سلام دوستان. من سخه سی دی کی رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام دوستان. من سخه سی دی کی رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام دوستان. من نسخه سی دی کی فیفا رو دارم. اما زبون گزارشگر بازی عوض نمیشه و فقط انگلیسیه. کسی میتونه کمک کنه؟
بابا یکی بگه این تک به تکا رو چطوری بزنم![]()
من خودم با این همه ادعا بیشتر تک به تک ها رو پاس میدم به یه بازیکن آزاد و اونم دربازه خالی گل میکنه
کلا ریسک نمیکنم گلر رو دریبل کنم نرسیده بش یا میشوتم فنی یا اگه گلر بیرون باشه چیپ میزنم![]()
دوستان چندتا سوال داشتم..
1-شما واسه دفاع از سیستم قدیمی فیفا(مثل pes) استفاده میکنین یا سیستم جدیدش؟
2-جایی هست که دریبل های فیفا رو آموزش داده باشه؟
3-چرا بعضی موقع ها جهت رو با پاس مگیریم به یه جهت دیگه پاس میده؟
ممنون...
FIFA 12 All 45 Skills Tutorial HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تك به تك ميشي rb روبگير بعد شوت بزن 90 درصد گله
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستاني كه ميگن زمانبندي بازيا مزخرفه با عرض شرمندگي ولي به نظرم مديريت شما مزخرف تره( شوخي گفتم جوش نزنين) آقا تو فوتبال واقعي هم ادم تيمش تو هر پست ذخيره داره براي بازيهايي كه زياد مهم نيست ويا بازيهاي آخر فصل اگه قهرمانيتون مسجل شده
از بازيكناي ذخيره و جوونتر استفاده كنيد هم اونا رشد ميكنن هم ستاره ها استراحت ميكنن
تازه ميتونين تو آكادمي جوانان بازيكن پرورش بدين واسه اين قضيه
شما كه ميگي هر بازي دروكبا رو بازي ميدم خوب رفيق مكه مجبوري؟؟؟
تو فصل نقل و انتقالات جاي اينكه ٧ نفر رو بفروشين واسه اينكه يه بازيكن ستاره بخرين فكر اين موقع ها رو بكنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی نیست کمک کنه؟
دروازبان بیرون نیومده باید زود فلش بالا یا پایین بگیری و شوت توی دروازی
اول شوت
نباید بذاری زاویه تنگ بشه
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
شما باید بری تو همه منوهای بازی رو داخل کرر مود ببینی خیلی چیزها داره یه جایی هست any میبینی برا سرچ کردن و این چیزها بیشتر راهنمایی نمیکنم خودتم تلاش کن چون دهن خودم سرویس شد یاد گرفتم این چیزارو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)