میگم این یک و دو کردن چطوریاس تو فیفا؟؟؟؟
بعد تو نسخه های قبلی مثله فیفا11 هم این قابلیت هست یانه؟
میگم این یک و دو کردن چطوریاس تو فیفا؟؟؟؟
بعد تو نسخه های قبلی مثله فیفا11 هم این قابلیت هست یانه؟
سلام
اورال بازیکن ها چطور افزایش پیدا میکنه ؟ باید کار خاصی کرد یا فقط با بازی کردن میره بالا ؟
اینطور است که با نگه داشتن L1 و دادن پاس معمولی به بازیکن
بازیکن اولی شروع به حرکت سریع میکند و شما میتوانید یا با مثلث یا ضربدر یا نگه داشتن L1 و مثلث حرکت بعدی را انجام دهید
توضیحات:
L1 سویچ پلیر
مثلث=Y
ضربدر=A
کار خاصی نباید بکنی. فقط بهشون باید فرصت بازی بدی. هروقت اورالش زیاد شد از طرف باشگاه ایمیل میاد که اقا این بازیکن اورالش یه چندتایی رفت بالا. به حرفاشم سعی کن گوش بدی. مثلا بعضی مسابقات میبینی خوب بازی می کنه بعد بت می گه من امادم توو مسابقه ی بعدی بازی کنم لطفا مرا در ترکیب اصلی برای بازی بعد قرار بده. بعد تو به حرفش گوش کن توو ترکیب بزارش. اینجوری هم ازت راضیه هم اورالش می ره بالا.
سلام دوستان
میدونم که سوالم صد در صد تکراریه، ولی هرکاری تو این تاپیک گفتن من کردم بازم نمیتونم وارد قسمت تمرین بشم
آقا مگه دکمه back که تو arena مینویسه همون دکمه شوت نیست؟ خوب وقتی من میزنم شوت میکنه دیگه، تو تمرین نمیره. اگه باید دکمه ها رو تنظیم کنم لطفا بگبن از کجاست؟ دکمه ی کنار start واسه من هیچ کاری نمیکنه.
مرسی
این تمرین بدجوری رفته رو اعصابم. بازم ممنون.
اینطور است که با نگه داشتن L1 و دادن پاس معمولی به بازیکن
بازیکن اولی شروع به حرکت سریع میکند و شما میتوانید یا با مثلث یا ضربدر یا نگه داشتن L1 و مثلث حرکت بعدی را انجام دهید
توضیحات:
L1 سویچ پلیر
مثلث=Y
ضربدر=A
شما چون با PC بازی میکنید تو صفحه اصلی فکر کنم اگه دکمه اسکپ ESC یا Escape رو بزنی بری تو آرنا![]()
راستش جویستیک من مثلث و ضربدر ندارهاینطور است که با نگه داشتن L1 و دادن پاس معمولی به بازیکن
توضیحات:
L1 سویچ پلیر
مثلث=Y
ضربدر=A
با اعداد نشون داده شده.....منظورت از مثلث همون پاس تو عمقه ؟؟؟؟ و ضربدر هم همون پاس معمولیه؟
yeah......................
بله من با pc بازی میکنم.
این کار هم جواب نداد، escape رو که میزنم منوی اول بازی میاد.
چیز دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که نسخه ی pc تمرین نداره.![]()
Last edited by pakhme2000; 21-02-2012 at 01:28.
f1 رو بزنی منوی تمرین میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)