دوستان عزیز.مشکل حل شد.دادم برام فلش کردن
دوستان عزیز.مشکل حل شد.دادم برام فلش کردن
جی 900 سونی اریکسون.
من این قدر با کیبورد و خود p1 عادت کردم که کیبورد های گوشی های ساده رو تحویل نمیگیرمبالاخره باید به فکر یه گوشی جدیدی باشیم.
شاید این سوال جاش اینجا نباشه اما دوستان اگه بخواند به فکر جایگزین باشند چه گوشی رو انتخاب میکنند؟پس نتیجه میگیریم که یا دوباره p1 میخرم یا در آینده به این سبک گوشی آومد به بازار اون میخرم البته این X1 جالبه ولی میگن هنوز ایران نیامده یا اگه آمده باشه قیمتش بالای 800 تومانه
پس نتیجه گیری کلی
صبر میکنیم..........
![]()
دوستان سلام از راه زیر میتونید گوشیتون را به صورت زیر در بیارید
Control panel/Device/Standby application
ايول.خيلي عالي هست.ولي UIQ هست و اون shortcut هاي روي صفحه.كاش ميشد هر 2 تاش باشه.
من كه بدون اون 5 تا آيكون پايين صفحه كارم نميشه.
راهی نیست بشه عین این ساعت بزرگ رو انداخت رو گوشی ؟
البته من 990 دارم. ولی فکر نمیکنم فرقی کنه !
حرفتون درست ولي G900 ,G700 خيلي تفاوتي با اين گوشي ندارن.نظر شخصی من اینه که گوشی P1 کم کم داره تکراری میشه و به قول دوست عزیزمون نکات زیادی گفته شده.
چه بخواهیم و چه نخواهیم باید این واقعیت رو قبول کنیم که این گوشی "قدیمی" شده و گوشی های زیادی بعد از این گوشی اومدند... البته شاید بعضی از دوستان تعصب خاصی روی p1 داشته باشند ولی واقعیت رو باید قبول کرد. حتی از روی افت قیمت و ثبوت قیمت این گوشی میشه فهمید که بالاخره باید به فکر یه گوشی جدیدی باشیم.
شاید این سوال جاش اینجا نباشه اما دوستان اگه بخواند به فکر جایگزین باشند چه گوشی رو انتخاب میکنند؟
درسته كه قديمي شده ولي الان انصافا يكي از گوشي هاي توپ هست.
هيچ مشكلي نداره اگر چشمش نزنم.
كسي بخواد عوض كنه بايد منتظر گوشي هاي خيلي بهتر از اين باشه وگر نه جي 900 خيلي تفاوت زيادي نداره.
البته هنوز توي همين p1 نكات كشف نشده هست مثل همين كه دوستمون گذاشته.
![]()
دوستان یه سر به اینجا بزنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269471
سلام بچه ها ببخشید نمی دونستم کجا باید این را بپرسم
من 3 شب پیش یک دونه p1 خریدم دیشب اپدیت کردم و چند تا برنامه و مود ریختم روش
امشب اومدم به کامپیوتر وصل کنم گوشی هنگ کرد باتری را در اوردم ولی دیگه گوشی بالا نیومد
رفتم نمایندگی گفت برنامه نصب کردی گارانتی نیست حالا به نظر شما گوشیم چش شده ؟ ایا نمایندگی راست می گه هیچ راهی نیست که بشه از گارانتی استفاده کرد؟
Last edited by navidkh; 29-10-2008 at 20:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)