لطفا دعوا نكنيم و فقط بازي رو نقد و بررسي كنيد !
من جادوگرم مگه نمیدونستی.در کل به زودی به همین نتیجه میرسی و ...
![]()
امروز یک سری به صفحه مکس توی سایت راک استار زدم دیدم یک اسکرین شات جدید گذاشتند اونم مکس با موهای بلند ! فکر کنم خود راک استار هم فهمیده که چقدر فیس اولیه پین توی 3 داغون بوده . اینم اسکرین شات مکس با مو .
![]()
قیافش عین عین Kane شده!!! خودشون نفهمیدن؟!
اصلا فکر کنم راک استار یادش رفته دو سری قبلی از این بازی رو منتشر کرده , کلا توی باغ نیستند برو بچ راک استار , البته خیلیها دلیله این رو کنار رفتن رمدی از این نسخه می دونند .
دوست عزیز همون طور که قبلا سازنده های بازی در مجله ی Edge گفته بودند بازی در زمان شناوره !
یعنی تو مراحل ابتدایی مکس پین مو داره و چاق نیست، تو مراحل بعد به تدریج مکس پین شکسته تر میشه و در بعضی از مراحل نیز مکس پین کچل و لاغر هم می شه...
تو عکس ها هم این موضوع کاملا مشخص بود!
من چند تا سوال داشتم
1-شیرجه هم میزنه؟
2-کسی میدونه از کجا میشه سالم و تست شده دانلود کرد؟
1-ّبله شیرجه هم میزنه اونم چه شیرجه ای
2-فعلا بازی نیومده که بخواد لینکش بیاد برای دانلود،ولی اگه بیاد بیشتر سایتها لینک خوب میذارن
ا نیومده؟
من فکر کردم اومده
تصاویر تکراری ولی با کیفیت بالا و فول اچ دی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)