آپدیت نقل و انتقالات 25 ماه فوریه عرضه میشه.
آپدیت نقل و انتقالات 25 ماه فوریه عرضه میشه.
بابا این چه جدولیه اخه فیفا گذاشته! اه. دهنه بازیکنام سرویس شد. مگه می شه توو 1 هفته 3تا بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها کسی پچی چیزی نداره که این جدولو درست کرد. خدایی نمیشه. دروگبام دیگه کم مونده فوشم بگیره. هر بازی درخواست استراحت می ده. منم که بازیکن ندارم مجبورم بازیش بدم. بعدم بدیش اینکه مصدوم میشن چون همش دارن بازی می کنن. اه
Overall تيم رئال مادريد رو ميخواستم خيلي ضروريه![]()
هر وقت مثل من یه تیم 0.5 ستاره برداشتی و بعد واست 5 تا بازی توی دو هفته انداخت اونوقت بگو جدولش مضخرفه .
چون من همین اتفاق واسم افتاد چند تا از بازیکنهام اخرش این دو هفته نفس هاشون فکر کنم 0 بود .
به خاطر همین هم میگم این match scheduling اش واقعا مضخرفه .
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
اینم سری گلهای برتر این هفته که توی خود سایت فیفا یه کم دیر گذاشته شد . راستی هفته 15 گلهای برتر نداشتیم .
سری گلهای برتر هفته 16 از دید EA
لینک دانلود از مدیا فایر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی گفتی...منم بارسلون هستم و الان همه بازیکنام از نفس افتادن...4 تا مصدوم دارم.... اونایی هم که زنده هستن و بلایی سرشون نیومده به نیمه بازی که میرسن نفسشون به نزدیکه صفر میشه.....پدرم داره در میاد...به زور تو بازیا دارم مساوی میگیرم البته بعضی از بازیاهم به شکل افتضاح آمیزی میبازم!!!
فکر کنم به قول یکی از بچه ها برنامه بازیها رو دادن به عزیزمحمدی طراحی کنه!!!! :@
عزیز محمدی![]()
جدی میگم...نفس بازیکنام رو بریدن دیگه....
اگه اینطوری پیش بره از یکی دو بازی دیگه خودم باید لباس بپوشم برم تو زمین!!!! (بلایی که تو فصل قبل سرم اومد!!)
خب من هم که همین رو گفتم (جمله ی خودم رو کپی پیست می کنی ؟)
من خواستم ببینم بچه های اینجا این اسلایدر ها رو دستکاری می کنن یا با همون پیش فرض بازی می کنن ؟
بعد هم فکر می کنم این اسلایدر ها با سیاست "شبیه سازی" فیفا همخوانی نداره و دست بازیکن رو برای انجام تغییراتی باز می زاره که به قول شما به فوتبال شائولینی منجر میشه
زمانی که قدرت بازیکن ویرچوال پرو رو دستکاری می کنیم یک تعادلی در این بین وجود داره، برای نمونه وقتی قد بازیکن ویرچوال رو می بریم بالا، قدرت سر زنی و قدرت بدنیش بالا می ره و از اون طرف سرعت دویدن و استقامتش میاد پایین
من فکر می کردم اسلایدر ها هم هچین حالتی داشته باشن ولی می بینم که این جوری نیست و شما می تونی با تغییرات در این اسلایدر ها از یه تیم یک ستاره بازی ای در حد تیم های درجه یک ببینید.
امیدوارم فیفا این اسلایدر ها رو از این حالت در بیاره.
تقریبا حرفه ای ها دست کاری میکنن تا به ایده آل خودشون برسن
ولی خب چرا خود EA یه تنظیم ایده آل نگذاشته مثل 11 که اینقدر بچه ها تو دردسر نیفتن اصلا هدف از گذاشتن این چی بوده؟![]()
یه گلی خوردم که نگو و نپرس
روبینیو سانتر میکنه تو 18 هیچ بازیکنی تو هجده نیست زلاتان از ذور پرش میکنه و توپ گل میشه
اصلا توپ با سر زلاتان 10 متر فاصله دارهآخه چجوری
این سومین گاف فیفا برای گل زدن بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)