم بهبودش دادن. تو سایت fifasoccerblog نوشته بود اگه به قسمت مربی گری نسخه 11 نمره 3/10 بدیم به یکی نسخه 12 میشه 6 یا حتی 7 از 10 داد. یعنی هر سال بازی داره پیشرفت قابل توجهی میکنه.

مشکلات هوش مصنوعی هم تو همه بازیها هست و نه تنها فیفا... حتی یوبی سافت (فکر کنم) گفته بود که چیزی که از نسل بعد انتظار میره تحول تو زمینه هوش مصنوعی هست نه گرافیک خارق العاده... این یعنی اینکه محدودیت دارن. تو یه بازی شوتر مثه کرایسیس 2 که CPU قراره نهایت هم زمان 10 تا دشمن رو سازماندهی کنه میبینی که کم میاره حالا فرض کن قرار باشه 20 بازیکن رو سازماندهی کنه و مشخصا نمیشه اون انتظار بالا رو ازش داشت.

کلا من خودم منکر مشکلات فیفا نیستم ولی مطمئن هستم هر سال اشکالات بازی کم میشه و سازندگان با احترامی که به نظر گیمر ها میزارن سعی میکنن هر سال به خواسته اونها نزدیک بشن.
    +
    تو زمینه شبیه سازی هم اون مصاحبه پست اول رو بخونید متوجه می شید چرا بازی از یک شبیه ساز کاملا واقعی فاصله داره
    Last edited by Masoud King; 30-07-2011 at 02:38.

16. 17 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فیفا هم ایراد داره،کیه که این رو رد کنه ولی انصافا ایراد هاش آزار دهنده نیست،رو مخ آدم نمیره
    من هروقت Pes بازی میکردم آخرش با ناراحتی از جلوش پا میشدم
    اون از pes 2009 که بازیکن از تو روح طرف مقابل رد میشد و بازیکن های باگی مثل Eto'o و C.ronaldo توش بودن
    اون از Pes 2010 که میگفتی پاس بده،1000 ثانیه بعد پاس میداد و وحشتناک Delay داشت
    pes 2011 رو هم همون روز اول دموش رو تو play station 3 دانلود کردم،10 دقیقه بازی کردم و بعد پاکش کردم !!!!
    من احساس میکنم تو فیفا به هوش و هنر گیمر بیشتر احترام گذاشته میشه و آرادی عمل بیشتره
    البته فیفا 11 هم ایراد داشت که تو جاهای مختلف در مورد ایراد هاش نوشتم و اینجا هم مینویسم
    ولی همونطور که گفتم ایراد هاش آزار نمیده آدمو
    اینکه این تو شرکت با هم رقابت کنن مشخصا به نفع من و بقیه ی گیمر هاس ولی pes تا engine رو عوض نکنه راه به جایی نمیبره،sea bass باید نگاهشو به یه بازی فوتبال عوض کنه
    من که میخوام هم واسه ps3 هم واسه کامپیوتر فیفا رو اریجینال بگیرم
    اگه pes 2012 هم خوب بود که احتمالشو در حد 1 % هم نمیدونم،اونو هم اریجینال میگیرم

18. 5 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

منم بیشتر با نظرات atheistboy موافقم .
    ولی نمیخوام بگم فیفا بده . خیلی هم خوبه ولی نه در حد اینکه بخوایم بگیم خیلی خداست .
    ایراداتی داره که برعکس گفته های اقا شهروز باید بگم بیش از هر بازی دیگه ای روی مخت راه میره .
    اصلا هم چیز غیر طبیعی نیست . هر که بامش بیش برفش بیشتر .
    یعنی هر بازی ای که اینقدر گیم پلیش عالی باشه و حرکات و تکنیک ها و ... هر چی که از فیفا بخوام تعریف کنم از اون طرف مشکلاتش هم 100 در 100 بیشتر میشه . واقعا هم یه چیز طبیعیه .
    درسته که بازی ساز نیستم . اما کسایی که برنامه نویسی میکنن مخصوصا در زمینه هوش مصنوعی از جمله خود من که البته خیلی در اون حد نیستم
    ولی همین قدر دیگه الان اینو فهمیدم که هر قابلیتی بخوای به هوش مصنوعیت اضافه کنی مطمئنا یه جایی یه باگی یا مشکلی به وجود میاد که واقعا درست کردنش خیلی کاره چون باز یه جای دیگه مشکل به وجود میاره .

کلا نباید از یه یه بازی فوتبال اینقدر انتظار داشت . چون واقعا دارم میگم طراحی هوش مصنوعی واسه فوتبال کار برنامه نویس های خیلی خیلی قدریه . حالا تا همین جا هم که تونستن هوش مصنوعی رو بسازن باز هم خوبه .
    هر چند مشکلاتی هنوز داره که به نظرم فیفا از قصد اونا رو برطرف نمیکنه (واسه افزایش سختی) ولی واقعا وقتی سختی بازی رو میزارید روی Legendary باید به فیفا حق بدید که باگ های هوش مصنوعی زیادی هم داشته باشه .
    البته این عادت یا حتی باید بگم حق ماست که از فیفا انتظارات بیشتری داشته باشیم که به نظر من نشانه علاقه به فیفاست . یعنی دوست نداریم زمانی برسه (که فکر نکنم برسه) که از فیفا بریم به pes و دوست داریم بازی مورد علاقه مون هی بهتر بشه .
    یا حتی اگه از خیلی طرفدار فیفا نباشیم باز هم وقتی داریم بازی مکنیم یعنی واسه اون بازی که رفتیم پول دادیم ارزش قائل میشیم و وقتمون رو میزاریم واسه اون بازی و وقتی مشکلی توش ببینیم که بره رو اعصابمون طبیعیه که ایراد بگیریم .

فیفا اصلا در حد یه بازی نسبتا کامل فوتبالی هم نیست ولی باز هم تا اینجا عالی کار کردن .
    منی که از فیفا 2005 همیشه فیفا میزدم و دیگه از pes 2006 دیگه طرف pes نرفتم و همیشه طرفدار فیفا بودم و همین الان هم از موقعی که فیفا 11 اومده حتی واسه پی سی و حتی با کیبرد روزی نشده که کمتر از 2 ساعت فیفا نزنم دارم میگم فیفا اگه همینطور پیشرفت کنه امید میره که بتونه لااقل به اون بازی نسبتا کامل فوتبالی برسه .

البته به شرطی که دیگه یه سری شیطنتهاشو از توش کم کنه .
    چند پست قبلتر این شیطنتهاشو گفته بودم که مربوط به cheat مصنوعی به جای هوش مصنوعی بود .
    Last edited by Gregar; 30-07-2011 at 10:45.

20. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •