کداشم میشه بذارین تو سایت ایرانسل سر زدم اما پیدا نکردم
کداشم میشه بذارین تو سایت ایرانسل سر زدم اما پیدا نکردم
#رمز شارژ*145*
به نسبت هزینه بسته مورد نظر کارت شارژ تهیه کنید و بعد با استفاده از این کد بسته برای شما فعال میشه!!
4.5 گیگ خالی بندی بیش نبود. مال من دقیقا با 20 تومن شد 4 گیگ و 195 مگابایت .![]()
دقیقا
دوستان چرا هر شرکتی هرکاری دوست داره میکنه و هیچکس پاسخ نمیده ؟؟
این کلاهبارداری هست خب
یه بنده خداهایی که تو 20:30 نشون داد طلا تقلبی فروختن به صورت تلفنی خب چی بودن؟{کلاهبردار}
این با اون چه فرق داره دوستان![]()
سلام دوستان من یه edge modem philips خریدم تو تنظیمات اپراتور اصلا اسم ایرانسل نیست یا جایی نداره که برم مثلآ home page یا چیزای دیگه رو پر کنم یوزرنیم و پسورد نمیدونم چی وارد کنم(هرچی میدم فرقی نمیکنه) کسی این مودم رو نداشته؟که راهنماییم کنه چه جوری تنظیمش کنم؟
ممنون
لطفآ یکی جواب بده خیلی واجبه
مرسی
اگه ايرانسل قصدش خالي كردن جيب ملت با حقه و كلك باشه
ان شاالله هركدوم از مسئولاش كه اين هدفو داره خدا هرچي بدبختيه رو سرش بياره....
آخه من كه كلكشو نميخوردم نميدونم چطور شد كه طرح 20000 تومنيو فعال كردم اونم چي فقط ماهي 4.5 گيگ!!!!!!!!!
درحالي كه با adsl خودم شبي 5.5 گيگ دانلود دارم.سرعتم دائم 273 كيلوبايت هستش.چه شب و چه روز!!!!
بعد ايرانسل لعنيتي...............![]()
خوب دوست عزیز الان ایرانسل اینجا چه تقصیری داره؟؟؟
شما که ADSL داری چرا طرح فعال کردی؟؟![]()
تقصيرش اينه كه تبليغاتي كه ميكنه گول ميزنه آدمو.حساب شدست.هدفشون فقط خالي كردن جيب ماهاست.
تو تبليغاتشون جملات و كلماتي مينويسن كه آدمو تحريك ميكنن براي استفاده از امكاناتشون!
من فك كردم واسه ايام دهه فجر ارزون كرده يا اينكه مث اون واايل كه اومده بود رايگان ميخواد بده.نگو كل 20 تومنمو زد به جيب!!! adsl دارم ولي هميشه كه خونه نيستم.
يعني چي ؟؟ خوب اگه ميخواست رايگان بده كه ديگه جلوي 4.5 گيگ نمينوشت قيمت 20000 هزار تومن مينوشت 20000 تومن شارژ كنيد 4.5 گيگ اينترنت هديه بگيريد كه اونم اگه فكر كني ميبيني غير منطقي غير اصولي و غير عقلي هست كه يه اپراتور موبايل بياد 4.5 گيگ اينترنت به كسي هديه بدهتقصيرش اينه كه تبليغاتي كه ميكنه گول ميزنه آدمو.حساب شدست.هدفشون فقط خالي كردن جيب ماهاست.
تو تبليغاتشون جملات و كلماتي مينويسن كه آدمو تحريك ميكنن براي استفاده از امكاناتشون!
من فك كردم واسه ايام دهه فجر ارزون كرده يا اينكه مث اون واايل كه اومده بود رايگان ميخواد بده.نگو كل 20 تومنمو زد به جيب!!! adsl دارم ولي هميشه كه خونه نيستم.
Last edited by GHOST RECON; 15-02-2012 at 21:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)