در کمالات گارانتی . ببر فلشش کن.
این احتمالم هست که گوشیت ویروسی شده باشه یعنی از سیستمت گرفته باشه چون گوشی رفیقمم مثل شما شده بود همش میبورد پس میداد!! . اما تعمیرکار اونجا گفت دلیلش ویروسی بودن گوشی ها بوده...! البته برای اون گارانتی نداشت گارانتیه مغازه مبایل فروشیه بود lol
البته این یه احتماله . بهتره ببرین قبل از هر کاری به یه متخصص مبایل نشون بدید![]()
Last edited by Re Z a; 29-10-2008 at 23:47.
مرسی از راهنماییهاتون اما من دادم به نمایندگی کامتل درستش کرده میگه 40 تومن بده گارانتی هم قبول نمی کنه
من رفتم تو area information تا اونو فعال کنم اما وقتی تیکاشو می زنم دیگه نه done کار می کنه نهclose میشه
بهش بگو چیکار کردی که 40 تومن پول می خواهی ؟؟؟؟؟
هتک ادم در میاد پول در بیاره بچه مگه گیر اورده
سخت افزار خراب میشه اینقدر پول میگیرن
دوستان من امروز پی وان خریدم.
ولی نمیتونم اون را به کامپیوتر وصل کنم. سی دیش را هم کامل نصب کردم ولی وصل نمیشه.
کسی میتونه فقط درایور یو اس بی این گوشی را برای من آپدیت کنه؟
برنامه را نمیخوام ها... درایور یو اس بی را فقط میخوام.
مرسی
شما اگر xp دارین با زدن کابل به usb اگر usb شما وصل باشه و اتصال سر دیگر آن به گوشی باید روی گوشی کادری که شامل 2 گزینه هست ظاهر شه و با انتخاب گزینه اول شما بدون نصب هیچ درایور یا نرم افزاری می توانید به اطلاعات روی مموری گوشی دسترسی داشته باشید و بر روی آن چیزی copy یا Delete کنید
کسی امتحان نکرد ببینه تو گوشیش همین جوری میشه یا نه؟
من رفتم تو control panel-->device-->message-->area information تا اونو فعال کنم اما وقتی تیکاشو می زنم دیگه نه done کار می کنه نهclose میشه
کسی موقعیت یاب روی p1 فعال کرده؟اگر کرده دقیقا" بگه چجوری آخه مشکل پست قبلیو باهاش دارم
یعنی این ایرادها مال سری های جدید پ1 هست که میگن تقلبیه
؟
Last edited by nakhordemast; 31-10-2008 at 20:24.
برنامه هائی را که روی پی وان نصب کردیم چطوری میتونیم حذفشون کنیم؟
من هر چی بهش ور رفتم نتونستم پاکشون کنمم.
دیگه اینکه نقشه راه ها که برای گوشی های جاوا بود با دکمه 3 و 1 زوم میکرد و ... ولی روی این گوشی کار نمیکنه. نمیشه به یه نحوی از اینها استفاده کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)