دکمه ی: BACK
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------
دکمه ی: BACK.............................................
دکمه ی: BACK
---------- Post added at 07:19 AM ---------- Previous post was at 07:18 AM ----------
دکمه ی: BACK.............................................
برای جام گرفتن درجه بازی خیلی خیلی مهمتر از درجه مدیریته
قهرمانی یعنی بردهای پی در پی این کار تو لول لجندری کار خیلی سختیه البته بیشتر منظورم لیگ هست چون تو جام هایی مثل حذفی و یوفا جام گرفتن خیلی اسونتره
در مورد Luc Castaignos هم که دیگه دست گذاشتی رو پدیده ی فیفا و بی هیچ زحمتی میشه هر سال چندتا اورال به این بازیکن اضافه کرد
و در مورد کار شاق کردن هم که به نظر من باید فرض بگیریم مدیر جوون و بسیار اماتوری هستیم که قراره یه تیم بهمون بدن تو دنیا، به نظرت تاتنهام و بارسلونارو همون اول بهمون میدن یا تیم های درچه چندم رو؟
به نظر من تاتنهام که خیلی تیم بزرگیه، کاش این کریر یه جوری بشه که نزاره هر تیمی رو که دوست داریم برداریم و طوری باشه که پله پله بیایم بالا اینجوری جذابیتشم بیشتر میشه یعنی باید یه محدودیت بزرگ بزاره
در رابطه با کمپانی و لوکاس هم موافقم باهات
در مورد ترکیب هم که مطمئن باش بزودی دستت تو کریر رو میشه و اون ترکیب مورد علاقه رو دیگه نمیتونی برداری
و یک سوال من کریر های مختلفی بازی کردم توی چند مورد که دقت کردم مثلا ویژگی های بازیکن ها با هم تفاوت داره
مثلا تو کریر اول رونالدو استامیناش یا اسپیدش با کریر سوم فرق داره تو کریر اول رونالدو تا اخر عمر بازیگریش استامیناش از 87 بالاتر نمیره و تو کریر سوم مثلا تا 90 هم میرسه
خیلی جالب بود این قضیه برام چون تو نسخه های قبلی فیفا اینجوری نبود و همیشه همه ی کریرها تکراری بود
برعکس من فکر میکنم توی لجندری جام ها رو خیلی خیلی سخت میشه برد . برعکس بازی های لیگ اسونتره .
روال فیفا هم اینه که سختی جام ها از لیگ بیشتره و بعد از هر نیم فصل سختی بازی های لیگ کمی افزایش پیدا میکنه .
موافقم درجه سختی بازی خیلی مهمتر از درجه کریر هست . یعنی من روی بازی پروفشنال و کریر لجندری بدجور جلو بودم وبعدش اومدم گذاشتم بازی لجندری و کریر ورلد کلاس وضعم خراب بود .
راستی یادت هم باشه تو فیفاهای سال قبل مثل فیفا 05 باید از یک تیم درپیت شروع میکردیم ولی الان خیلی بد شده . همین که پله پله بری لذت بخشتره ولی این که اومدن هر تیمی رو واسه انتخاب گذاشتن ادم رو وسوسه میکنه بره مستقیما با یه تیم 5 ستاره بازی کنه .
اونی هم که گفتی هر کریر فرق میکنه اره درسته . منم دیدم . الان سایتهایی هستش که میگه چه بازیکنی چقدر پیشرفت میکنه و کدوم بازیکنها خوبن . ولی من دیدم همیشه دقیق نیست و حتی بازیکنهایی هستن که خیلی خوب پیشرفت میکنن و ولی توی اون سایتها معرفی نشده .
هر بازیکنی هم ممکنه یک جور پیشرفت کنه . نمیدونم اساسش چیه . ایا توی اون پستی که بیشتر بازی میکنه خواص اون پست رو بیشتر میگیره ؟
منظورم قهرمانی و گرفتن جام تو لیگ بود کار فوقالعاده سختیه من فقط یکبار تو لول لجندری بازی تونستم از لیگ جام بگیرم (این قضیه دقیقا برعکسه نسخه های پیشین فیفاست که لیگ خیلی اسون بود) ولی از جام یوفا و حذفی خیلی جام گرفتم
در مورد روند اورال بازیکنها
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه ولی من بیشتر احساس میکنم رندمه
البته یه سری تجربیات داشتم سر اینکه با هد گل های بیشتری زدم و اون بازیکن هدینگ و جامپینگش بیشتر از کریرهایی بود که با هد گل نزدم ولی خب یه سری گل ها هم از پشت 18 زدم ولی تغییری در امتیاز شوت ندیدم نسبت به کریر های مختلف
Last edited by SevenCity; 13-02-2012 at 13:50.
با سلام
من فکر کنــــم این برنامه بازیهای لیگ رو توی کریر , آقای عــزیــز مـحــمـدی تنظیم کرده !
آخه مگه میشه تو سه روز دوتـــا بازی انجام داد !
آیـــــا واقعا همچین چیزی هست تو واقعیت ؟!
=============
سلام همشهری....والله ما هم مثه شما از دست این اقای عزیز الله عزیز محمدی عزیز ناراحتیم....حرفم بزنیم با میبرن کمیته انضباطی...![]()
EL SHARAAWY بازیکن خیلی خوبیه و پنج ستارست.....خیلی تکنیکیه...
Last edited by soheilnouri; 13-02-2012 at 21:18.
من الان فصل دوم CREER MODE هستم که فصل اول ششم شدم و این فصل تا هفته ی چهارم شانزدهم هستم....البته تیمم لاتسیو هستش...خیلی سخته بازی کردن تو سطح LEGENDARY...حتی برشا هم 3 0 منو برد...ترکیب تیمم اینه...
GK:MARCHETI
LBAVID ALBA
RB:ABDOULAYE KONKO
CB:ANDRE DIAS
CB:STEFAN RADU
DM:LAAS DIARRA
CM:HERNANES
CM:CHRISTIAN LEDESMA((SAMI KHEDIRA
STJBRIL CISSE
ST:ROBERTO SOLDADO((ROMELU LUKAKU
تیم خوبی برداشتی حسابی کریر بازی کردن با تیمهای عادی حال میده
چون اینجور تیمها ذاتا ضعیفتر از غولهای اروپا هستن سعی کن با پاس کاری زیاد بازی رو تو دست بگیری
حواست به زد حمله ها باشه![]()
آقا پچ باحال دارید بدید؟
Last edited by ahmad rezaa; 14-02-2012 at 13:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)