هم محل كارم (ميدان گلها - ميدان فاطمي) و هم خونه ( پونك) قطع هستش. تهران البته. 700 هم مي گه مشكل نداريم. جون من اگه آشنا داري سفارش مارو بكن
ويرايش : سيم كارت رو از تبلت انداختم رو گوشي.تنظيمات هم با *140*3*6# گرفتم. DNS failed ميده. اين يعني چي؟
هم محل كارم (ميدان گلها - ميدان فاطمي) و هم خونه ( پونك) قطع هستش. تهران البته. 700 هم مي گه مشكل نداريم. جون من اگه آشنا داري سفارش مارو بكن
ويرايش : سيم كارت رو از تبلت انداختم رو گوشي.تنظيمات هم با *140*3*6# گرفتم. DNS failed ميده. اين يعني چي؟
Last edited by archipay; 03-01-2012 at 13:30.
ماله من هم قطع شد وامونده , دیشب ساعت 3 صبح قطع شد تا الان هم وصل نشده![]()
برای من وصله ولی سرعت اومده پایین.دیشب 15 تا 20 بود سرعت. ولی الان 8 تا 10!
تو جاهای دیگه هم که گشتم خیلی ها این مشکل رو عینآ دارن تو شهرهای مختلف , افت سرعتشم فکرکنم بخاطر برفا باشه !برای من وصله ولی سرعت اومده پایین.دیشب 15 تا 20 بود سرعت. ولی الان 8 تا 10!![]()
از بس ادمهای بیبخاری هستید هر بازی که خواستن سرمون درمیارن .
Last edited by M E H R D A D.; 06-01-2012 at 01:24.
مشکل در اکثر مناطق سراسری هست. در این هفته ارتقای شبکه در دست اقدام بود ممکن است مشکلاتی پیش بیاید که از فردا به احتمال زیاد برطرف میشه!!
من که نه از نظر سرعت و نه از نظر پینگ مشکلی نداشتم
پینگ با گوگل 300 به بالا بود و سرعت هم حداکثر ساپورت گوشیم_30)
منم از دیروز آرم E که مخفف EDGE هست از رو گوشیم رفته و اصلا به اینترنت وصل نمیشه
همچین بلایی که هنوز بر سر ما نیومده . سرعتم همونی هست که قبلا بود (البته منظورم سرعت در 6 ماهه دوم امسال هست .) تو روز از 8 یا 10 کیلوبایت بالاتر نمیره ولی ساعت 3 تا 6 صبح تا 30 کیلوبایت هم میرسه .
لطفا محل سکونت خودتون هم بگید . بنده شهرستان رشت زندگی می کنم .
مشکل بصورت سراسری در اکثر شهر های ایران وجود داره!! تا کنون خبری در این مورد از سوی ایراتسل اعلام نشده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)