این اسلایدرها برای سخت تر شدن بازیه
برای کسایی که دیگه 50% هم براشون فایده نداره
میتونن از قدرت خودشون کم یا به قدرت کامپیوتر تو یکی از گزینه های زیر اضافه کنن
این اسلایدرها برای سخت تر شدن بازیه
برای کسایی که دیگه 50% هم براشون فایده نداره
میتونن از قدرت خودشون کم یا به قدرت کامپیوتر تو یکی از گزینه های زیر اضافه کنن
بچه ها دانشگامون مسابقه فیفا گذاشته
من هم رفتم ثبت نام کردم
حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره
یه خبر بدهم که شنیدم گفتن رو لبتاب هست مسابقه و من میترسم یه وقت با Creation master تیم های خودشونو قوی کرده باشن
یا میترسم دسته بازی ها درست کانفیگ نشده باشه یا مثلا آنالوگ راستش غیر فعال باشه
کلا چیکار کنم؟
انصراف بده![]()
عزیزم چرا اسپم میدی
شوخی کردم
البته تو فکرش هستم ولی آخه دو تومن هم پولی نبود
شاید هم انصراف بدم ولی حالا میخوام لطف کنید چه نکاتی رو رعایت کنم که سرم کلاه نره![]()
دوستان من تازه ار pes به fifa کوچ کردم تازه میفهمم چرا این فیفا بازها اینقدر هرس و جوش میزنن
حالا بهترین روش برای دفاع چیه؟
تقریبا دستم اومده ولی خیلی طول میکشه توپو ازش بگیرم و رو مخه به اصطلاح..
یه چند تا دریبل پر استفاده رم اگه بگید که دیگه نور الا نوره
ممنون![]()
یکی بیاد طریقه راه اندازی کریشن مسترو بگه.. هرکار میکنیم فایل بازیو باز نمیکنه ارور رجیسترو ازین جور چیزا میده.... مرسی رفقا
اول از همه اینکه اگه میتونی یه دسته ایکس باکس با خودت ببر و اونجا نصبش کن . چون بدون کانفیگ خودش همه دکمه هاش کار میکنه . اگه هم نذاشتن کلا انصراف بده . حوصله داری وقتی دسته خراب باشه یه بازی الکی بکنی حالا هر چی که هست خوش به حالت . من توی دانشگاهمون مسابقاتبرگزار برگزار کردن . چقدر هم استقبال شد .
حالا هر چی اگه دیدی دسته ایده ال نیست بدون که ایناباز هستن و اومدن فیفا و حرفه ای نیستن و در جا انصراف بده .
اما به فرض مشکل دسته حل بود اگه دیدی تو بازی تکل هاشون خیلی قویه و درجا توپ رو میگیرن یا شوتهاشون قویتره یا همش تو دروازه و حتی پاس هاشون کلا اگه شک کردی بگو بازیکنها رو بیارن . البته بعد از بازی اگه باختی .
شناختن اینکه کسی ادیت کرده باشه خیلی اسونه . البته واسه کسایی که زیاد انلاین زدن . اگه هم نسخه شون هم ارجینال باشه باید قبل از بازی جلوی همه نقل و انتقالات رو اپدیت کنن .
دسته ایکس باکس با سیم ندارم
بی سیم هم ریسیور میخواد آره
دیگه چه راهی داره؟
راستی سیم ش نیست؟
یعنی دسته بی سیم رو سیم دار کنم؟
این اسلایدر که میگین چی هست و چطور میشه افزایش داد ؟
یه توضیح هم راجع به Youth Academy بدین ! چطور میتونم بازیکن انتخاب کنم و چطور میشه وارد تیم بشه ؟
مرسی
من برام عجیب نبوده فیفاباز نبودن مردم برا اینکه تا فیفا 10 فیفا در حد فاجعه روی کامپیوتر میومد و روی ایکس باکس و ps3 میشد نسخه خوبش رو بازی کرد.
شما برو توی تنضیمات بازی یادم نمیاد کجاش بود باید بازی رو از حالت tacktikal deffing در بیاری که با سرعت زربدر بشه توپ گرفت گمون کنم همون جایی باشه این گزینه که دسته رو میشه تنظیم کرد.
اگرم خاستی تیکنیک بزنی برو صفحه 127 رو بخون گفته چیکار کنی تا بشه تیکنیک زد باید یه چیزی دانلود کنی کپی کنی یه جایی بعدش میتونی خیلی راحت تیکنیک بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)