تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 336 از 461 اولاول ... 236286326332333334335336337338339340346386436 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,351 به 3,360 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من برام عجیب نبوده فیفاباز نبودن مردم برا اینکه تا فیفا 10 فیفا در حد فاجعه روی کامپیوتر میومد و روی ایکس باکس و ps3 میشد نسخه خوبش رو بازی کرد.
    شما برو توی تنضیمات بازی یادم نمیاد کجاش بود باید بازی رو از حالت tacktikal deffing در بیاری که با سرعت زربدر بشه توپ گرفت گمون کنم همون جایی باشه این گزینه که دسته رو میشه تنظیم کرد.
    اگرم خاستی تیکنیک بزنی برو صفحه 127 رو بخون گفته چیکار کنی تا بشه تیکنیک زد باید یه چیزی دانلود کنی کپی کنی یه جایی بعدش میتونی خیلی راحت تیکنیک بزنی
    وای خدا مردم از خنده چقدر باحالی تو
    شوخی کردم ها ناراحت نشی ها
    ولی خداییش tactical defending خیلی باحال بود

دوستاني كه ميگن زمانبندي بازيا مزخرفه با عرض شرمندگي ولي به نظرم مديريت شما مزخرف تره( شوخي گفتم جوش نزنين) آقا تو فوتبال واقعي هم ادم تيمش تو هر پست ذخيره داره براي بازيهايي كه زياد مهم نيست ويا بازيهاي آخر فصل اگه قهرمانيتون مسجل شده
    از بازيكناي ذخيره و جوونتر استفاده كنيد هم اونا رشد ميكنن هم ستاره ها استراحت ميكنن
    تازه ميتونين تو آكادمي جوانان بازيكن پرورش بدين واسه اين قضيه
    شما كه ميگي هر بازي دروكبا رو بازي ميدم خوب رفيق مكه مجبوري؟؟؟
    تو فصل نقل و انتقالات جاي اينكه ٧ نفر رو بفروشين واسه اينكه يه بازيكن ستاره بخرين فكر اين موقع ها رو بكنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    همه میگن مضخرفه . شما رو نمیدونم چجوری بازی میکنی . شاید همه کاپ ها رو همون اول میبازی بعدش دیگه حداکثر دو تا بازی تو یه هفته داری
    ببین . قویترین بازیکنها هم تقریبا 5 روز وقت لازم دارن تا دوباره نفسشون برگرده .
    در ضمن مگه من تیمم 24 نفر بیشتر داره که از همشون توی دو بازی بشه استفاده کرد ؟ تازه اگر هم داشته باشم همه خیلی ها پستهاشون تکراریه .
    بر فرض تیمت قوی و پولدار باشه که بیشتر از 24 تا بازیکن داشته باشی . یک تیم ضعیف رو چه کارش میکنی .
    در واقع من میگم این مشکل واسه تیمهای ضعیف وجود داره .
    یه تیم 0.5 ستاره توی دسته 3 انگلیس بعد هر بازی نفس بازیکن 40 درصد میشه . به طور خوش بینانه هم تقریبا توی 4 تا کاپ همزمان بازی میکنه . کافیه یک کاپ از دست بدی تا کلی مدیر باشگاه حالت رو بگیره .
    میگم من توی دو هفته 5 تا بازی داشتم . دو تا هفته اولی و 3 تا هفته دومی .
    خوب من دیگه بازیکن نداشتم . همون اول فصل که کریر رو شروع کردم همش بیست و سه تا فکر کنم بازیکن داشتم
    که 5 تاشون قرضی بودن . فکر کنم کمترین تعداد بازیکن رو داشت . چه میکردم

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اونا که پررنگ کردی رو اشتباه نوشتم؟
    کجاش خنده دار بود آخه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وای خدا مردم از خنده چقدر باحالی تو
    شوخی کردم ها ناراحت نشی ها
    ولی خداییش tactical defending خیلی باحال بود

همه میگن مضخرفه . شما رو نمیدونم چجوری بازی میکنی . شاید همه کاپ ها رو همون اول میبازی بعدش دیگه حداکثر دو تا بازی تو یه هفته داری
    ببین . قویترین بازیکنها هم تقریبا 5 روز وقت لازم دارن تا دوباره نفسشون برگرده .
    در ضمن مگه من تیمم 24 نفر بیشتر داره که از همشون توی دو بازی بشه استفاده کرد ؟ تازه اگر هم داشته باشم همه خیلی ها پستهاشون تکراریه .
    بر فرض تیمت قوی و پولدار باشه که بیشتر از 24 تا بازیکن داشته باشی . یک تیم ضعیف رو چه کارش میکنی .
    در واقع من میگم این مشکل واسه تیمهای ضعیف وجود داره .
    یه تیم 0.5 ستاره توی دسته 3 انگلیس بعد هر بازی نفس بازیکن 40 درصد میشه . به طور خوش بینانه هم تقریبا توی 4 تا کاپ همزمان بازی میکنه . کافیه یک کاپ از دست بدی تا کلی مدیر باشگاه حالت رو بگیره .
    میگم من توی دو هفته 5 تا بازی داشتم . دو تا هفته اولی و 3 تا هفته دومی .
    خوب من دیگه بازیکن نداشتم . همون اول فصل که کریر رو شروع کردم همش بیست و سه تا فکر کنم بازیکن داشتم
    که 5 تاشون قرضی بودن . فکر کنم کمترین تعداد بازیکن رو داشت . چه میکردم
    درود
    به نظرم شما می تونید از بازیکن های آزاد (free agent) استفاده کنید
    همون لحظه ای که فصل نقل و انتقالات شروع مییشه بازیکن های خوبی در اون بخش وجود داره که با کترین دستمزد و بدون پرداخت پول میشه استخدامشون کرد
    من تیم جیلینگهام از دسته سه انگلیس رو که یک ستاره بود، با همین بازیکن های free agent در فصل دوم تبدیل یه یه تیم سه و نیم ستاره کردم و مشکلی هم بابت کمبود بازیکن نداشتم.

5. 2 کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درود
    به نظرم شما می تونید از بازیکن های آزاد (free agent) استفاده کنید
    همون لحظه ای که فصل نقل و انتقالات شروع مییشه بازیکن های خوبی در اون بخش وجود داره که با کترین دستمزد و بدون پرداخت پول میشه استخدامشون کرد
    من تیم جیلینگهام از دسته سه انگلیس رو که یک ستاره بود، با همین بازیکن های free agent در فصل دوم تبدیل یه یه تیم سه و نیم ستاره کردم و مشکلی هم بابت کمبود بازیکن نداشتم.
    پیشنهاد خوبیه . ولی این Free Agent ها فکر نکنم دیگه جای پیشرفت داشته باشن . البته واسه بالا کشیدن تیم لازمه .
    اقایون یه سوال همیشه بی جواب :

خریدن بازیکن هایی که خوب پیشرفت میکنن بهتره یا اینکه سرمایه ات رو بزاری روی این اکادمی جوانان ؟
    بازیکنهای اکادمی معمولا قدرت شون از 40-60 شروع میشه و تا 65-85 میره . خوب یه بازیکن جوون بخری که تا 90 تا بتونه پیشرفت کنه بهتر نیست؟
    درسته گرونتره ولی تضمینیه و در جا میتونی ازش استفاده کنی.
    اکادمی هم درسته ارزونه ولی وقتی هم شانسی باشه هم مدت زمان انتظارش بیشتر باشه تا پیشرفت کنه به نظرم بدرد نمیخوره .
    نظرتون چیه ؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه دریبلی هست که باید a و x رو گرفت((شوت و باس))و سریع با انالوگ سمت چب سمت چب زد...این خیلی موثره واسه وینگرا اما هر چی میزنم از 20 تا یه دونش میگیره مگه چهار ستاره نیست؟

یه لینکی نمیشناسین که تکنیک های فیفا رو برم بیبینم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پیشنهاد خوبیه . ولی این Free Agent ها فکر نکنم دیگه جای پیشرفت داشته باشن . البته واسه بالا کشیدن تیم لازمه .
    اقایون یه سوال همیشه بی جواب :

خریدن بازیکن هایی که خوب پیشرفت میکنن بهتره یا اینکه سرمایه ات رو بزاری روی این اکادمی جوانان ؟
    بازیکنهای اکادمی معمولا قدرت شون از 40-60 شروع میشه و تا 65-85 میره . خوب یه بازیکن جوون بخری که تا 90 تا بتونه پیشرفت کنه بهتر نیست؟
    درسته گرونتره ولی تضمینیه و در جا میتونی ازش استفاده کنی.
    اکادمی هم درسته ارزونه ولی وقتی هم شانسی باشه هم مدت زمان انتظارش بیشتر باشه تا پیشرفت کنه به نظرم بدرد نمیخوره .
    نظرتون چیه ؟
    من فکر می کنم ترکیب این دو حالت خوبه
    خودم دو تا بازیکن از اکادمی آوردم در تیم اصلی که بعد از یک فصل یکشون اورالش به هفتاد رسید و قیمتش شد ۲۳.۵ میلیون دلار، و یکی دیگه رو هم قرض دادم که اورالش به ۶۵ رسید. حالا با فروش این دو بازیکن می تونم بنزما یا هیگواین رو بخرم
    ........
    من هر فصل همه ی بازیکن های free agent که بالای ۵۰۰ هزار دلار قیمت دارن رو می خرم و همون فصل قرضشون می دم، وقتی وارد فصل بعد میشم این بازیکن ها رو می فروشم و هر فصل تقریباً ده میلیون دلار از فروش این بازیکن ها بدست میارم
    این هم یه راهی برای بدست آوردن پوله که می تونید با این پول بازیکن های جوون بخرید و پرورش بدید
    کسانی هم که مانند من با تیم های ضعیف بخش مربی گری رو شروع می کنن می تونن بازیکن های مسن ولی خوب مانند جونینهو یا براکی (لاتزیو) رو بخرن که اورال بالایی دارن ولی قیمت و دستمزدشون پایینه.

9. 2 کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سهمیه چمپیونز رو با ناداوری ازم گرفتن حالا فصل بعد باید برم لیگ اروپا
    2-1 از روم جلو بودم داور خیلی راحت تو دو صحنه دو بازیکنم رو اخراج کرد
    بازی رو 3-2 باختم آخه من هیچ کاری نکردم تکل نزدم ولی بازیکنم رو اخراج کرد
    تو صحنه آخر هم پنالتی گرفت و دروازه بانم رو اخراج کرد
    حالا من به کی اعتراض کنم
    حق تیم بی بضاعت جنوا رو کی میده

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من فکر می کنم ترکیب این دو حالت خوبه
    خودم دو تا بازیکن از اکادمی آوردم در تیم اصلی که بعد از یک فصل یکشون اورالش به هفتاد رسید و قیمتش شد ۲۳.۵ میلیون دلار، و یکی دیگه رو هم قرض دادم که اورالش به ۶۵ رسید. حالا با فروش این دو بازیکن می تونم بنزما یا هیگواین رو بخرم
    ........
    من هر فصل همه ی بازیکن های free agent که بالای ۵۰۰ هزار دلار قیمت دارن رو می خرم و همون فصل قرضشون می دم، وقتی وارد فصل بعد میشم این بازیکن ها رو می فروشم و هر فصل تقریباً ده میلیون دلار از فروش این بازیکن ها بدست میارم
    این هم یه راهی برای بدست آوردن پوله که می تونید با این پول بازیکن های جوون بخرید و پرورش بدید
    کسانی هم که مانند من با تیم های ضعیف بخش مربی گری رو شروع می کنن می تونن بازیکن های مسن ولی خوب مانند جونینهو یا براکی (لاتزیو) رو بخرن که اورال بالایی دارن ولی قیمت و دستمزدشون پایینه.
    ==============================

کلا سیستم نقل و انتقالات کریر مود خیلی مسخرست...اخه چطور ممکنه یه فوتبالیستی که اورالش تو این بازی 65 یا 70 میشه قیمتش برسه به 23 میلیون دلار....اونوقت مثلا من بازیکنی مسه لاسانا دیارا که هافبک دفاعی غولیه رو با 10 میلیون میگیرم با اورال 83....مثلا جالبتر اینه که تیمی مثل کاتانیا میاد مهاجمی مثل جیامپائولو پاتسینی رو از اینتر میخره...پاتسینی که جز مهاجمان خوب این بازی تو سری آ ست....هیچ منطقی پشت هوش مصنوعی کریر مود نیست و بسیار دور از واقعیت هستش.....

از همه ی این ها وحشتناک تر ان بود که من اول فصل رومئو لوکاکو و فیلیپ کوتینیو و الشاراوی رو قرضی گرفتم...هفته ی چهاردهم به من گفتن که این سه نفر مهلت قراردادشون تموم شد...خیلی مسخرست...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

==============================

کلا سیستم نقل و انتقالات کریر مود خیلی مسخرست...اخه چطور ممکنه یه فوتبالیستی که اورالش تو این بازی 65 یا 70 میشه قیمتش برسه به 23 میلیون دلار....اونوقت مثلا من بازیکنی مسه لاسانا دیارا که هافبک دفاعی غولیه رو با 10 میلیون میگیرم با اورال 83....مثلا جالبتر اینه که تیمی مثل کاتانیا میاد مهاجمی مثل جیامپائولو پاتسینی رو از اینتر میخره...پاتسینی که جز مهاجمان خوب این بازی تو سری آ ست....هیچ منطقی پشت هوش مصنوعی کریر مود نیست و بسیار دور از واقعیت هستش.....

از همه ی این ها وحشتناک تر ان بود که من اول فصل رومئو لوکاکو و فیلیپ کوتینیو و الشاراوی رو قرضی گرفتم...هفته ی چهاردهم به من گفتن که این سه نفر مهلت قراردادشون تموم شد...خیلی مسخرست...
    این قسمتی که پر رنگ کردم واسه من هم اتفاق افتاد و باید بگم که بسی فحش دادم به این فیفا

بچه ها دلیل این همه مسخره بازی ها توی بخش های افلاین فیفا تشویق ملت به بازی انلاینه که ما ازش محرومیم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

@soheilnouri
    بازیکن ها رو بصورت کوتاه مدت قرض گرفتید،
    بازیکن ها رو به دو صورت قرضی کوتاه مدت (نیم فصل) و قرضی بلند مدت میشه جذب کرد.البته یه مورد سومی هم هست که شما بازیکن رو یه فصل قرضی میگیری و یک مبلغی هم تعیین میکنی که اگه آخر فصل رضایت داشتی بازیکن رو بخری.
    Last edited by Big-Boss; 18-02-2012 at 22:07.

14. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •