تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 74 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 735

نام تاپيک: Dragon Age II

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آموزش استخراج موزیک‌های بازی Dragon Age 2 نسخه‌ی PC ، در تایپیک "آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها" قرار گرفت.

2. 9 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    دوستان من نسخه کم حجم بازی رو داونلود کردم ولی صدای دیالوگ ها قطع هستش . اگه چاره ای هستش لطفا کمک کنید .

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ایزابلا یک جا میاد خونمون ، که می گه که این جا پایین شهر نمیشه ، بوی ماهیی و دریا و صدای زن ..... که در کوچه کناری .... بعدش وقتی بهش می گیم که این جا هم ممکنه چنین چیزی ، یک صحنه love making صورت می گیری حاوی kissing خالی فقط. طی کشفیات اخیر بنده اون رومنس نیست !!!!!!!! چون توی ایکس باکس یک اچیومنت داره که اگه با یکی از یارات رومنس داشته باشی اون اچیومنت رو می گیری ! ولی بعد از این جریان اصلا اچیومنتی به من نداد. درضمن رابطه هم پر نبود !
    تا جایی که یادمه اون اچیومنت رو من اینجوری گرفتم:

محتوای مخفی: داستان 
    با هر کدوم که رومنس داشتی و دوستی‌تون تا آخر بالا رفته آخرای بازی قبل اینکه مبارزه آخر شروع بشه یه جایی میتونی باهاشون صحبت کنی، اگه صحبت کنی دیالوگهاشم درست انتخاب کنی میبوسن همدیگه رو اینجوری رومنس کامل میشه و اچیومنت رو میده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

من نسخه ی یک رو بازی کردم یه چند مرحله ای رفتم بعد خواستم ویندوز عوض کنم سیوش رو کپی کردم تو ویندوز جدید کار نکرد دیگه حوصله از اول رفتن نداشتم و ............... خلاصه دیگه بازی نکردم.........

نسخه ی جدیدش به نظر شما چطوره ؟ گرافیکش نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت داشته یا نه؟

دو نفره آفلاین میشه بازی کرد؟ کلا ارزش خرید داره یا نه؟
    کسی نبود جواب ما رو بده؟!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من نمی دونم چرا حالم از هر چی RPG ایه به هم می خوره! دوایی واسه این درد وجود داره؟!
    دوای این درد : Witcher و Fable 2
    ویچر رو روی کامپیوتر و دوربین ایزومتریک بازی کن
    فیبل 2 رو روی کنسول 360 بازی کن .
    یه نسخه واست پیچیدم که یه ماهه خوب بشی

7. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه میشه گفت همشون جدید هستند، ایزابلا و مریل تو نسخه قبلی بودن نمیشد باهاشون بازی کرد البته! آندرس هم تو Awaking بودش بقیه جدید هستند
    ایزابلا رو یادمه که تو یه بار باهاش صحبت میکردیم،فکر کنم رفیق زوران بودش

ولی مریل کی بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا جایی که یادمه اون اچیومنت رو من اینجوری گرفتم:

محتوای مخفی: داستان 
    با هر کدوم که رومنس داشتی و دوستی‌تون تا آخر بالا رفته آخرای بازی قبل اینکه مبارزه آخر شروع بشه یه جایی میتونی باهاشون صحبت کنی، اگه صحبت کنی دیالوگهاشم درست انتخاب کنی میبوسن همدیگه رو اینجوری رومنس کامل میشه و اچیومنت رو میده!
    برای ایزابلا کجا باید باهاش حرف زد که رومنس کامل بشه؟
    توی hanged man که حرف نمی زنه قبل مرحله ی آخر.
    یک باگ باحال پیدا کردم از بازی که قوی ترین باس هارو هم بشه فرت کرد( رو 360) اگه میج باشین و اسپریت هیلر هم باشین صبر کنین یکی از هم تیمی هاتون بمیره بعد زندش کنین و سریع group heal رو بزنین.اگه واریور تو گروهتون باشه هر وقت ضربه بخوره سریع جونش پر می شه.البته بعضی وقت ها هم عمل نمی کنه.من دقیق نفهمیدم چیکار می کردم که اینجوری می شد.
    Last edited by Alex merccer; 15-03-2011 at 11:54.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من هم يه چند روزي هست كه بازي رو گرفتم ..
    اولش از امتياز Edge واقعا تعجب كردم .. وقتي كه بازي رو هم انجام دادم بيشتر تعجب كردم ...

