تو بخوری چی میشی...![]()
تو بخوری چی میشی...![]()
نه بابا با این حساب نمی ارزه ریسک کنم. بعد هم طرف که چیزی رو نمیکنه آدم نمیدونه بعد نصب چی گیرش میاد.
Last edited by p6tr; 27-10-2008 at 00:57.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیدونم چرا گوشیم توی جیبم بود خود به خود ریست شد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان عزیزم.یک سوال داشتم.من اومدم یک برنامه روی گوشیم بریزم که گوشیم دیگه بالا نمی یاد.دوستان نوشته بودن آپدیت بهتر از فلش کردن هست.ولی هر کاری می کنم آپدیت هم نمی شه.گوشی p1 هست.می خواستم طریقه فلش کردن p1 و اینکه در صورت فلش کردن چه اطلاعاتی رو از دست خواهم داد رو بدونم.ممنون می شم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
خودمونیم دیگه کلوپ مثل قبلا رونق نداره![]()
این مشکل با آپدیت احتمالا حل میشه
كم پيش مياد كه گوشي براي بهتر كار كردن خود به خود ريستارت ميشه.البته نه ديگه توي اين حالت.بدون هيچ دليلي.نمیدونم چرا گوشیم توی جیبم بود خود به خود ریست شد؟
ببين فريمورت چي هست؟جديد يا قديم.
بس كه بعضي از دوستان هنوز از راه نرسيده ميان و سوالاتي رو كه تا به حال بيشتر از 10 بار توضيح داده شده رو ميپرسن.خودمونیم دیگه کلوپ مثل قبلا رونق نداره
دوم هم اينكه ديگه نكته خاصي نمنده كه نگفته مونده باشه.
كم پيش مياد كه گوشي براي بهتر كار كردن خود به خود ريستارت ميشه.البته نه ديگه توي اين حالت.بدون هيچ دليلي.نمیدونم چرا گوشیم توی جیبم بود خود به خود ریست شد؟
ببين فريمورت چي هست؟جديد يا قديم.
بس كه بعضي از دوستان هنوز از راه نرسيده ميان و سوالاتي رو كه تا به حال بيشتر از 10 بار توضيح داده شده رو ميپرسن.خودمونیم دیگه کلوپ مثل قبلا رونق نداره
دوم هم اينكه ديگه نكته خاصي نمونده كه نگفته مونده باشه.
Last edited by hamed1297; 27-10-2008 at 20:10.
سلام می خوام گوشیم رو اپدیت کنم لینک اموزشش رو میتونید بدین؟؟؟؟؟؟
نظر شخصی من اینه که گوشی P1 کم کم داره تکراری میشه و به قول دوست عزیزمون نکات زیادی گفته شده.
چه بخواهیم و چه نخواهیم باید این واقعیت رو قبول کنیم که این گوشی "قدیمی" شده و گوشی های زیادی بعد از این گوشی اومدند... البته شاید بعضی از دوستان تعصب خاصی روی p1 داشته باشند ولی واقعیت رو باید قبول کرد. حتی از روی افت قیمت و ثبوت قیمت این گوشی میشه فهمید که بالاخره باید به فکر یه گوشی جدیدی باشیم.
شاید این سوال جاش اینجا نباشه اما دوستان اگه بخواند به فکر جایگزین باشند چه گوشی رو انتخاب میکنند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)