من دارم عالیه ولی توی جعبش یه قلم توی گوشی یکی توی جعبش 2تا شد سیدی و دفترچه شارژر باتری خود گوشی
عزیز منظور شما از اصل چی هستکلا چینیه
ولی کلا گوشی که هنگ نمیکنه
رم هم زیاد جواب میده
و کمی به روز باشید![]()
من دارم عالیه ولی توی جعبش یه قلم توی گوشی یکی توی جعبش 2تا شد سیدی و دفترچه شارژر باتری خود گوشی
عزیز منظور شما از اصل چی هستکلا چینیه
ولی کلا گوشی که هنگ نمیکنه
رم هم زیاد جواب میده
و کمی به روز باشید![]()
مگه p3i اومده بازار؟ قیمتش چنده؟ممنون دوستان من عاشق p1 ام خیلی گوشی جالبی هست نمیخوام کم بیارم شاید p1 رو هم نگه داشتم در هر صورت به نظر من p3i هم جالبه موندم p3i بگیرم یا n96 ? باتشکر
میدونی منظورم از اصل همون چینیه. ولی هشدار میدم به کسایی که تازه میخان بخرن کلاه سرشون نره من خودم امروز دیدم که میگم. یه سری هاش خیلی تقلبیه ، منظورم چینی نیست. یه چیزایی مزخرف تر از مزخرف. باورتون میشه همه بازار رو گشتم قیمت از 280 بود تا 360!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دست دوم هم چنتا قیمت کردم زیر 200 نبودد
شده مثل 990 . فکر میکنم هیچ راه تشخیصی هم بین اصل و تفلبیش نباشه.
دمت گرم داداش ولی مشکل حل نشد که نشد از هر جا دانلود میکنم گوشی ریستارت میشه
نمیدوونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
شماها یه چیزی بگین؟
این پی دی اف خوان پی وان زیاد مال نیست یعنی وقتی صفحه رو باز میکنه اسکرول افقی میاد
برنامه ای هست که بهتر باشه از مال خود گوشی
بعد برای گوشی مشکل ساز نمیشه؟
من اینا خودم رو گوشیم تست کردم بعد آپ کردم
فقط با این برنامه مشکل داری؟؟
برنامه های جاوا روی گوشیت چه جور اجرا میشه ؟؟؟
بقیه برنامه های جاوا رو گوشییییی اجرا میشه و هیچ مشکلی ندارن فقط همین نرم افزار اینجوریه رو چند گوشی p1 دیگه هم تست کردم همین جوری ریستارت میشن دلیلشون چیه مشکل از گوشیاس یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من هم ری استارت کرد گرفتم پاکش کردم
من 990 دارم تمام ورژن های برنامه اطلاعات دارویی رو هم رو گوشی خودم و هم روی گوشیه یکی دیگه که پی 1 داره امتحان کردم. هر دوتاشون ریست میشن.
احتمالا به فریمور بستگی داره یا همچین چیزی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)