از نظر گيم پلي بايد بگم بهتر از Origins شده .. من كلا از اكشن نوبتي خوشم نمياد .. كاش Final Fantezy هم يه كاريش كنن :دي
    اين امكان عوض كردن شخصيت ها در مبارزه ها هم خوبه ...

از نظر گرافيك به نظرم يكم ضعيفه .. نسبت به بقيه ي بخش هاي بازي !‌
    درسته وسعت بازي بالاست ولي من وقتي گرافيك اين گيم Witcher 2 رو ديدم واقعا تعجب كردم ..
    يه مشكلي كه هست به نظرم اينه كه ديگه در نشون دادن خون خيلي زياده روي كردن .. سر تا پاي يارو خون ميشه ..!
    در كل انتظار بيشتري از اين بخش داشتم ...

از نظر صداگذاري بايد بگم خيلي عالي كار شده ..
    وقتي جهت حركت رو عوض ميكنين صداي شخصيت هم عوض ميشه.. ( اين تيكه رو بايد بازي كرده باشين تا بفهميم چي ميگم )
    از نظر لهجه و نوع زير و بم بودن صدا ها هم نسبت به شخصيت ها خيلي خوب بود ...

از نظر داستان ، به نظرم براي يك بازي كلاسيك خيلي خوبه ... ولي به نظرم نياز به آشنايي به زبان انگليسي در حد بالا داره .. شايد گذاشتن اين شكلك ها براي ديالوگ ها كمي آسون تر كرده باشه بازي رو ... ولي بازم نياز به زبان انگليسي زياده ... يه مشكلي هم كه هست اينه كه وقتي شخصيت ها حرف ميزنن زير نويس نميشه حرف ها شون ...

در كل اين وسط EA وحيد رو روسفيد كرد :دي
    Last edited by CATALONIA; 15-03-2011 at 15:43.

11. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بالاخره بازی رو گرفتم دیشب
    تا اینجایی که دارم بازی میکنم تنها مبارزاتش یه کم از Origins بهتر شده که اینو تو دمو دیدم .
    ولی از بقیه لحاظها خیلی کمبود داره نسبت به نسخه قبل .

دقیقا یه چیزیه در حد Awakening . شخصیتهاش و کوئست هاش . کوئستهای تو در توش که حالم رو توی Awakening به هم زد. اینجا هم همینطوره .
    خداییش Origins یه چیز دیگه بود . بدی دیگه اش در مورد کوئست ها هم اینه که واسه هر چیزی یه کوئست میزنه .
    الان اول بازی که 3 ساعت بازی کردم تقریبا 20 تا کوئست فعال دارم . نمیدونم کدوم رو اول برم و کدوم رو بعد و .... فقط هم دوتاش Side کوئسته . مسخره اشو در اورده .
    گرافیکش هم که بعضی مواقع الکی لگ میزنه . جاهای دیگه که فول فریمه . دویدنشون چه مسخره شده .
    نقشه ها هم که راهنماش گند زده و خیلی معلوم نیست . شهرهاش هم بزرگ شده که هم خوبه هم بد .
    نیمدونم چرا حس میکنم دارم Assassin,s Creed ّبازی میکنم به جای Dragon Age . دقت کنید نصف ادماش با بقیه فرق دارن . مثل ادمای AC شدن . خودم هم که Assassin هستم و دیگه بدتر . گرافیکش و معماریش هم دقیقا مثل همن . کاش از دیوار هم میرفت بالا

13. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من نسخه xbox360 بعد از دو ساعت از بازی که رقتم خواستم بازی رو سیو کنم دیدم گزینه سیو خاموش منم فکر کدرم اتو سیو میکنه اونم از شانس بدم سیو نشد کسی می دونه چجوری سیو کنم؟
    متن پنهان:
    در ضمن من تا ماموریت که یکی رو تو نقشه که علامت اعدام هست رفتم حالا اگه کسی با Rogue تا اونجا بره و سیوش رو به من بده من یدونه اکنت بازی مدال افتخار اورجینال مال pc رو میدم دیگه حوصله رفتن به اونجا رو ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •