واقعا" میشه ویندوز موبایل را روی P1 نصب کرد؟
خود ویندوز موبایل مایکروسافت؟ compact frameworke هم یعنی داره؟ خود خودش؟ بعد از نصب بپرس flash lite for pocket pc روش نصب میشه؟ اگه واقعا خود ویندوز موبایل مایکروسافت را میشه روش نصب کرد چجوریه راهش؟
واقعا" میشه ویندوز موبایل را روی P1 نصب کرد؟
خود ویندوز موبایل مایکروسافت؟ compact frameworke هم یعنی داره؟ خود خودش؟ بعد از نصب بپرس flash lite for pocket pc روش نصب میشه؟ اگه واقعا خود ویندوز موبایل مایکروسافت را میشه روش نصب کرد چجوریه راهش؟
اگه كسي ويندوز موبايل روي p1 نصب كرده بگه چه جورياست؟؟
اگه دقت کنید وقتی با قلمش رو کوشی یه چیزی بکشی یه کم پایین تر جاش میفته.
طبیعیه؟
نه.طبيعي نيست.اگه دقت کنید وقتی با قلمش رو کوشی یه چیزی بکشی یه کم پایین تر جاش میفته.
طبیعیه؟
بايد از توي control panel>other>set up wizard براي و صفحه نماي رو كاليبره كني.توي يكي از مراحل هست.بايد درست دقيقا روي يه دايره اي كه نشون ميده بزني تا تنظيم بشه.
نسخه جدید بازی بسیار زیبا و محبوب Prince of Persia توسط شرکت gameloft راهی بازار شد. این بازی که محصول سال 2008 این شرکت می باشد، با داستانی متفاوت نسبت به داستان های قبلی این بازی به دنبال کسب موفقیت در بازار بازی ها است. این بازی با گرافیک بسیار مطلوب به صورت کامل و در سایز های مختلف در سایت تخصصی موبایل آماده دانلود است.
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: ir-tci.**org
دقیقا مشکل همینه که برنامههای جاوا اصلا نمیان! تا حدود یک هفته پیش کاملا درست بود ولی یکدفعه این مشکل پیش اومد..
مال من هم همینطوری شده بود فکر کنم مال هک ها باشه من مموری داخلی رو فورمت کردم درست شد. فکر کنم مستر ریست هم بکنین درست میشه
من که هرچی میدونستم گفتم .میگه 15 میگیرم ویندوز روی N82 , P1 نصب میکنم و بعدش میتونید هم برنامه های sis روش نصب کنین هم exe گفتم مطمئنی تم ویندوز نیست گفت بله گفتم ورژن چنده گفت ورژن نداره.
همین.
اما یه چیزی به فکرم رسیده نکنه یه emolator باشه که فایهای exe رو اجرا میکنه مثل همین شبیه ساز یا امولاتور نینتندو یا سگا که برای UIQ اومده. من هم خیلی مشتاقم بدونم چیه ولی طرف بیشتر از این لو نداد
بچه هایی که واردن یه کم جستجو کنن ببینیم این چیه.
من لينوكس(ورژن موبايل) رو شنيده بودم كه روي گوشي نصب ميكردند البته نه روي uiq
، ويندوز هم فكر كنم 80 % عملي باشه . شما خودت برو تست كن نتيجشو اينجا بزار
يه جاي ديگه هم شنيده بودم كه طرف براي p990 اومده ويندوز نصب كنه و برد اصلي گوشي سوخته ....![]()
Last edited by amir_sa; 26-10-2008 at 10:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)