تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 461 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چطوری ضربه فنی بزنم؟ من چون خودم سیستمم نمیکشه بعضی وقتا رو لپ تاپ رفیقم بازی میکنیم خودم نمیتونم تمرین کنم واسه همین سوالام یکمی پیش پا افتادست یادش بخیر یه زمانی پی ای اس رو خصوصی تدریس میکردیم

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آره موافقم دقىقا
    آفرىن

Sent from my HTC Sensation Z710e
    بحث من این نیست...من میگم حداکثر یه فوتبالیست تا سن 21 سالگی میتونه به حداکثر پتانسیلش برسه و نشون بده که ایا این بازیکن 21 ساله میتونه یه روز یه فوتبالیست خوب بشه یا نه....اگه مثلا تو 16 سالگی 60 بود و تا 21 سالگی تا 73 رسید دیگه همینه و یهو تا سن 28 سالگی نمیرسه به 82....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

چطوری ضربه فنی بزنم؟ من چون خودم سیستمم نمیکشه بعضی وقتا رو لپ تاپ رفیقم بازی میکنیم خودم نمیتونم تمرین کنم واسه همین سوالام یکمی پیش پا افتادست یادش بخیر یه زمانی پی ای اس رو خصوصی تدریس میکردیم
    گزینه ای هست به اسم ّFinnens Shot (رو املاش شک دارم)
    دکمه ای رو واسش تنظیم کن موقع شوت اونو بگیر با زاویه 45 درجه نسبت به دروازه

4. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

دوستان من یه لینک براتون میزارم ایشالا بدردتون بخوره
    تو این سایت تمامی بازیکنان فیفا رو با ذکر اسم و سن و نام باشگاه و اورال گذاشته
    اما نکته مهمش اینه که نوشته تا کجا جای پیشرفت دارم و رشد میکنن
    این خیلی مفیده واسه اینکه شما هر بازیکن 18 ساله ای رو نخری بلکه بدونی کدوما استعداد دارن
    چون سیستم اینا یه جوریه که از پیش تعیین شدس
    مثلا تو لیست نوشته بود مانوئل نویر 5 تا پیشرفت میکنه و قدرتش تا 91 میره
    من تو همون سال اول نویرم 5 تا رفت بالا گفتم این وقتی 1 سال اورالش انقدر رفته حتما بازم میره بالا اما الان 4 ساله تکون نخورده با اینکه تو مصاحبه ها ازش حمایت میکنم و یا حتی چندین بار بهترین بازیکن شد
    یعنی این بازیکنا هر کدوم یه سقفی دارن
    اگر بهشون بازی ندی شاید به اون سقف هیچوقت نرسن ولی اگه رشد کنن از اون بیشتر نمیشن

اینم آدرس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از faraz_n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من یه لینک براتون میزارم ایشالا بدردتون بخوره
    تو این سایت تمامی بازیکنان فیفا رو با ذکر اسم و سن و نام باشگاه و اورال گذاشته
    اما نکته مهمش اینه که نوشته تا کجا جای پیشرفت دارم و رشد میکنن
    این خیلی مفیده واسه اینکه شما هر بازیکن 18 ساله ای رو نخری بلکه بدونی کدوما استعداد دارن
    چون سیستم اینا یه جوریه که از پیش تعیین شدس
    مثلا تو لیست نوشته بود مانوئل نویر 5 تا پیشرفت میکنه و قدرتش تا 91 میره
    من تو همون سال اول نویرم 5 تا رفت بالا گفتم این وقتی 1 سال اورالش انقدر رفته حتما بازم میره بالا اما الان 4 ساله تکون نخورده با اینکه تو مصاحبه ها ازش حمایت میکنم و یا حتی چندین بار بهترین بازیکن شد
    یعنی این بازیکنا هر کدوم یه سقفی دارن
    اگر بهشون بازی ندی شاید به اون سقف هیچوقت نرسن ولی اگه رشد کنن از اون بیشتر نمیشن

اینم آدرس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شیطونه میگه لینکو باز کنما...
    اما نه این تقلبه حال نمیده
    به دوستان دیگه هم پیشنهاد میکنم استفاده نکنن و با استفاده از تجربیاتشون بازیکنای خوب رو بگن اینجوری رسما حالش بیشتره
    ولی با این وضعیتی که من از هوش کریر میبینم سالهای دیگه فیفا باز هم پیشرفت میکنه و همه این از پیش تعیین شده هارو درست میکنه و رندم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اقا به نظر من این سیستم برخوردا یکم مسخره است. میدونید چرا؟ چون توپ های خیلی خیلی موفتو مسخره می رسه به بازیکن های حرف. برا من چندین باره که الان پیش اومده. مثلا توو محوطه جریمه ی خودمم با بازیکن حرفی درگیر میشم یدفه ای بهش برخورد می کنم تووش گیر می کنم بعد راحت یکی دیگه میاد توپو میزنه توو دروازه. بنظر من این سیستم برخوردا باعث شده قدرت بدنی توو بازی هیچ معنی پیدا نکنه. بازیکن استریت یا همون قدرت بدنیش 91. بعد توو درگیریها بجا اینکه از قدرت بدنیش استفاده کنه توو دستو پایه حریف گره می خوره دیگه نمی تونه پاشه. بنظرم توو نسخه ی بعدی باید بش بیشتر تمرکز کنه اقای فیفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خبري از گيم يورو 2012 نيست ؟ قرار نيست بياد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان خبري از گيم يورو 2012 نيست ؟ قرار نيست بياد؟
    خیر
    مشغول کار روی Fifa Street هستن

11. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا به نظر من این سیستم برخوردا یکم مسخره است. میدونید چرا؟ چون توپ های خیلی خیلی موفتو مسخره می رسه به بازیکن های حرف. برا من چندین باره که الان پیش اومده. مثلا توو محوطه جریمه ی خودمم با بازیکن حرفی درگیر میشم یدفه ای بهش برخورد می کنم تووش گیر می کنم بعد راحت یکی دیگه میاد توپو میزنه توو دروازه. بنظر من این سیستم برخوردا باعث شده قدرت بدنی توو بازی هیچ معنی پیدا نکنه. بازیکن استریت یا همون قدرت بدنیش 91. بعد توو درگیریها بجا اینکه از قدرت بدنیش استفاده کنه توو دستو پایه حریف گره می خوره دیگه نمی تونه پاشه. بنظرم توو نسخه ی بعدی باید بش بیشتر تمرکز کنه اقای فیفا.
    آقای pes سی برو همون شوتبالیستاتو بازی کن الکی حرف در نیار برا فیفاعجب بدبختی شده ها(آیکون شکلک شوخی)
    اگه بد بود رکورددار فروش نمیشد.
    80% فروش بازی ها تو انگیلیس فیفا بوده 3% میره برا pes بقیشم برا باتیلفیلد وکالاف و gow و دیگر بازی ها
    والا من که به دروگبا یا عسین میخورم شوت میشم روی زمین
    یبارم یکی اومد توپ رو بزنه پرید توی هوا یهو دیدم با دوتا پاهاش توی شکممه پرت شدم روی زمین یهو دیدم روی شکمم نشسته یهو بلند شد داور کارت زرد داد بهش
    یبارم دوستم تعریف کرد دروازبان توپ رو میزده روی زمین یهو بازیکنش شوت کرده زیر دروازبان توپ رو زده توی گل و داور هم پذیرفته گل رو دیگه نمیدونم راست یا دروغ گفته ولی خیلی قسم خورد به راست بودن حرفش
    Last edited by ahmad rezaa; 20-02-2012 at 16:59.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

افرین . کاملا حرف من رو زدی
    البته به طور معمول کسی که قدرتش بالاست مثل پویول خوب میتونه از بازیکن حریف توپ رو بگیره ولی اینی که گفتی هم هست یعنی میشه جزو ضعف گیم پلی حسابش کرد .

آقای pes سی برو همون شوتبالیستاتو بازی کن الکی حرف در نیار برا فیفاعجب بدبختی شده ها(آیکون شکلک شوخی)
    اگه بد بود رکورددار فروش نمیشد.
    80% فروش بازی ها تو انگیلیس فیفا بوده 3% میره برا pes بقیشم برا باتیلفیلد وکالاف و gow و دیگر بازی ها
    والا من که به دروگبا یا عسین میخورم شوت میشم روی زمین
    یبارم یکی اومد توپ رو بزنه پرید توی هوا یهو دیدم با دوتا پاهاش توی شکممه پرت شدم روی زمین یهو دیدم روی شکمم نشسته یهو بلند شد داور کارت زرد داد بهش
    یبارم دوستم تعریف کرد دروازبان توپ رو میزده روی زمین یهو بازیکنش شوت کرده زیر دروازبان توپ رو زده توی گل و داور هم پذیرفته گل رو دیگه نمیدونم راست یا دروغ گفته ولی خیلی قسم خورد به راست بودن حرفش
    جل الخالق مطمئنی فیفا داری بازی میکنی ؟ یا اون یکی ؟

تا جایی که من میدونم تو فیفا هر حرکتی که تکل یا تنه یا سد محسوب نشه خطا گرفته نمیشه .
    حرکاتی که ناشی از ضعف موتور بازی باشه عمرا خطا گرفته نمیشه . اونی هم که تو گفتی از نشستن رو سینه تو نبوده . اون تکلی که قبلش روت رفته خطا است .
    هزاران بار تا حالا واسم پیش اومده که طرف به نامردی توپ رو میگیره یعنی بدون استفاده از تکل یا تنه ولی هیچ خطایی رخ نمیده .
    مثالش توی یک و دو ها .
    قبل از رسیدن به بازیکن حریف پاس اول رو میدم به یارم که بعدش با سرعت برم جلو .
    ولی مدافع حریف تکلش رو میزنه که توپ رو ازم بگیره و من که حالا میخوام به سرعت برم جلو تکل میخوره بهم و میافتم زمین و پاسی رو که یارم در برگشت به من میده از دست میره .
    در حالی که من توپ رو پاس دادم و به یارم هم رسیده ولی چون حریف زمانی که توپ دست من بوده تکل رو زده پس خطا نیست

در ضمن هیچ وقت فروش بالای یک بازی دلیل بی عیب بودن یک بازی نیست
    البته اونایی که گفتی که به ضرر خودته . یعنی دروگبا داره تو رو شوت میکنه . فیفا واسه cpu از قوانین درست استفاده میکنه . فقط واسه تیم خودمونه که قوانینش فرق میکنه .

در ضمن واسه بچه هایی که فیفا ارجینال دارن یه نکته بگم راجع به این سایت FIFA fanatic که دوستمون معرفی کردن .

اطلاعات این سایت واسه کسایی که نقل و انتقالات رو اپدیت کردن جواب نمیده . من زیاد استفاده کردم ولی دقیق جواب نمیده .
    چون کلی از بازیکنها پتانسیل و اورالشون عوض شده .
    Last edited by Gregar; 20-02-2012 at 19:34.

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •