اونم که نسخه جدیدش که میخاد بیاد چنگی به دل نمیزنه و H&S شده...متال گیر توی شماره ۴ اش ۱۰ از ۱۰ گرفت ! یعنی پیشرفت کرد .
همون Revgeance
اونم که نسخه جدیدش که میخاد بیاد چنگی به دل نمیزنه و H&S شده...متال گیر توی شماره ۴ اش ۱۰ از ۱۰ گرفت ! یعنی پیشرفت کرد .
همون Revgeance
اون متال گیر 5 نیست که
کارگردانشم کوجیما نیست
مطمعنا شماره 5 هم 10 رو میگیره
امروز این بازیو نصب کردم گفتم بعد از مدتها یه خرده بازی کنم بدتر اعصابم خرد واقعا بازیه مزخرفیه فک نمیکردم تا این حد چرت باشه 10 تا باید به کله ی طرف تیر بزنی تا بمیره اعضای تیم هم همش میان جلوی میدان تیر ادم بعد به من میگن مواظب باش!!! معمولا تو بازیای اویل هدشات (headshot)نقش مهمی داره مثلا میزنی کله زامبی منفجر میشهولی تو این سر با ... هیچ فرقی نداره!!!!!اه اه اصلا خوشم نیومد بد بد بد
![]()
به نظر شما این بازی قشنگه ؟ من این بازی رو نصب کردم اولشو رفتم .. عین lost planet هستش . موسش دیلی داره اصلا نمیشه بازی کرد .. گیم پلیش خیلی بده . انگار خیلی ابتدایی ساخته شده
پست های قبلی و نمرات رو ببین حساب کار میاد دستت
مخصوصا این صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی پشت ویترین مغازه میبینمش ولی یاده نقد های اینجا و سایت های دیگه میافتم که همه یه نظر دارن اونم اینه که بازی خوبی نیست.
منتظر اویل 6 بمونم بهتره تا ذهنیت خودمو از RE بیشتر خراب کنم با این.
این همه دانلودش کردم ... فکر نمیکردم اینقدر بد باشه ... پس باید صبر کرد تا 6 ... من میدونم که شماره 6ش خیلی قشنگه
سلام
من با گرافیک و نصب این بازی مشکلی ندارم
تنها مشکلم یوزر نیم و پسورد Windows Live ID هست که ندارم
اگه هم یوزر نیم و پسورد وارد نکنم بازی رو سیو نمیکنه
رفتم هرکار کردم عضو بشم ، نشد ، همش ارور میداد که بعدا سعی بکنید و...
لطف میکنین کمکم بکنین . اگه کسی میتونه واسم یه یوزر نیم پسورد درست بکنه یا مال خودشو اضافی داره بده
خیلی ممنون میشم![]()
دوستان سيو كامل مراحل بازي رو از كجا بگيرم . تا مرحله 3 سيو داشتم اما پاك شده و بعد از هر بار بر ميگرده مرحله اول
چه نسخه ای از بازی رو دارید ؟! مشخصات دقیقش رو بگید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)