تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 47 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 462

نام تاپيک: Empire: Total War

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

سلام

من یه چنتا سوال داشتم :

1- فقط از راه تجارت ( این ترید راه ها ) میشه پول در آورد ؟
    2- مشخصات سیستم من اینه :
    Ram 4 GB
    9600m Gforce
    intel 2 core 2.66 ghz

ولی وقتی میرم ترن بعدی خیلی طول میکشه ! مشخصات سیستمم پایینه یا باید کار دیگه ای کرد ؟
    1-راه تجارت هم اونه هم میتونی کشتی بسازی بفرستی جاهایی که علامت هست.
    2- سیستمت خیلی هم خوبه اون سنگین شدن اینکه وسعت بازی و پرچم ها بالاتر میره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اصلا فکر نکنم به گرافیک کاری داشته باشه بازیش مشکل داره.اقا سر راه تجارت دشمن که کشتی می ذاری هر چی کشتی بیشتر بذاری بیشتر غارت می کنه یا اصلا فرقی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سایت game spot امتیازاش واقعیت نداره بیشتر واسه تبلیغه در ضمن من خودم خوره بازی هستم و شاید از همتون تا به امروز بیشتر بازی کرده بشم ولی این بازی حتی در حد generale1 هم نیست وقتی که سوال میکنه که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده همون اولش فهمیدم بازی زیاد جالب نیست بیشتر میخواد جنگو رهبری کنید در کل بازی خسته کننده هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اصلا فکر نکنم به گرافیک کاری داشته باشه بازیش مشکل داره.اقا سر راه تجارت دشمن که کشتی می ذاری هر چی کشتی بیشتر بذاری بیشتر غارت می کنه یا اصلا فرقی نداره؟
    به نظر من بذار تو راه کشتیهایی که که باهاشون دوست نیستی
    Last edited by sinak3; 29-06-2009 at 10:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم فرقی نمی کنه واسه من که نکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سایت game spot امتیازاش واقعیت نداره بیشتر واسه تبلیغه در ضمن من خودم خوره بازی هستم و شاید از همتون تا به امروز بیشتر بازی کرده بشم ولی این بازی حتی در حد generale1 هم نیست وقتی که سوال میکنه که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده همون اولش فهمیدم بازی زیاد جالب نیست بیشتر میخواد جنگو رهبری کنید در کل بازی خسته کننده هست

آقا افشین گیم اولا اسپات معتبر ترین سایت است.بقدری که با یک حرکت فروش یک بازی رو می تونه نصف کنه.اگه این سایت امتیاز هاش الکی باشه اعتبار خودش رو از دست می ده و مطمئنا چنین کاری نمی کنه.

دوما این بازی سبکش با جنرال مثل زمین و اسمان است ولی در سبک خودش بهترین است.من امکاناتی که تو این بازی دیدم توی هیچ بازی ندیده ام.شما قضیه این بازی رو نفهمیده اید.اگر باگ نداشت من تا حالا داشتم اونو بازی می کردم.در ضمن من کسی هستم که هر بازی دستم بیاد نمی رم.باید بازی در game spot هشت به بالا بشه.

7. 2 کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آقا این عقیده شماست.لطف کن این بحث رو همینجا تمومش کن.عقیده هرکسی واسه خودش محترمه نباید تحمیل شه.

9. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خوب اما بالاخره باید فردی که نمیدونه بفهمه؟!
    شما که اینقدر ادعا داری من 12 سالمه تا اینجاش درست اما از 5 سالگی کامپیوتر داشتم یعنی چند سال؟7 سال هست که من پای کامپیوتر میشنم کسی هستم که اگه بازی برام جدید باشه در عرض چند دقیقه بازی کردن تمام بازی گیرم میاد چون میفهمم بازی از من چی میخواد تو کل عمرم فقط چند بازی بهم چسبید و آدم حسابشون کردم اونام اینان:(ورژناشو نذاشتم بیشترشو بازی کردم)
    mafia
    max payne
    devil may cry
    the sims3
    empire total war
    world of warcraft
    تا الآن ممکنه 200 تا به صورتی که اغراق نباشه شایدم بیشتر بازی بازی کردم اما هرکدوم غیر از اینا جبنه ی اینو نداشت که نگهشون دارم بقیرو یا پاک کردم بعد مدتی یا به صورتیکه بدون تمایل باشم بازی کردم.
    شما اول باید بفهمی بازی از شما چی میخواد بعد دربارش نظر بدی.
    همه ی اینا نظر شخصیه به هیچکس تحمیل نمیشه همش نظر شخصیه
    Last edited by Zende; 01-07-2009 at 11:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب اما بالاخره باید فردی که نمیدونه بفهمه؟!
    شما که اینقدر ادعا داری من 12 سالمه تا اینجاش درست اما از 5 سالگی کامپیوتر داشتم یعنی چند سال؟7 سال هست که من پای کامپیوتر میشنم کسی هستم که اگه بازی برام جدید باشه در عرض چند دقیقه بازی کردن تمام بازی گیرم میاد چون میفهمم بازی از من چی میخواد تو کل عمرم فقط چند بازی بهم چسبید و آدم حسابشون کردم اونام اینان:(ورژناشو نذاشتم بیشترشو بازی کردم)
    mafia
    max payne
    devil may cry
    the sims3
    empire total war
    world of warcraft
    تا الآن ممکنه 200 تا به صورتی که اغراق نباشه شایدم بیشتر بازی بازی کردم اما هرکدوم غیر از اینا جبنه ی اینو نداشت که نگهشون دارم بقیرو یا پاک کردم بعد مدتی یا به صورتیکه بدون تمایل باشم بازی کردم.
    شما اول باید بفهمی بازی از شما چی میخواد بعد دربارش نظر بدی.
    عزیز من به شما گفتم بحث رو ادامه نده.ولی ولکن نیستی.میخوای من آرشیو بازی هامو بذارم برات.یکی ممکنه بازی رو دوست داشته باشه یکی نه.الان من و خیلی از این بازی خوشمون میاد.این تاپیک واسه حل مشکلات بازی ها و ...نه اینکه یکی بیاد بگه دوست داره یکی نداره.بهتره هر کی میخواد بازی بخره بره تحقیق کنه.اینجا جاش نیست.

12. 2 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من از کامادور شروع کردم ولی باید بگم این بازی هیچی نداره . بازهایی هم که خیلی بهم چسبید .
    Resident evil 2
    -popiloos
    -oddword
    commandos1,2,3
    mafia
    general
    deadspaceخیلی باهال بود
    callofduty 4
    miroredgeهم قشنگ بود
    وخیلی بازیای دیگه ولی آخرین بازی که خیلی حال کردم deadspace بودش حرف نداشت.
    Last edited by afshinaghasi; 30-06-2009 at 09:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •