در اهواز که قطع نیست ولی سرعت کمی کاهش پیدا کرده و دانلود هم اکثر اوقات نمیشه کرد. احتمالا کم کم باید با اینترنت خداحافظی کنیم آخه قراره اینترنت ملی راه بیفته.
در اهواز که قطع نیست ولی سرعت کمی کاهش پیدا کرده و دانلود هم اکثر اوقات نمیشه کرد. احتمالا کم کم باید با اینترنت خداحافظی کنیم آخه قراره اینترنت ملی راه بیفته.
خدا وکیلی سرعتم تو روز در مودم همراه اول ( با سیم ایرانسل) به 20kbs به زور می رسه الان ساعت نزدیک 12 هستش و سرعتم : 2.0 kbs هستش که از دیال آپ هم که 50kbs هست کمتره ، اُق
اینجا سرعتش عالی هستش 25 تا 29
آخه تبلیغات چی ایرانسل! اگر شما از چیزی خبر داشتی که یکبار قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد میومدی و مطرح می کردی! فقط موظفت کردن هر وقت اینجا مردم از کیفیت پایین ایرانسل به ستوه میان بیای و با بهانه ها واهی روش ماله بکشی! از کجا می دونی از فردا بر طرف می شه؟
Last edited by mahsmahs; 13-01-2012 at 20:23.
این صحبت هایی که من کردم همش صحبت های اپراتور ایرانسل بود از خودم چیزی نگفتم!!
دوستان میشه یک مودم سیم کارت خوب با قیمت پایین معرفی کنید .
دوست عزیز میتونید مودمی که خود p30world تبلیغ میکنه بخری. اینم لینکش
قیمت 70 هزار تومانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان دوباره طرح ها رو قطع كردن؟ الان كه تازه وسط زمستونه؟ خدا بگم .... ولشون كن بابا حال ندارن
پي نوشت : الان درست شد![]()
من که از وقتی ADSL با سرعت 512 گرفتم دیگه از سرعت پایین EDGE راحت شدم!! خدایی اگه میتونید بیخیال اینترنت سیمکارت بشین و ADSL بگیرین!! اونم با دانلود نا محدود در شب که بتونید هرچقدر میخواید دانلود کنید!! من تقریبا همون پول و دارم برای 512 میدم که برای ماهیانه ایرانسل میدادم!! ماهی تقریبا برام 12 تومن میفته ولی با دانلود شبانه نا محدود البته 6 ماه 8 گیگ حجم که با اینکه کمه ولی میشه یکاریش کرد!![]()
شما از EDGE انتظار دارید در حد ADSL استفاده کنید؟؟؟ خوب این معلومه EDGE پاسخگوی نیاز شما نیست. EDGE واسه دانلود با حجم های بالا نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)